Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

SAS Parking Hamburg Airport

Bij de parkeeraanbieder SaS Parking Hamburg parkeert u in de vorm van shuttle parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 6 minuten reistijd van de luchthaven, houdt hierbij ook rekening met eventuele wachttijd, zo zult u nooit hoeven te haasten en kunt u rustig op reis gaan. Het parkeren Hamburg gebeurt op een goed beveiligde locatie en er wordt uitstekende service geboden.

De parkeerplaats van SaS Parking Vliegveld Hamburg is voorzien van camera’s en 24-uurs bewaking en is afgesloten dankzij omheining en een slagboom. Het verlichte en geasfalteerde terrein kent geen maximale inrijhoogte en is voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. De openingstijden zijn 03:00 tot 00:00, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als shuttleservice.

Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Het parkeerproces van de shuttleservice

Wanneer u parkeert bij SaS Parking Hamburg Airport dan rijdt u op de dag van vertrek direct naar het adres Gutenbergring 11, 22848 te Norderstedt. U dient ongeveer 15 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen, het nummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Zo kan Hamburg SaS Parking rekening houden met uw komst. Bij aankomst parkeert u de auto, toont u de reserveringsbevestiging en wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Bij terugkomst neemt u nadat u geland bent weer telefonisch contact op, hierop volgend wordt een shuttlebus naar de luchthaven gestuurd om u weer op te halen. Het ontmoetingspunt is bij terminal 2. U wordt meegenomen en teruggebracht naar de parkeerplaats.

Lees meer

Onze klantreviews en ervaringen

De rapportcijfers die u op onze website vindt zijn gebaseerd op de reviews van onze klanten. Wij geven namelijk iedere klant, na afloop van het parkeren, de mogelijkheid een review in te vullen en de parkeerervaring te delen. Wilt u dus weten hoe het parkeren er bij Hamburg Airport SaS Parking aan toe gaat, bekijk dan de klantreviews. Ook kunt u onze website beoordelen, dit kan direct na het maken van een reservering. We waarderen het zeer als u ons wilt beoordelen, zo kunnen we onze website continue verbeteren om aan jullie wensen te voldoen.

Lees meer
 
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij SaS Parking is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij SaS Parking.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Hamburg Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Hamburg Airport bekijken