#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
5.5
Bekijk beoordelingen

PMS Park & Fly Hamburg Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats rondom Hamburg Airport? Zoek dan niet verder! Via onze website vindt u een ruim en voordelig aanbod van parkeren Hamburg Airport. Bij PMS Park & Fly Hamburg wordt uw auto gerparkeerd in een nette overdekte parkeergarage. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parking, u parkeert hier namelijk in de vorm van valet parking. PMS Park & Fly Hamburg is geopend van 04:00 tot 00:00, u kunt dus op bijna elk moment van de dag parkeren. De parkeergarage is netjes verlicht en geasfalteerd en staat helemaal veilig van alle elementen buiten. Naast het parkeren worden er extra services aangeboden zoals het wassen van uw auto en hulp met uw bagage tijdens het parkeren.  

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg
Adres parkeerplaats Langenhorner Chaussee 92, 22415 Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met PMS Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over PMS Park & Fly
PMS Park & Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 5.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gwen Birza- 28-10-2019 "Dit doe ik nooit weer! Uiteindelijk ben ik 24 uur later dan zou moeten aangekomen op de bestemming omdat het bedrijf mijn autosleutel is verloren. Er was amper communicatie, ik heb 3 uur op het vliegveld zitten wachten om te horen te krijgen dat ik met een huurauto naar Nederland kon rijden en dan daar kon wachten op mijn eigen auto. Dit geweigerd omdat ik eerst mijn eigen auto wilde zien. Wegens vermoeidheid ervoor gekozen om een hotel te nemen en te wachten op de reservesleutel die mijn broer zou brengen. Er is toen beloofd dat ook voor hem een hotel zou worden betaald, dit is niet gebeurd. Ook wilde de manager niet meer dan 50 euro benzine kosten betalen omdat het goedkoper zou zijn per post. Geen geld terug gekregen voor het parkeren en uiteindelijk weggegaan nadat we geen gehoor meer kregen van de manager. Overigens staat er op de site van vliegen en parkeren dat de sleutels netjes in een kluis worden bewaard, ik ben op het kantoor geweest en ze sleutels worden simpelweg in een plastic bak gegooid of op tafel uitgestald. Iedereen die langs loopt kan ze zien liggen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
s.sj. rusticus- 18-08-2019 "Prima correcte service, maar ze zijn vanaf 04.00 u . ‘ochtends bereikbaar. Daarna correcte haal en breng service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij PMS Park & Fly Hamburg Airport

Zoals gezegd parkeert u bij PMS Park & Fly Hamburg Airport in de vorm van valet parking. U kunt kiezen voor een overdekte of onoverdekte parkeerplaats. De overdekte parkeerplaats is iets prijziger dan de onoverdekte parkeerplaats. Het parkeren werkt zeer eenvoudig, u rijdt direct naar de luchthaven waar een chauffeur voor u klaar staat. De chauffeur neemt na een korte inspectie uw auto mee naar de parkeerplaats en hier wordt uw auto geparkeerd. Bij terugkomst zal de parking ervoor zorgen dat uw auto klaar staat op de luchthaven. Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid bewaard in een veilige kluis.

Beveiliging en Service van de Parkeerplaats

De parkeerplaats en parkeergarage zijn beide uitstekend beveiligd. Beide zijn voorzien van camera’s 24-uurs bewaking en zijn afgsloten dankzij een slagboom en omheining. Zo weet u dat uw keuze voor parkeren PMS Park & Fly een goede keuze is! Op het gebiedt van service wordt er hulp geboden met uw bagage, het wassen van uw auto en de keuze voor overdekt of onoverdekt parkeren.

Parkeerervaringen en Reviews van PMS Park & Fly

U ontvangt een uitnodiging tot het maken van een review na afloop van het parkeren. U kunt uw ervaring delen en de PMS Park and Fly beoordelen. Wij zijn namelijk zeer geïnteresseerd in uw mening en de ervaring van het parkeren. U kunt zowel ons als onze klanten enorm helpen met uw review!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b