#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Parkservice Bremen Airport Valet

Rondom Bremen Airport zijn tal van parkeermogelijkheden, een daarvan is Parkservice Bremen Airport. Parking Airport Bremen kan hier met zowel een shuttle- als valetservice. Via deze pagina vindt u alle informatie over de valetservice, deze kunt u hier ook direct boeken. Het parkeren bij Parkservice Bremen Airport Valet gaat zeer eenvoudig in zijn werking, hierover vindt u verderop de pagina meer informatie.

De parkeerplaats van Parkservice Bremen Valet is 24/7 geopend en daarnaast ook voorzien van 24-uursbewaking. Het terrein is afgesloten dankzij omheining en een slagboom en voorzien van beveiligingscamera’s. Over de hoogte van uw auto hoeft u zich geen zorgen te maken, er is geen maximale doorrijhoogte. Tijdens het wachten kunt u plaatsnemen in de wachtruimte die voorzien is van een toilet. Als extra service kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis, dit is niet via onze website te reserveren en zal dus middels eigen initiatief aangevraagd moeten worden.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenallee 20, 28199 Bremen, Duitsland
Adres parkeerplaats August-Dubbers-Straße 1, 28199 Bremen, Germany
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Parkservice Bremen Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Valet parkeren bij Parkservice Bremen

U ontvangt na het maken van een reserveren een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle informatie over het parkeerproces en de contactgegevens van de parkeeraanbieder. Bewaar deze goed, u dient deze te tonen bij aankomst. Het is mogelijk deze bevestiging ook direct online te downloaden zodra u de betaling heeft voltooid.  

Het parkeren bij Park Service Bremen Airport Valet werkt zeer eenvoudig. U rijdt op de dag van uw vlucht direct naar de luchthaven, het adres is Flughafenallee 20, 28199 te Bremen. Ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren dient u telefonisch contact op te nemen, zo zorgt de parking ervoor dat een chauffeur klaarstaat bij aankomst. U toont de verkregen reserveringsbevestiging en vervolgens inspecteert de chauffeur uw auto en parkeert deze op de parkeerplaats.

Bij terugkomst belt u weer met Park Service Bremen Valet. Uw auto wordt vervolgens direct teruggebracht naar de luchthaven. Hier krijgt u de auto weer overhandigd en kunt u uw reis weer vervolgen.

Meer Info over onze klantbeoordelingen

Bent u op zoek naar een review Parkservice Bremen Airport? Scrol dan eens door de klantbeoordelingen. Iedere klant krijgt na afloop van het parkeren de mogelijkheid de parkeerervaring te delen. De rapportcijfers die u terugvindt op onze website zijn dan ook het gemiddelde van al deze reviews. Zo weten wij precies hoe het parkeren bij Parkservice valet Bremen Airport eraan toe gaat en kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b