#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.3
Bekijk beoordelingen

Sky Parking Brussel Airport

Reserveer via Vliegen en Parkeren gemakkelijk een parking bij Brussel Airport tegen de beste prijs. Een van deze voordelige opties is Sky Parking! Wanneer u op reis gaat en u vertrekt vanaf Brussel dan wilt u er zeker van zijn dat u de beste parkeerplek heeft en hiervoor niet te veel betaald. Van goedkoop parkeren Brussel Airport bent u verzekerd als u voor het reserveren verscheidene parkeeraanbieders met elkaar hebt vergeleken. U kunt eenvoudig uw gewenste criteria selecteren zoals de dienst, Valet of Shuttle parkeren maar ook of bijvoorbeeld uw auto overdekt of in de openlucht wilt parkeren. Parkeren Brussel Airport werkt zodoende zeer eenvoudig en heeft u bij Vliegen en Parkeren met gemak geregeld.

Lees meer
Adres parkeerplaats Vilvoordelaan 120, 1830 Machelen
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Sky Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Sky Parking
Sky Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 6.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-03-2020 "Shuttle stond klaar voor vertrek. Bij aankomst maar 15 min moeten wachten. Vriendelijk personeel. Goede service voor weinig geld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-03-2020 "Zeer onvriendelijk personeel, lange wachttijd van bijna 45 minuten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "goede locatie de breng en ophaal service was prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harry Rood- 04-02-2020 "Goede ontvangst Slecht terrein "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stefan Middeljans- 28-01-2020 "45 minuten te laat, zowel het brengen als halen van het vliegveld. Personeel spreekt amper Engels. Parkeerplekken zien er niet uit maar verwacht ook niet veel voor deze prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-01-2020 "We werden zeer snel afgehaald op Zaventem, dit was een hele goede service! Bedankt, wij keren zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Polet- 31-10-2019 "we hadden een adres en dat was niet herkenbaar aan de weg bij de inrit, stopplek van het busje was niet aangegeven en wij waren naar de weg gelopen om in te stappen, wat niet de bedoeling was. Afzetplek op vliegveld was ook ophaalplek; gelukkig maakten we een foto maar we hadden toch moeite de plek terug te vinden op een ons onbekend vliegveld. Busje was wel snel om ons op te halen en rit ging vlot. Een kaartje waarop tel.nr. en aanwijzingen om ophaalplek op vliegveld te vinden zou enorm prettig geweest zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MARC SEVENHANS- 30-10-2019 "Weg brengen ging vlot. Terug ophalen was verwarrend, waar, locatie, lange wachttijd, maar wel vriendelijke chauffeur heeft me tot aan de auto gebracht ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-10-2019 "3 kwartier gewacht voor terugreis. Shuttle is een oud gammel busje, heel vies. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A.J. Zagwijn- 24-10-2019 "Een prima plek om te parkeren. Een kleine 10 minuten van het vliegveld. De medewerkers en het terrein geeft een beetje een matige indruk maar onze auto stond er na 5 dagen nog netjes. We zijn snel naar het vliegveld gebracht en ook snel weer opgehaald. Verlichting op het terrein is matig. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "erg vervelend dat het aanwezige personeel geen engels of nederlands spreekt. parkeerterrein ligt op goede afstand van het vliegveld maar het is alleen een stuk braakliggend grond"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-10-2019 "Top, alles is vlekkeloos gegaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
grigory majewski- 02-10-2019 "Alles goed behalve onduidelijke aanduiding van inrit op parkeerterrein. Beetje te veinig ruimte voor bagage in de bus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jonathan Jeewooth- 18-09-2019 "Niet te ver gelegen.beleefd en vriendelijke medewerkers,niet te lange wachttijd gezien de drukke baan en een redelijke prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-09-2019 "Bijzonder onplezierige communicatie gehad! Heb na mijn landing nog kwartier moeten wachten voor ze kwamen opdagen. Niet helemaal mijn idee bij een goede service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "Moeilijk te vinden...om 6u 's ochtends is inrit nauwelijks zichtbaar... Het geheel oogt zeer chaotisch en onordelijk... De vraag om (zonder te controleren wie we zijn) snel alle begage in versleten busje te laden en naar luchthaven te vertrekken schepte weinig vertrouwen... Bij terugkomst gebeld, een kwartiertje later werden we door keurig busje en vriendelijke chauffeur opgehaald... Auto in perfecte staat terug gevonden hoewel er toch een lege pmd-fles op lag... Geen parking voor wie heel trots op zijn auto is...anderzijds is alles wel "correct met zuiderse slag" verlopen... "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-08-2019 "Vriendelijkheid niet goed vanaf de eerste dag, locatie ook niet goed en de service zeer slecht je probeert te bellen en niemand neemt op je maar wachten op de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "De heenweg ging soepel, de terugweg was minder fijn. Niet duidelijk aangegeven waar de opstappen was, een chauffeur die telefonisch niet te verstaan was en uiteindelijk een wachttijd van ruim een uur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "Parkeerterrein is onduidelijk aangegeven. Staat overvol en je hebt niet het idee dat je auto volledig veilig staat. Bij terugkomst op het vliegveld gebeld zoals aangegeven stond en na 3x bellen, kwam het busje eindelijk na 50 minuten wachten. Toen wij daar iets van zeiden, werd dat niet gewaardeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martinus Loeffen- 25-08-2019 "Als je in het donker aankomt is het vrij onduidelijk waar te parkeren, vrij smoezelige parking ook. De auto op goed geluk ergens neer gezet, de medewerkers liepen verspreid over het terrein rond en kwamen niet pro-actief naar ons toe. Na zelf contact opgenomen te hebben, blijkt de enige bruikbare voertaal Frans. Weinig instructie en de wachttijd was op de heenweg langer dan beloofd, terug ging heel voorspoedig. Al met al wat tegenvallend, zeker omdat de locatie duurder is dan de airport parking (4 en 5)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "Op zich allemaal goed gegaan maar het komt wel een beetje rommelig over. Wij zouden niet zo snel nog een keer voor dit bedrijf kiezen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dirk schultz- 11-08-2019 "zeer slechte communicatie met deze firma , spreken nauwelijks Nederlands ! bij aankomst op luchthaven heb ik vijf keer moeten bellen voordat het duidelijk was dat ze ons konden ophalen , dat heeft ruim drie kwartier geduurd , de chauffeur sprak geen woord met ons . slechte ervaring!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Coen Crince Le Roy- 11-08-2019 "Parking was vol, dus tegen de afspraak sleutel moeten afgeven. Kwamen in het donker aan, slecht verlicht, kan beter. Snel geholpen en op terugreis ook weer snel opgepikt. Vervolgens we werst sleutel zoeken en vervolgens de auto. Maar ging toch vrij vlot, maar wil Je niet als je 24 uur gereisd hebt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Heel volle parkeerplek, niet goed aangegeven en niet zo netjes. Personeel ook niet vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Vermeulen-Kuijten - 03-08-2019 "In eerste instantie had ik zo mijn twujfels maar dat bleek onterecht. Toen we terug kwamen was onze auto helemaal klem gezet en ik dacht wat nu?? Maar gelukkig hadden ze de sleutels van de 3 auto's die achter ons stonden en toen was het snel gepiept. Top.....????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hein Reusken- 30-07-2019 "Waardeloos. Slecht te vinden. 30 minuten staan wachten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Zeer klantonvriendelijk (het was wel 4 uur 's nachts). Bij aankomst werden we niet opgehaald. Telefoon werd steeds weggedrukt. Eens maar nooit meer. Wat een puinhoop. Zelf maar een taxi genomen a raison van € 21,50. Krijgen we dat nog terug misschien."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "De shuttle die ons bij vertrek moest brengen naar de luchthaven had panne omwille van een lege batterij. Blijkbaar waren ze dit wel gewoon en wisten ze dat hun kabels niet veel vermogen aankonden. Nieuwe en betere kabels kopen of een nieuwe batterij was blijkbaar geen optie. Bij terugkomst, wel in hoogseizoen, veel wachtende mensen en volle shuttles waardoor het land duurde voor de transfer naar de parking. Ze dienen dringend in hun shuttles te investeren. Rest was in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-07-2019 "Voor ons de eerst ervaring met zo’n parkeerplaats, goed geregeld. Heen werden we door vader gebracht, plaatste alle bagage in de bus, terug kwam zoon ons ophalen en liet ons aanmodderen met de bagage, soms op schoot of ergens in de bus. Verder goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
guy helsen - 06-07-2019 "beste, bij aankomst geen probleem, bij de terugkeer daarentegen ben ik geconfronteerd met onaanvaardbaar brutaal gedrag van uw medewerker. Ik belde zoals vereist bij het ontvangen van mijn bagage en toen er na 30 minuten nog niemand opdook belde ik terug, excuus te druk. Maar hij zou iemand sturen , deze conversatie verliep in het Nederlands. Na 45 minuten daagde er wel iemand op en toen ik die man er attent op maakte dat ik niet tevreden was met die service , werd ik in het Frans uitgemaakt voor een dikke nek , en als ik snellere service wilde ik maar een VIP dienst moest nemen de volgende keer, op de koop toe beweerde de man , duidelijk van NoordAfrikaanse oorsprong, dat hij nog op iemand moest wachten , die net waren gearriveerd, en als ik wilde vertrekken , ik maar een taxi moest nemen naar Machelen ! Mijnheer is dan na 10 minuten toch vertrokken zonder extra passagiers. Kortom een onaanvaardbaar gedrag en ik zal dan ook NOOIT meer van uw diensten gebruik maken . Met beleefde groeten, Guy Helsen . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jozef Vereycken- 25-06-2019 "Goede ontvangst en correct in communicatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "fotos op site klopen niet"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-06-2019 "Parking volledig vol en dus was het wat improviseren om een plaats te vinden. Neem genoeg tijdsmarge bij vertrek want het busje wacht tot het vol is. Vanuit de luchthaven vlotte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joy Jamar- 15-06-2019 "Raar dat je vervoert wordt in een bus zonder kofferruimte. Op de terugweg was de bus megavol. Losse bagage overal. En kinderen bij moeders op schoot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-06-2019 "snel vervoer van parking naar vliegveld en visa versa "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-06-2019 "Met de locatie is niets mis. wat ik miste was dat er niemand aanwezig was bij aankomst. Ik heb mijn auto ver weg gezet op een plek waar ik voor mijn gevoel niet ingebouwd kon worden door andere auto's. want niet alle auto's stonden even prettig geparkeerd en belemmerden doorgang en of het wegrijden van geparkeerde auto's. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kurt dewaele- 11-06-2019 "de locatie en service was helemaal in orde."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlos Rodriguez- 10-06-2019 "Mijn ervaring was zeer goed. Alles verliep vlot en moest niet zo lang wachten."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danuta Schreuder- 09-06-2019 "goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sjon Hermans- 09-06-2019 "Bijna onverstaanbaar personeel wat te laat aanwezig was en daardoor als een dolle naar het vliegveld gebracht in een zeer oud vies busje wat veel te zwaar beladen werd door de vele koffers en mensen die erin gepropt werden. Nooit meer dus!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Bij vertrek erg onbeleefde chauffeur. Te weinig plaats in busje, parking staat propvol. Bij terugkeer 1uur moeten wachten op busje. Maken nooit geen gebruik meer van deze parking!!! Zeer slecht beleid!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Cijsouw- 07-06-2019 "in 1 woord ruim voldoende"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-06-2019 "Handig en goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim Folmer- 03-06-2019 "Ons is het goed bevallen. Het komt wel een beetje apart over, want de parkeerplaats was dicht, en op het moment dat wij aankwamen onbemand. Maar we hebben gebeld en toen werd eea snel geregeld en zijn we naar het vliegveld gebracht. Ook de terugreis verliep goed. Binnen een half uur werden we opgehaald en weer naar de auto gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-06-2019 "Hebben maar 1 busje en dus bij terugkomst totaal een uur moeten wachten omdat het busje de eerste keer vol zat. Terrein niet bewaakt en donker. Geen aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-05-2019 "Vooral de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de chauffeur ( van Turkse afkomst) heb ik als geweldig ervaren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn Jansen- 24-05-2019 "Er werd gevraagd om voor aankomst bij de parking te bellen naar het door u opgegeven telefoonnummer. Tot 6 keer toe werd de telefoon niet opgenomen en stonden wij met een aantal andere bezoekers ongeveer 3 kwartier te wachten midden in de nacht. Ook zag ik dat het hek niet afgesloten was, dit geeft een onveilig gevoel. Toen we eindelijk naar binnen konden hebben we continue rondjes moeten rijden om een parkeerplaats te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Wel 2 keer 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anne-Cato Wourden- 20-12-2017 "Prima parkeerplaats, netjes en vrijwel direct op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monika de Zwaan- 19-12-2017 "Altijd via Vliegen en Parkeren was vorige keer ook uitstekend."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Luchthaven Brussel bij Vliegen en Parkeren

Lang parkeren is bij deze aanbieder mogelijk, u kunt de prijzen berekenen van bijvoorbeeld 8 dagen parkeren maar ook langer zoals bijvoorbeeld 30 dagen parkeren. U dient de vertrek en retourdatum te selecteren en de totale prijs én de prijs per dag worden automatisch weergegeven. Zo kunt u eenvoudig de parkeeraanbieders vergelijken. Zodra u uw ideale parkeerplaats heeft gevonden kunt u deze direct reserveren. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging via de mail. Makkelijker kunnen we parkeren bij Brussel Airport niet maken! Voor vragen kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Shuttle Parking Brussel bij Sky Parking

Wanneer u gaat parkeren Airport Brussel dan kan u van verschillende diensten gebruikmaken. De bekendste en meest populaire dienst is Shuttle parkeren. Bij Shuttle parkeren Zaventem rijdt u direct door naar de gereserveerde parkeerplaats. Deze ligt vaak op nog geen 10 minuten rijden afstand van het vliegveld. Nadat uw auto in het parkeervak staat zal er een busje klaarstaan die u vervolgens naar de juiste terminal brengt. Bij terugkomst op de luchthaven zal deze bus weer voor u klaarstaan om u naar uw auto te brengen. Deze zogenoemde Shuttlebusjes rijden 24 uur per dag, zo kunt u ongeacht uw vliegtijden altijd met een busje mee, deze zullen speciaal voor u rijden zodat u niet hoeft te wachten en zorgeloos uw reis kunt voortzetten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b