#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Keulen-Bonn Airport

Köln, ofwel Keulen Airport is de 7e grootste luchthaven als het gaat om vliegreizigers. Het aantal vliegtuigen dat hier opstijgt, zijn er circa 142.000 per jaar! In Duitsland is het vliegveld beter bekend met de naam Keulen Bonn Airport. Dat komt omdat Keulen slechts 15 kilometer en Bonn 23 kilometers rijden is. Om verwarring te voorkomen, houden we het bij Vliegen en Parkeren enkel op Keulen Airport.

Deze luchthaven is erg populair onder de Nederlanders, dat komt omdat Keulen Airport goed en snel bereikbaar is via de A59. Bovendien kan men hier erg goedkoop vliegen, in verband met de budget Airlines: Eurowings, Ryanair, Wizz Air en TUI fly Duitsland die hier het merendeel van de vluchten inplannen. Keulen Airport beschikt over twee terminals en heeft zelf vier parkeerfaciliteiten. Hiervan zijn er twee overdekt en de parkeerplekken zijn 1.95m breed. Heeft u een grotere auto en wilt u wel parkeren bij vliegveld Keulen? Dan zit u op Vliegen en Parkeren helemaal goed! Alles wat u moet weten over Koln Bonn Airport, vindt u op deze pagina!  

Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Vanwege de 4 voorzieningen on-airport, is de parkeercapaciteit op Keulen Airport beperkt. Zelf beschikt de luchthaven over slechts twee overdekte parkeermogelijkheden en daarbij neemt het aantal vliegreizigers ieder jaar toe. Dat houdt in dat de vraag naar parkings groter wordt, maar het aantal parkeerplaatsen gelijk blijft. Deze schaarste wordt gelukkig deels opgevangen door parkeeraanbieders rondom het vliegveld. Zij bieden het parkeren Koln Airport vaak goedkoper aan, maar worden tevens veelgeboekt. Wilt u zeker zijn van een plekje en onnodige stress voorkomen? Boek dan op tijd uw parking Koln Bonn via onze website! Het parkeren airport Keulen Bonn begint op Vliegen en Parkeren.

Parkeervormen bij Koln Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Het parkeren Keulen Airport kan op twee manieren. Vliegreizigers kunnen hier kiezen uit het shuttle- of valet parkeren. Beide wordt aangeboden door particuliere parkings die niet in bezit zijn van Keulen Airport zelf. Dat houdt in dat zij zelf hun eigen parkeertarieven en diensten bepalen. Daaroor zijn zij veelal voordeliger dan wanneer u direct op het vliegveld van Keulen parkeren boekt.  Het shuttle parkeren wordt het meest aangeboden, omdat dat het goedkoop parkeren Keulen Airport mogelijk maakt. U parkeert dan niet op- maar in de buurt van het vliegveld. Hierna wordt u met een shuttle bus verder naar de terminal gebracht. Het valet parkeren houdt in dat u uw auto overhandigt rechtvoor de terminal en daardoor geen extra reistijd hoeft in te plannen voor het parkeren of de shuttle service. Wat de reiswensen ook zijn, wij vinden uw ideale parking!

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Zoals hierboven omschreven is het parkeren luchthaven Keulen op verschillende manieren mogelijk. Hierover informeren wij u graag. Bovendien, zijn wij al sinds 2013 actief in de parkeerbranche rondom Keulen en kennen wij onze parkeerproducten dus erg goed! Door jarenlange ervaring kunnen wij u goed informeren over de parkeertarieven Keulen Airport, maar ook over de betrouwbaarheid van parkings en over de parkeervormen. Neem alvast een kijkje in onze FAQ voor veelgestelde vragen! Wilt u graag persoonlijk advies, bel dan gerust onze gratis klantenservice.

 

Onafhankelijk

Alle informatie op Vliegen en Parkeren wordt objectief weergegeven. Wij zijn een onafhankelijk vergelijkings- en boekingsplatform en dus worden wij niet beïnvloed door vliegvelden of iets dergelijks. Hierom kunnen wij u een vrijblijvend en onbevooroordeeld advies geven over het parkeren vliegveld Koln. Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata en reiswensen invoeren!

Betrouwbaar

Doordat we al sinds 2013 actief zijn in het parkeren Keulen vliegveld, hebben we een heus parking portfolio daar opgebouwd. Deze bestaat uit enkel betrouwbare parkings waarmee we al jarenlang samenwerken. Het nauwe parking- en klantcontact zorgt ervoor dat we samen de kwaliteit van de parkings kunnen waarborgen.

De laagste prijs

Iedere dag is het Vliegen en Parkeren bezig met het scoren van de beste parkeerdeals! Samen met de parking providers maken we het goedkoop parkeren Koln Bonn mogelijk én inzichtelijk. Stop met teveel betalen voor het parkeren Keulen vliegveld en boek uw parking tijdig. Want hoe eerder u reserveert, hoe lager de parkeertarieven!

Veilig reserveren

Bij vliegveld Keulen parkeren doet u veilig en vertrouwd via onze website. Dat begint al bij het maken van de boeking. De betaling van uw boeking wordt geregeld door de bekende payment provider Multi  Safepay. Bovendien is ons platform voorzien van het SSL-certificaat wat u bovenaan de pagina terug kunt vinden.

Reviews en ervaringen van parkeren bij Keulen Airport

Hierboven is het al een aantal keer benoemd. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat u voordelig bij Keulen kunt parkeren; betrouwbaarheid staat bij ons nóg hoger in het vaandel. Het gaat ten slotte om uw bezit en die is vaak van flinke waarde. Door regelmatig contact en jarenlange samenwerkingen met de parkings, weten wij dat zij betrouwbaar zijn. Maar in plaats van u dat telkens vertellen, laten wij liever onze klanten aan het woord. Bij terugkomst ontvangen alle klanten een uitnodiging om hun parkeerervaring te beoordelen. Zo houden we samen de kwaliteit van het Keulen Airport parkeren hoog en kunnen we toekomstige klanten hierover samen informeren of adviseren! Kijk hieronder voor de reviews vliegveld Keulen parkeren.

HolidayParking Köln
Beoordeling
7.3 Goed
Sky Autopark
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Park Shuttle/Valet
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Parkshuttle24
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Park Safe Valet
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park and Fly
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Köln Parkplatz
Beoordeling
7.8 Goed
Ideal Parken Valet
Beoordeling
10.0 Top!
Ideal Parken Shuttle
Beoordeling
7.4 Goed
ParkTime
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Parking Airea Shuttle
Beoordeling
9.1 Top!
Tuna Park
Beoordeling
8.8 Uitstekend
Tuna Park Overdekt
Beoordeling
7.8 Goed
Parking Airea Valet
Beoordeling
4.3
ParkCool
Beoordeling
9.5 Top!
Keulen-Bonn Airport

Parkeren Koln Airport, tarieven & locaties

Bovenaan informeerden we u al over de mogelijkheden op de luchthaven zelf, maar dit was slechts beperkt. Om aan te geven wat de verschillen in tarieven en locaties zijn, hebben we speciaal voor u een plattegrond gemaakt en een artikel geschreven waarin alle informatie van het parkeren Keulen uitgelicht staat. Zo vindt u eenvoudig alle on-airport faciliteiten terug, met vergelijkbare alternatieven.

Wat uw reiswensen ook zijn; het shuttle of valet parkeren, wel of geen sleutelbehoud, wel of niet overdekt parkeren, op Vliegen en Parkeren vinden we altijd uw ideale parking! Voor het maken van een boeking hoeft u geen account aan te maken en dit is in slechts twee minuutjes al gebeurd. Laat u adviseren en objectief inspireren via onze website. Wij helpen u graag op weg!

Keulen-Bonn Airport

Alle info over Keulen-Bonn Airport vindt u op Vliegen en Parkeren! Klik voor alle weetjes, feitjes en aanvullende informatie op onderstaande buttom. Een prettige reis alvast...

Aanbieders bij Keulen-Bonn Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.5/10, gebaseerd op 336 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b