Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Niet bereikbaar
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Valet Parking Charleroi

Gezien de vele positieve ervaringen die men heeft door het gebruik te maken van valet parkeren heeft Vliegen en Parkeren besloten om er een speciale categorie aan toe te wijden. Valet parkeren houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt met uw auto en deze overdraagt aan een van de medewerkers van de door u gekozen parking bij Charleroi. Bij terugkomst staat er weer een chauffeur voor u klaar met uw auto en u kunt direct huiswaarts keren zonder dat u eerst naar de parkeergarage vervoert wordt door middel van een shuttle bus. Zodoende is het tijd verlies miniem.

Prettig parkeren vliegveld Charleroi

De bovenstaande voorden zijn natuurlijk erg prettig te noemen. Een bekende op en neer laten rijden kost vaak meer aan benzine dan het parkeertarief bij Charleroi Airport. Bovendien kost het ook nog eens extra veel tijd voor de chauffeur. Wanneer u een parkeerplaats boekt bij Charleroi via Vliegen en parkeren bent u van een aantal zaken zeker. Zo parkeert u altijd bij een luchthaven parking bij Charleroi die ingeschreven staat in een handelsregister. Ook parkeert u tegen het scherpste tarief gezien het feit dat u gemakkelijk het aantal dagen kunt selecteren dat u wilt parkeren. Deze balk vind u boven aan de pagina, selecteer het aantal dagen en zie vervolgens het tarief van elke aanbieder staan onder het logo.

Parkeren luchthaven Charleroi

Uw auto wordt altijd geparkeerd in een veilige omgeving dus niet in een woonwijk! Bij elke aanbieder kunt u bij het reserveringssysteem kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren al biedt het overgrote deel deze service standaard aan. Lang parkeren luchthaven Charleroi dankzij Vliegen en Parkeren veilig en goedkoop!

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook