#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Charleroi Airport

Gezien de vele positieve ervaringen die men heeft door het gebruik te maken van valet parkeren heeft Vliegen en Parkeren besloten om er een speciale categorie aan toe te wijden. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt met uw auto en deze overdraagt aan een van de medewerkers van de door u gekozen parking bij Charleroi. Bij terugkomst staat er weer een chauffeur voor u klaar met uw auto en u kunt direct huiswaarts keren zonder dat u eerst naar de parkeergarage vervoert wordt door middel van een shuttle bus. Zodoende is het tijd verlies miniem.

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Charleroi Airport

Parcare Charleroi
Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Prettig parkeren vliegveld Charleroi

De bovenstaande voorden zijn natuurlijk erg prettig te noemen. Een bekende op en neer laten rijden kost vaak meer aan benzine dan het parkeertarief bij Charleroi Airport. Bovendien kost het ook nog eens extra veel tijd voor de chauffeur. Wanneer u een parkeerplaats boekt bij Charleroi via Vliegen en parkeren bent u van een aantal zaken zeker. Zo parkeert u altijd bij een luchthaven parking bij Charleroi die ingeschreven staat in een handelsregister. Ook parkeert u tegen het scherpste tarief gezien het feit dat u gemakkelijk het aantal dagen kunt selecteren dat u wilt parkeren. Deze balk vind u boven aan de pagina, selecteer het aantal dagen en zie vervolgens het tarief van elke aanbieder staan onder het logo.

Parkeren luchthaven Charleroi

Uw auto wordt altijd geparkeerd in een veilige omgeving dus niet in een woonwijk! Bij elke aanbieder kunt u bij het reserveringssysteem kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren al biedt het overgrote deel deze service standaard aan. Lang parkeren luchthaven Charleroi dankzij Vliegen en Parkeren veilig en goedkoop! Wilt u meer lezen over onze betrouwbare valet parkings? Kijk dan ook eens op onze review pagina Charleori parkeren, voor extra info en klantervaringen! 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )