#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Keulen-Bonn Airport

Valet Parkeren staat bekend als een zeer snelle én gemakkelijke parkeervorm. Het voordeel van valet parkeren is dat u niet zelf uw auto hoeft te parkeren en direct naar het vliegveld kan rijden. Uw auto wordt geparkeerd door een beroepschauffeur van uw gekozen parking. Uw auto is dus altijd in goede handen en zodoende kunt u met een onbezorgd gevoel uw auto overhandigen en op vakantie gaan.

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Keulen-Bonn Airport

Sky AutoparkPark Shuttle/ValetParkshuttle24
Adres Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Keulen-Bonn Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Parkeren bij Keulen Aiport via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren vindt u gemakkelijk een zeer uitgebreid én voordelig parkeeraanbod bij Keulen Airport. Ons aanbod bestaat uit enkel betrouwbare en gecertificeerde parkeeraanbieders. Parkeren Keulen Airport kan aan de hand van verschillende parkeervormen. De snelste en meest comfortabele is valet parking. U kunt ons aanbod van valet parking Keulen Airport gemakkelijk vinden door hierop te sorteren tijdens uw vergelijking of via de optie ‘Keulen-Bonn Airport’ onder de kop ‘Valet Parkeren’ onderaan de pagina. Zodra u hierop klikt worden enkel de aanbieders weergegeven die valet parking aanbieden.  

Valet Parking bij Keulen Aiport, hoe gaat dat in zijn werking?

Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u direct naar het vliegveld. U neemt ongeveer 30 minuten voordat u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de parking. De parking zorgt ervoor dat bij aankomst een chauffeur voor u klaarstaat. De chauffeur inspecteert uw auto en vervolgens kunt u uw reis vervolgen. De chauffeur parkeert uw auto op de parkeerplek van de parking. Bij terugkomst neemt u zodra u bij de bagageband staat telefonisch contact op met de parking. De parking zorgt er vervolgens voor dat uw auto klaar staat op een afgesproken locatie. Hier krijgt u uw auto weer overhandigt en u kunt uw reis vervolgen. Bent u benieuwd naar de valet parkeerervaring van anderen? Kijk dan gerust eens op de review pagina Keulen Airport voor verhalen van voorgaande klanten! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )