#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Valet Parking Charleroi Airport

Het vliegveld van Charleroi verschillende benamingen. De juiste is Brussels South charleroi Airport, maar omdat deze zo lang is wordt er vaak vastgehouden aan de oude naam: Vliegveld Gosselies. Charlerois airport ligt ten noorden van Charleroi en jaarlijks ontvangt zij 6,5 miljoen vliegreizigers. Hiermee is dit de tweede grootste luchthaven van België. Naast de Belgen vinden ook Nederlanders Charleroi Airport een interessante bestemming. Dat komt omdat dit vliegveld veelal budget Airlines aantrekt en dus het goedkoop vliegen mogelijk maakt.

Wegens het stijgende aantal vliegreizigers, wordt de vraag naar parkeerplaatsen rondom het vliegveld van Charleroi ook ieder jaar groter. Gelukkig helpen wij u hier graag een handje bij! Op deze pagina vindt u namelijk alles wat u moet en wilt weten omtrent het parkeren Charleroi Airport. De luchthaven beschikt zelf over 6 parkeervoorzieningen, ook heeft dit vliegveld een heleboel parkeeropties die niet direct op- maar rondom Charleroi Airport gevestigd zijn.

Adres Rue des Frères Wright 8, 6041 , Charleroi, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Wanneer u een parkeerplaats boekt bij Charleroi via onze website dan bent u van een aantal zaken zeker. Zo parkeert u altijd bij een luchthaven parking bij Charleroi die ingeschreven staat in een handelsregister. Bovendien parkeert u tegen het scherpste tarief, maar daarover vindt u hieronder meer informatie.Het parkeren rondom deze luchthaven kan dus op verscheidende manieren. Zowel het shuttle als het valet parkeren wordt aangeboden én u kunt terecht op één van de zes officiële on-airport parkings. Op deze pagina willen we u vooral informeren over het valet parking Charlerloi. Dat is namelijk de meest luxe manier van parkeren en dus de moeite waard om apart uit te lichten. Bovendien is het verstandig om uw valet parking Charleroi Airport tijdig te boeken, want bij dit vliegveld geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper! Bij Vliegen en Parkeren helpen we u graag op weg.

Parkeervormen bij Charleroi Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Hierboven is al benoemd dat deze pagina over vliegveld Charleroi zich vooral focust op het valet parkeren. Dat is erg luxe en comfort parkeren. Iemand op en neer laten rijden kost vaak veel benzine en tijd voor de chauffeur. Bij het valet parkeren rijdt u eenvoudig zelf naar de luchthaven toe, hier ontmoet u een chauffeur en hij/zij zal uw auto netjes gaan parkeren. Uw auto wordt altijd geparkeerd in een veilige omgeving dus niet in een woonwijk! Bij elke aanbieder kunt u bij het reserveren kiezen voor bijvoorbeeld overdekt parkeren. Charleroi valet parking doet u veilig en goedkoop via onze website! Naast deze parkervorm wordt ook shuttle parking of lang parkeren Charleroi Airport aangeboden. U vindt hier alles over de desbetreffende pagina.

Timo

Waarom reserveren & parkeren met Vliegen en Parkeren?

Het vinden van een Charleroi Airport valet parking is vrij simpel, indien u weet waar u zoeken moet. Gelukkig hoeft u niet meer te zoeken. Wij zetten we dit namelijk speciaal voor u op een rijtje! Zo kunt u in één oogopslag alle beschikbaarheden vergelijken en meteen vastleggen. Samen met onze parking providers maken we het al jarenlang mogelijk voor Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers om voordelig te parkeren.

Onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk van andere partijen en dat houdt in dat wij tarieven, parkings, beschikbaarheden en locaties objectief kunnen weergeven. De keuze is reuze maar die laten we uiteraard graag aan u over. Wij vinden het vooral belangrijk dat u een parking Charleroi Airport valet vindt, die volledig bij uw reiswensen aansluit.

Betrouwbaar

In 2013 werd Vliegen en Parkeren het eerste vergelijkingsplatform dat Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers op weg helpt wat betreft parkeren rondom vliegvelden. Door al deze jaren kennen wij de parkings en onze parkeerproducten erg goed! Dat is belangrijk, want uw auto is een kostbaar bezit en wij vinden het belangrijk dat onze partners hier goed mee omgaan.

De laagste prijs

Wij werken iedere dag hard aan het scoren van de beste parkeerdeals. Naast dat uw auto veilig geparkeerd staat, is natuurlijk fijn als u nog een extra centje overhoudt voor tijdens de reis. Middels het shuttle parkeren en scherpe onderhandelingen is een voordelige parkeerplaats zo geregeld. Heeft u uw parking ergens anders voordeliger gespot? Laat het ons dan gerust weten!

Veilig reserveren

Alle aanbieders van valet Charleroi brengen wij voor u in beeld. U kunt via ons platform direct een parkeerplaats reserveren maar het is uiteraard van belang dat dit veilig gebeurd. Hierom zijn wij voorzien van het SSL-certificaat, wat te herkennen is aan het groene slotje bovenin. Daarnaast worden alle betalingen geregeld door de bekende payment provider Multi Safepay.

Ervaringen en Reviews van Valet Parkeren Charleroi

Zoals al benadrukt staat betrouwbaarheid en veiligheid hier hoog in het vaandel. Dat is belangrijk, maar ook vooral logisch want uw auto is een kostbaar bezit. Het is daarom van belang dat onze partners hier goed en netjes mee omgaan. Helaas kunnen wij niet bij elke parkeerservice aanwezig zijn en dus hebben we uw hulp nodig bij het waarborgen van de kwaliteit in services! Hierom vragen we vliegreizigers bij terugkomst om hun parkeerervaring met ons te delen. Zo blijven wij op de hoogte van de betrouwbaarheid en services en kan men toekomstige klanten inspireren of adviseren in hun zoektocht naar een parkeerplaats!

Park & Fly
Beoordeling
9.0 Top!
ProPark
Beoordeling
7.8 Goed
Parking Pas Cher
Beoordeling
7.5 Goed
Ace Parking
Beoordeling
9.0 Top!
A1 Parking
Beoordeling
7.1 Goed
Hello Parking
Beoordeling
7.8 Goed
123 Parking
Beoordeling
7.2 Goed
123 Parking Low Cost
Beoordeling
7.5 Goed
AA Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Eco Park
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Aeropark
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Park Hall In
Beoordeling
7.7 Goed
Airport Smart Parking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Charleroi Airport

Valet Parkeren Charleroi,  tarieven & locaties

Bovenstaande informatie was vooral gericht op het parkeren rondom Charleroi, in plaats van direct op de luchthaven zelf. Charleroi Airport biedt echter wel de mogelijkheid om op het vliegveld zelf te parkeren. Via onderstaande knop vindt u alle informatie over de officiële parkeerterreinen van Charleroi Airport. Bekijk zelf de tarieven & locaties!

De parkings op ons platform zijn allemaal zo gelegen, dat u nauwelijks extra reistijd hoeft in te plannen. Een enkeling heeft een reistijd van 10 minuten, maar de meeste aanbieders bevinden zich al binnen 10 minuten shuttle reisafstand van het vliegveld. Dat houdt in dat u in on-time op de luchthaven bent én geen dure parkeertarieven hoeft te betalen. Neem het beste van twee werelden, vergelijk het zelf via onderstaande knop en zie de verschillen in parkeertarieven.

Wat uw reiswensen ook zijn, zorg dat u vooraf goed geïnformeerd bent over alle parkeeropties bij Charleroi. Door alles met elkaar te vergelijken, weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw Charleroi Airport parking en begint u voorbereid aan de reis. Het zou natuurlijk zonde zijn als u ter plekke nog op zoek moet naar een beschikbare plaats en daardoor stress ervaart, vlak voor de reis… Deze stress is namelijk eenvoudig te voorkomen. Reserveer uw eigen plek tijdig zodat u verzekerd bent van een plekje, zeker in de hoogseizoenen raden wij dit sterk aan. Voor meer info of persoonlijk advies, bel onze gratis klantenservice!

Aanbieders bij Charleroi Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.3/10, gebaseerd op 433 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b