#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Park Box Valet Frankfurt Airport

Gaat u op reis via Frankfurt en ook parkeren Vliegveld Frankfurt? Dan kunt u parkeren bij bijvoorbeeld Park Box Frankfurt. Hier kunt u onder andere kiezen voor een valet service. Uw auto wordt hierbij geparkeerd door een chauffeur van de parking. De auto wordt geparkeerd op een veilige en nette parkeerlocatie. Deze locatie is voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Er is tevens geen max. inrijhoogte en het terrein is netjes verlicht en geasfalteerd. De parkeerplaats en serivces van Park Box Frankfurt Airport zijn beschikbaar van 05:00 tot 00:00. U kunt als extra service geholpen worden met uw bagage en zelfs uw auto laten wassen. 

Lees meer
Contactlocatie Valet Frankfurt Airport, 60547 Frankfurt am Main
Adres parkeerplaats Frankfurter Str. 198,63263 Neu-Isenburg
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Box Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Valet parkeren bij Park Box

Het valet proces gaat zeer eenvoudig in zijn werking, ook bij ParkBox Frankfurt. U rijdt direct naar Frankfurt Airport, 60547 Frankfurt am Main, 60 minuten voor aankomst belt u de parkeeraanbieder. Er zal bij aankomst een chauffeur klaar staan en deze parkeer vervolgens uw auto. Bij terugkomst zorgt ParkBox Frankfurt Airport er weer voor dat uw auto klaar staat bij de luchthaven. Zo bent u altijd snel weer op weg en heeft u minimaal tijdsverlies. Het gehele parkeerproces staat ook op de bevestiging alsmede de contactgegevens.

De reviews en ervaringen van onze klanten

Wij voorzien u graag van alle informatie over Park Box Frankfurt Main. Onze klanten kunnen dit nog veel beter dan wij, wij zijn namelijk niet bij elke boeking aanwezig natuurlijk. Onze klanten kunnen eenvoudig met u delen hoe zij het parkeren ervaren hebben en hoe zij het beoordelen. Als u een reservering heeft gemaakt zijn we zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b