Wij raden u aan om uw parkeerplaats op tijd te reserveren voor de kerstvakantie, gezien de prijzen naar verwachting snel zullen gaan stijgen.
Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Park en Fly P22 Eindhoven Airport

Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij Eindhoven Airport? Dan kunt u onder andere terecht bij Park en Fly P22! Het grote voordeel van deze Eindhoven Airport parking is dat hij gelegen is op loopafstand tot de vertrekhal. Dat maakt Park & Fly P22 Eindhoven Airport super comfortabel, voor een scherp tarief. De P22 Eindhoven locatie is gelegen op 300 meter afstand van de vertrekhal. Zo bent u met enkele minuten lopen al bij de terminal.

Het terrein is geasfalteerd en verlicht. Bovendien wordt het 24/7 bewaakt door onder andere de verschillende camera’s. P22 Eindhoven Airport Park & Fly is volledig afgesloten door een omheining met een slagboom. Er is geen maximale doorrijhoogte en het terrein is dag en nacht geopend. Een ander groot voordeel bij Park & Fly Eindhoven Airport P22 is dat u de autosleutels mee kunt nemen op reis.

De service op een rijtje: 

  • Parkeerplaats op 300 meter loopafstand
  • Entree met kentekenherkenning of QR-code
  • 24/7 bewaakt en afgesloten parkeerterrein
  • 24/7 geopend
  • Autosleutels meenemen
Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Het parkeerproces bij Park & Fly P22

Zoals u al heeft vernomen, parkeert u hier op loopafstand. Zo bent u van niets of niemand afhankelijk en kunt u zelf met uw eigen bagage naar de terminal lopen. Wij vertellen precies hoe het parkeren in zijn werking gaat.

Bij aankomst: U rijdt simpelweg naar het parkeerterrein van Park & Fly P22 Eindhoven en u betreedt het parkeerterrein middels kentekenherkenning. Mocht dit niet werken dan heeft u als back-up een QR-code. Uw QR-code vindt u op de reserveringsbevestiging, evenals het nogmaals uitgebreid beschreven parkeerproces. U parkeert vervolgens uw auto en kunt te voet door naar de terminal!

Bij terugkomst: Zodra u geland bent loopt u simpelweg terug naar het parkeerterrein en verlaat u het terrein weer middels kentekenherkenning of de QR-code. Makkelijker dan dit gaat het niet worden! 

 

Lees meer

Reviews over Park & Fly P22 Eindhoven

Bent u nu benieuwd hoe voorgaande klanten het parkeren bij Eindhoven Airport P22 Park & Fly ervaren hebben? Als onafhankelijke vergelijkssite is ons grootste belang dat u tevreden bent en daarom hebben wij transparantie hoog in het vaandel staan. Om die reden zijn alle beoordelingen die wij hebben verzameld, openbaar zichtbaar op onze website. Neem gerust een kijkje tussen de reviews, laat uzelf informeren en wellicht inspireren.

 

Lees meer

De voordelen van Park & Fly P22

Parkeren op loopafstand is in de meeste gevallen de gemakkelijkste en snelste manier van parkeren, hier is Eindhoven Park & Fly P22 dan ook geen uitzondering op! Wij zetten alle services en de voordelen nog even op een rijtje. Zo ziet u gemakkelijk wat u kunt verwachten. 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij Park & Fly P22 is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij Park & Fly P22.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Eindhoven Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Eindhoven Airport bekijken