Wij raden u aan om uw parkeerplaats op tijd te reserveren voor de zomervakantie, gezien de prijzen naar verwachting snel zullen gaan stijgen.
Alle aanbieders vergelijken
03-06-2024
12:00
10-06-2024
12:00
Ga direct naar:
U heeft tijden buiten de openingstijden geselecteerd.
U betaalt per reiziger, de kosten kunnen dus veranderen zodra u het aantal reizigers selecteert. Bij aankomst maakt u van 06:30 tot 23:00 gebruik van een shuttleservice en bij terugkomst van 06:45 tot 23:15. Buiten deze tijden maakt u gebruik van een taxiservice. Klik op "Meer Informatie" voor een uitgebreide uitleg.
🚗 Parkeervorm Shuttle
🌤 Overdekt Nee
🕒 Openingstijden 24 uur per dag geopend
Reistijd 6 minuten
🔑 Sleutel behouden Ja
🔌 Elektrisch opladen auto Nee
Laad kaart
Adres

Rijnlanderweg 800
Hoofddorp
2132 NN
Nederland

Mobihub Schiphol West

Wanneer u voordelig wilt parkeren bij Vliegveld Schiphol inclusief shuttle of taxiservice, dan bent u bij Mobihub Schiphol West aan het juiste adres. U parkeert uw auto op het parkeerterrein van het Hyatt Place hotel in Hoofddorp en wordt vervolgens in ongeveer 6 minuten naar de luchthaven gebracht. Dit is exclusief eventuele wachttijd op de shuttlebus/taxi. 

Let op: U betaalt per reiziger, de kosten kunnen dus veranderen zodra u het aantal reizigers selecteert. De standaardprijs is op basis van twee reizigers. Houdt er rekening mee dat dit geen gebruikelijke parkeerservice is, u parkeert namelijk met een shuttle en/of taxiservice. Hieronder meer informatie:

 • Indien u aankomt tussen 06:30 en 23:00 maakt u gebruik van een shuttleservice. De shuttlebussen rijden op vaste tijden om de 30 minuten. 
 • Bij aankomst tussen 23:00 en 06:30 maakt u gebruik van een taxiservice. Deze is bij de prijs inbegrepen.
 • Wanneer u terugkomt tussen 06:45 en 23:15 maakt u gebruik van een shuttleservice van het hotel. U herkent de shuttlebus aan de naam 'Hyatt Place'.
 • Bij terugkomst tussen 23:15 en 06:45 maakt u gebruik van een taxiservice. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen met de betreffende taxicentrale. 

De parkeerplaats is 24/7 geopend, op basis van uw aankomsttijd maakt u gebruik van een shuttleservice of een taxiservice. Bekijk de informatie over het parkeerproces, verderop deze pagina, voor meer informatie. Na het parkeren kunt u zelf uw autosleutels meenemen op reis en het parkeerterrein wordt 24/7 beveiligd. 

De service van Mobihub Schiphol West (Hyatt Place) op een rijtje:

 • Parkeerplaats inclusief shuttle- of taxiservice, 6 minuten reistijd
 • Bij aankomst 06:30 - 23:00 > Shuttleservice
 • Bij aankomst 23:00 - 06:30 > Taxiservice
 • Bij terugkomst 06:45 - 23:15 > Shuttleservice
 • Bij terugkomst 23:15 - 06:45 > Taxiservice
 • Sleutels zelf meenemen op reis
 • 24/7 geopend en beschikbaar
Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Meer informatie over het parkeerproces

Parkeren met een shuttle- of taxiservice betekent een eenvoudig parkeerproces, gecombineerd met scherpe tarieven. Hier is het parkeren bij MOBIHUB P+R Schiphol West geen uitzondering op. Benieuwd naar andere mogelijkheden voor een Schiphol Airport shuttle parking? Vergelijk ons aanbod en kom er vanzelf achter! Hieronder vindt u meer informatie over het parkeerproces. Let op: Het proces varieert op basis van uw aankomst- en terugkomsttijd. 

Bij aankomst (tussen 06:30 en 23:00): Shuttle

Op de dag van uw uitgaande vlucht parkeert u uw auto bij het hotel Hyatt Place Schiphol op het adres Rijnlanderweg 800, 2132 NN Hoofddorp. Vanuit hier wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht, hierbij bent u ongeveer 6 minuten onderweg. Zorg er bij aankomst voor dat u de reserveringsbevestiging paraat hebt voor een snelle afhandeling. 

Bij aankomst (tussen 23:00 en 06:30): Taxi

Op de dag van uw uitgaande vlucht parkeert u uw auto bij het hotel Hyatt Place Schiphol op het adres Rijnlanderweg 800, 2132 NN Hoofddorp. Neem 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de taxicentrale, het nummer vindt u in uw voucher. Deze is bijgevoegd bij uw reserveringsbevestiging. U parkeert vervolgens uw auto wordt met een taxi naar de luchthaven gebracht. 

Bij terugkomst (tussen 06:45 en 23:15): Shuttle

Op de dag van uw retourvlucht kunt u vanaf C13 weer een shuttlebus richting het Hyatt Place Hoofddorp nemen. De shuttlebussen vertrekken om het half uur en rijden van 06:45 tot 23:15. Om het terrein te verlaten neemt u weer telefonisch contact op met het betreffende telefoonnummer, zodoende wordt de slagboom geopend en kunt u uw reis vervolgen. 

Bij terugkomst (tussen 23:15 en 06:45): Taxi

Neem zodra u bij de bagageband bent telefonisch contact op met de taxicentrale, het nummer vindt u in uw voucher. Deze is bijgevoegd bij uw reserveringsbevestiging. Er wordt vervolgens een ophaallocatie besproken en vanuit hier wordt u met een taxi terugbracht naar het parkeerterrein. 

Lees meer

De beoordelingen van onze klanten

De parkeerservice lijkt op papier natuurlijk comfortabel, maar hoe wordt dat ervaren in de praktijk? Onze klanten kunnen je hier een goed antwoord op geven!

 

Bekijk de ervaringen voor een duidelijk beeld

Wij geven iedere klant de mogelijkheid om zijn of haar ervaring te delen. Zo kunt u precies inzien hoe het parkeren er daadwerkelijk aan toe gaat. Zo weet u wat u kunt verwachten en zo kunnen wij de kwaliteit van onze website waarborgen.

 

Lees meer

Wat zeggen onze klanten

 • star star star star star
  Stiptheid
 • star star star star star
  Vriendelijkheid
 • star star star star star
  Locatie
7.9
Gemiddelde beoordeling
Sarah
star star star star star
2024-05-21

Op de heenweg was het prima te doen, shuttlebus was op tijd. Locatie van parkeerplek is ook prima. Niks op aan te merken. De terugweg was helaas wel een ander verhaal. We kwamen in de nacht terug en maakten gebruik van de taxiservice. Zoals in de mail stond beschreven, moest ik bellen bij de bagageband. Dit heb ik gedaan. De medewerker aan de telefoon gaf een locatie door waar we heen moesten wanneer we al onze bagage hadden. Hij verzocht me om hem weer te bellen zodra we al onze bagage hadden. Zo gezegd zo gedaan. We hadden een kleine mee van 11 maanden, het duurde helaas daarom langer voor we al onze bagage hadden. De buggy kwam nl als laatste. Eenmaal ontvangen, hebben we direct weer gebeld. Medewerker gaf aan dat de chauffeur nu naar Hoofddorp was gereden om een andere klant op te pikken. Het kon wel 20 minuten duren voor de chauffeur op Schiphol zou zijn. We hebben nog uitgelegd waarom het iets langer duurde. Maar was niks aan te doen, we moesten maar wachten. Daar sta je dan op Schiphol met bagage en een baby om 02:15u zonder taxi.. Ik heb volgens afspraak gebeld zodra we alles hadden. Rond 02:40u kwam de chauffeur aanrijden. Aardige jongen, heeft ons snel naar de parkeerplaats gebracht. Hij nam echter een aantal bochten zo scherp, dat onze bagage achterin omviel. Bij het afzetten bij onze auto hebben we de chauffeur gevraagd of hij kon kijken of er niks achter is achtergebleven nadat bagage was omgevallen. Bij thuiskomst in de middag, kwamen we erachter dat tijdens het omvallen van de bagage, een melkfles van onze kleine ook uit de tas is gevallen en dat die dus achter is gebleven in de taxi. We hebben direct gebeld met de taxiservice. Maar die gaf aan dat we dinsdag maar moesten bellen omdat het een feestdag is (2e Pinksterdag). We hebben eerder ook geboekt bij vliegen en parkeren bij andere luchthavens, maar helaas was het dit keer een wat mindere ervaring.

Meer reviews
Met Mobihub Schiphol West bent u zeker van
Veiligheid
 • 24-uursbewaking
 • Camerabewaking
 • Omheining
 • Slagboom
 • Beveiliger
Faciliteiten
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Wachtruimte
 • Toilet
 • Voertuiginspectie
 • Geen max. doorrijhoogte
 • Elektrisch laden mogelijk
Service
 • 24 uur per dag geopend
 • Autosleutel meenemen
 • Starthulp
 • Overdekt mogelijk
 • Bagagehulp
 • Auto wassen mogelijk
 • Kinderzitje
 • Extra groot

Met parkeren bij Mobihub Schiphol West bent u zeker van: 

Snelle shuttle- en taxiservice

De shuttleservice en/of taxiservice brengt u in slechts 6 minuten naar de luchthaven. Houdt hierbij a.u.b. wel rekening met een eventuele wachttijd. Zodoende krijgt u het nooit krap met inchecken en zult u altijd op tijd zijn voor uw vlucht. 

 

Sleutelbehoud

Wanneer u uw auto parkeert bij Mobihub West dan geniet u van de optie ‘sleutelbehoud’. Dit betekent dat u kosteloos zelf uw autosleutels mee kan nemen op reis en deze dus niet hoeft in te leveren. 

 

24/7 bewaking

Het parkeerterrein is netjes afgesloten, geasfalteerd en verlicht. Daarnaast is er 24/7 bewaking aanwezig, zodoende weet u zeker dat uw auto in goede handen is. 

 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij Mobihub Schiphol West is niet mogelijk

Mobihub Schiphol West Het is helaas niet mogelijk om op de door u geselecteerde data bij Mobihub Schiphol West te reserveren, omdat de parkeerplaats dan niet beschikbaar is via onze website.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Schiphol Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.