#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Parking Airea, Keulen Airport

Veel vliegreizigers kennen het probleem maar al te goed: U bent op weg naar de luchthaven en wanneer u aankomt schiet u in de stress. Het rondom de luchthaven een chaos, de officiële p-locaties zijn verstopt, of u kunt geen beschikbare parkeerplek vinden. Geen ramp! Bij Vliegen en Parkeren proberen we deze stress te voorkomen. Via ons boekt u gemakkelijk het parkeren Keulen Airport, zodat u goed voorbereid en zorgeloos aan de reis kunt beginnen. Bij Parking Airea is zowel het shuttle als valet parkeren mogelijk. De reisafstand tot het vliegveld bedraagt slechts 11 minuten en daarnaast is Parking Airea Keulen Airport ook nog eens 24 uur per dag geopend!

Lees meer
Adres parkeerplaats Wikingerstr. 35 c, 51107 Köln
Reistijd shuttle: 11min
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147 Köln
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Airea bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Parking Airea
Parking Airea wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik Buvens- 16-06-2019 "Super ervaring dit was de eerste keer voor ons. Heel vriendelijk, hebben +\- 5 min moeten wachten. Heel tevreden. Wij zullen in de toekomst er zeker nog gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Prima geregeld. Een half uur vooraf gebeld dat we eraan kwamen en op de terugweg direct gebeld toen we de koffers hadden. Beide keren stond er al iemand voor ons klaar, hielp met de koffers en was voorkomend. Prima ervaring, doen we volgende keer weer. Dit is stressvrij vertrekken en aankomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos Gillessen- 07-06-2019 "Wij waren gewoon tevreden!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Hol- 03-06-2019 "Altijd even vriendelijk en goede service. Stipt op tijd als je aankomt. Een belletje en binnen een paar minuten staat de auto voor je neus en kan je naar huis. Heerlijk!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren met Parking Airea Keulen

Bij Parking Airea kunt u beide parkeervormen boeken. Indien u kiest voor het shuttle parkeren, dan kiest u automatisch voor de lage parkeertarieven van Parking Airea. Dit houdt in dat u eerst naar het adres van hen rijdt op: Wikingerstr. 35c, 51107 Köln. Vanaf daar wordt u met één van hun bussen verder naar de luchthaven vervoerd. Bij terugkomst belt u eenvoudig naar het telefoonnummer op de reserveringsbevestiging en hierna wordt u zo spoedig mogelijk opgehaald. Bij het valet parkeren komt Parking Airea vliegveld Keulen naar de terminal gereden om uw auto over te nemen. Zij parkeren later de auto op hun adres 9 km verderop. Hier hoeft u dus geen extra reistijd voor te rekenen.

Specificaties en faciliteiten Parking Airea Keulen

Hierboven is het al benoemd, deze parking bevindt zich op slechts 9 km vanaf vliegveld Keulen. Dat bedraagt een rit van 11 minuten. Het sleutelbehoud is hier helaas niet mogelijk, maar deze wordt altijd veilig in een kluis bewaard. Bovendien doet de parking bij terugkomst samen met u een auto controle, zodat u zonder schade én met een gerust hart naar huis rijdt. De parking is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Reviews vliegveld Keulen Parking Airea

Omdat wij helaas niet bij elke parkingservice aanwezig kunnen zijn, is het belangrijk dat onze klanten een oogje in het zijl houden. Wij houden graag de kwaliteit van ons platform hoog en dus worden parkeeraanbieders met vele klachten verwijderd. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare parking boekt en houden we samen de service van parkeerplaatsen hoog! Bij terugkomst van de reis ontvangen vliegreizigers een uitnodiging om hun parkeerervaring te beoordelen. Op die manier kunnen zij toekomstige klanten inspireren en adviseren. Een fijne reis!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )