#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.9
Bekijk beoordelingen

Parkservice Bremen Airport

Bent u op zoek naar een parkeeraanbieder waar u betrouwbaar kunt parkeren en goede service wordt aangeboden? Dan kunt u terecht bij Parkservice. Parkeren Bremen Airport doet u hier in combinatie met een shuttleservice op ongeveer 6 minuten van de luchthaven, houdt hierbij rekening met nog eventuele additionele wachttijd. De parkeerplaats van Parkservice Bremen Airport, die u op de foto’s kunt zien, is voorzien van camera’s, omheining, een slagboom en 24-uurs bewaking. Verder is er geen maximale inrijhoogte, is het terrein verlicht en voorzien van een wachtruimte inclusief toilet. Parkservice Bremen is 24/7 geopend, dit betekent dat u op elk moment van de dag en zelfs nacht kunt parkeren en gebruik kunt maken van de shuttleservice. U kunt uw autosleutels meenemen tijdens uw reis en gebruik maken een auto was service.

Lees meer
Adres parkeerplaats August-Dubbers-Straße 1, 28199 Bremen
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parkservice Bremen bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Parkservice Bremen
Parkservice Bremen wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-01-2020 "Goede plek. Shuttle is wel redelijk klein, waardoor je de kans hebt een extra ronde (a 20 minuten) te moeten wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-12-2019 "Goede service, snel op- en afgehaald, zeer tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren bij Parkservice Bremen

Zoals al eerder benoemd parkeert u bij Parkservice Luchthaven Bremen in de vorm van shuttle parkeren. Deze shuttleservice is altijd bij de prijs inbegrepen en zeer eenvoudig in zijn werking. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar August-Dubbers-Straße 1, 28199 te Bremen. Hier parkeert u de auto en meldt u zich met de reserveringsbevestiging bij de balie of een medewerker. Vervolgens wordt u zo snel mogelijk naar de luchthaven gebracht, de reistijd bedraagt ongeveer 6 minuten. Bij terugkomst belt u Luchthaven Bremen Parkservice, het nummer vindt u terug op de reserveringbevestiging. U wordt hierop volgend zo snel mogelijk opgehaald vanaf de luchthaven en teruggebracht naar de parkeerplaats. Vanuit hier loopt u naar de auto en u kunt uw reis weer vervolgen.  

De reviews van onze klanten

Alle reviews die u terugvindt zijn ingevuld door onze klanten. Wij geven namelijk graag iedereen een stem en zijn zeer benieuwd naar iedereens mening en ervaring. Iedere klant krijgt na het maken van een reservering een uitnodiging onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren sturen we een nieuwe uitnodiging om de parkeeraanbieder te beoordelen. Als u dus een reservering maakt bij Bremen Airport Parkservice dan zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b