Wij raden u aan om uw parkeerplaats op tijd te reserveren voor de kerstvakantie, gezien de prijzen naar verwachting snel zullen gaan stijgen.
Alle aanbieders vergelijken

 

Dit product is momenteel niet beschikbaar

VIP Parken Dusseldorf Airport Valet

Gaat u op reis vanaf Düsseldorf Airport en wilt u zo dichtbij mogelijk parkeren dan is de valetservice van VIP Parken een uitstekende optie. Parkeren Dusseldorf International Airport doet u met een bij de prijs inbegrepen valetservice. U levert uw auto af aan een chauffeur van VIP Parken Dusseldorf direct bij de luchthaven en u kunt aldaar uw reis eenvoudig vervolgen.

Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op de parkeerplaats nabij de luchthaven. De parkeerplaats van VIP Parken Düsseldorf is nagenoeg volledig voorzien van veiligheids- en servicefaciliteiten. Wanneer u klikt op ‘details’ of naar beneden scrolt ziet u onder ‘Met VIP Parken Valet bent u zeker van’ alle faciliteiten van de parkeerplaats. Ook ziet u bovenaan de pagina foto’s van de parkeerplaats. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar uw auto geparkeerd wordt.

Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 2 minuten gereserveerd
  • Geen reserveringskosten

Valet Parkeren bij VIP Parken

Wilt u meer informatie over valet parkeren? Dit vindt u op onze parkeervormen pagina en op de reserveringsbevestiging zodra u een reservering gemaakt heeft. Hieronder volgt een korte beschrijving.

Op de dag van uw vlucht rijdt u naar de luchthaven, op adres Flughafenstraße 120 in Düsseldorf, naar vertrekterminal A. Neem 10 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met VIP Parking Düsseldorf, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Bij aankomst zal een chauffeur op u staan te wachten om uw auto over te nemen. Eerst wordt uw reserveringsbevestiging gecontroleerd en uw auto geïnspecteerd en vervolgens wordt uw auto naar het parkeerterrein gereden.

Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met Dusseldorf Airport VIP Parken. Doe dit nadat u uw koffers weer in bezit heeft. Uw auto wordt direct teruggereden naar de luchthaven en u krijgt dus op de luchthaven uw auto en autosleutels weer overhandigt en zo bent u eenvoudig en snel weer op weg.

Lees meer

Onze Klantreviews, alle Informatie

U geeft uw auto niet zomaar uit handen, daarom snappen wij volkomen dat u graag weet waar u uw auto achter laat. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een review in te vullen en de parkeerervaring te delen, dus ook bij VIP Parken Dusseldorf International. Iedere review draagt bij aan de algehele beoordeling van de parkings en de beschrijvingen van de parkeerervaringen zijn allen online te vinden. Hiermee kunt u zien hoe het parkeren ervaren wordt en kunnen ook wij de kwaliteit van ons aanbod waarborgen.

Lees meer
 
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij VIP Parken - Valet is niet mogelijk

Het is helaas niet mogelijk om een reservering te plaatsen bij VIP Parken - Valet.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.

Het beschikbare parkeeraanbod bij Düsseldorf Airport bekijken