#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 15min reizen 15min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

ParkTime Keulen Airport

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Keulen Airport? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt ons parkeeraanbod rondom het vliegveld eenvoudig vergelijken en direct reserveren. U kunt uw auto prettig parkeren bij ParkTime Keulen. Bij ParkTime doet u parkeren Luchthaven Keulen in de vorm van shuttle parkeren. Via deze pagina kunt u precies zien hoe de parkeerplaats van ParkTime eruitziet en wat ze u te bieden hebben. U kunt simpel navigeren door op de knoppen ‘foto’s’, ‘service’ en ‘details’ te klikken. Hier vindt u alle gegevens over deze aanbieder en zodoende weet u precies wat u kunt verwachten. Makkelijker en duidelijk gaat parkeren Keulen Airport niet worden!

Lees meer
Adres parkeerplaats Poll Vingster Strasse 124, 51105 Keulen
Reistijd shuttle: 15min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkTime bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over ParkTime
ParkTime wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arian Oosterik- 17-09-2019 "De service kwam professioneel over. Bij inleveren van onze autosleutels, werd de auto gecheckt op eventuele beschadigingen, ook werd de kilometerstand genoteerd. Echter bij het instappen bij de chauffeur die ons naar het vliegveld bracht en tevens de terugweg van het vliegveld naar de parking, werd er ontzettend hard gereden (waar je 80km per uur mag rijden, stond de 125 km op de teller en op de autobaan waar 120km gereden mocht worden, reed hij zelfs 170/175km per uur). De chauffeurs kwamen op ons over als gestresst. Ze haalden onverantwoord in en als een auto voor ons zich wel aan de snelheid hield, werd het grote licht erop gezet, zodat de auto snel van onze rijbaan ging. Verder toen we geland waren en de koffers hadden gebeld met Partime, de man aan de telefoon was erg chagrijnig , ongeduldig en opdringerig. Kortom de afstand is goed te doen met 10 min rij afstand naar het vliegveld, maar verder kwa vriendelijkheid en veiligheid hebben we zeer onze twijfels. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geri Savenije- 03-09-2019 "Supersnelle manier om veilig te parkeren, goede prijs-kwaliteit. Zelfs toen ik mijn telefoon in de bus had katen liggen kwamen ze terug naar het vliegveld gereden om me mijn telwfoin terug te geven voor ik in het vliegtuig stapte. Superservice!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joyce van Eck- 30-08-2019 "Helemaal prima! Vlot, vriendelijk en op tijd!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gursel Aydogdu- 26-08-2019 "Heel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sam van Kranenburg- 22-08-2019 "Hartstikke goed geregeld "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wilma Arntz- 21-08-2019 "Super firma alles correct verzorgd. Boeken volgende keer zeker weer bij jullie. We zijn super tevreden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-08-2019 "Prima geregeld allemaal, snelle check in en transfers van en naar het vliegveld. Auto stond zelfs al netjes voor ons klaar. Dikke prima dus !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gulay Yildirim- 10-08-2019 "ik heb wel een goede ervaring gehad. ze zijn vriendelijk en nauwkeurig. Het was wel erg druk toen wij aankwamen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lolkje Miedema Wadman- 28-07-2019 "Was en goed verblijf voor onze auto "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob in 't Zand- 15-07-2019 "Snel en correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
dominic jackers- 15-07-2019 "Nieuw busje Alles prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robby Lenaerts- 12-07-2019 "Onvriendelijke service. Ophaalpunt bij de terugvlucht op de luchthaven was hetzelfde als op de heenvlucht. Toen wij dit niet meteen in de gaten hadden reageerden zij erg onbeleefd. De chauffeur dreigde ook extra's aan te rekenen in ruil voor een fooi! Daarna stond mijn auto helemaal vast achteraan de parking bij het naar huis gaan waardoor eerst een tiental auto's dienden verplaatst te worden vooraleer ik naar huis kon."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pieter Van Uffelen- 26-06-2019 "De lokatie wat vreemd,bij een goederen overslag bedrijf,maar de afhandeling keurig,bij terugkomst,ook snelle afhaal procedure,met beleefde en vriendelijk personeel,top!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Adriana van Hoof- 20-06-2019 "Beetje moeilijk te vinden maar heel erg netjes geregeld en snelle service. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Teresa Olivieri- 18-06-2019 "Vlot en snelle service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Keulen Vliegveld via Vliegen & Parkeren

Dankzij ons ruime aanbod bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats en kunt u dus altijd kiezen voor Vliegveld Keulen parkeren. Omdat wij enkel met erkende bedrijven samenwerken weet u zeker dat uw auto altijd goed staat, zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie gaan. De officiële parkeerplaatsen van Keulen Airport zijn ontzettend duur, daarom zijn er externe parkeerbedrijven opgericht om u veel voordeliger van dienst te zijn. U kunt al snel tientallen euro’s besparen wanneer u via Vliegen en Parkeren reserveert. U ontvangt een bevestiging via de mail die u laat zien bij de parkeerplaats tijdens het parkeren. Heeft u vragen over Keulen Airport parkeren? Check eens onze FAQ-pagina of maak gebruik van onze gratis klantenservice!

Shuttle Parkeren Düsseldorf via ParkTime

Parkeren Vliegveld Keulen doet u bij ParkTime in de vorm van shuttle parkeren. Shuttle parkeren is al vele jaren de meeste populaire parkeervorm rondom vliegvelden. Het is dan ook een zeer gemakkelijk een voordelige parkeervorm. Shuttle parkeren staat vaak synoniem voor goedkoop parkeren en het is dan ook de meest voordelige parkeervorm via onze website. Indien u kiest voor shuttle parkeren dan wordt u getransporteerd tussen de parkeerplaats en het vliegveld bij aankomst en vertrek. Wilt u precies weten wat u te wachten staat? Bekijk dan eens onze parkeervormen pagina, hier staan al onze parkeervormen uitgrebreid uitgelegd middels tekst, afbeeldingen en video’s!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )