#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • 16min reizen 16min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

PT-Planet Park Terminal Frankfurt

Wilt u binnenkort graag parkeren Frankfurt Airport? Dan bent u bij het juiste webadres. PT-Planet Park Terminal Frankfurt Airport biedt namelijk een uitstekende valet-service aan. Het omheinde terrein beschikt over meerdere camera’s en er is 24/7 bewaking aanwezig. Bovendien is het geasfalteerde terrein slechts bereikbaar via een slagboom. PT-Planet Park Frankfurt Airport heeft geen maximale doorrijhoogte waardoor het terrein toegankelijk is voor alle verschillende hoogtes voortuigen. De parking is 24 per dag geopend, zodat u dag en nacht terecht kunt. Een groot voordeel aan het parkeren bij Frankfurt Airport PT-Planet Parking Terminal is dat u zelfs de mogelijkheid heeft om uw auto te laten wassen.

Lees meer
Contactlocatie Valet Terminal 1/2, 60549 Frankfurt am Main, Germany
Adres parkeerplaats Hessenstraße 21, 65719 Hofheim am Taunus
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met PT Planet Park Terminal - Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Valetservice PT-Planet Park Terminal

Wanneer u kiest voor de valetservice van PT-Planet Park Terminal Frankfurt, verliest u zo min mogelijk tijd tijdens de voorbereiding van uw reis. U rijdt namelijk zelf naar het vliegveld en draagt uw auto over aan een professionele chauffeur. Dit houdt in dat u zelf geen tijd kwijt bent aan het parkeren van uw voertuig. Het enige dat u doet is 30 minuten voor aankomst te bellen naar Frankfurt PT-Planet Park Terminal. Vervolgens kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen en bij terugkomst zal uw auto weer klaarstaan.

Uw mening is belangrijk!

Omdat wij een onafhankelijk vergelijkingsplatform zijn, vinden wij uw ervaring het aller belangrijkst. Daarom vragen wij iedere klant om een review achter te laten. Zo kunnen wij de aangeboden kwaliteit op onze website zo goed mogelijk waarborgen. Deze beoordelingen zijn bovendien beschikbaar voor u, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Waar wacht u nog op? Bekijk snel de reviews van Frankfurt vliegveld PT-Planet Park Terminal.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b