#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Park & Fly Charleroi Airport

Via Vliegen en Parkeren kunt u zeer voordelig en gemakkelijk parkeren vliegveld Charleroi regelen. Wanneer u op vliegreis gaat en gaat parkeren bij het vliegveld, is het belangrijk om tijdig uw parkeerplek te reserveren. Hoe langer u wacht hoe minder plek er is en hoe hoger de prijzen worden. Via ons vergelijkt u gemakkelijk de diverse parkings bij Charleroi Airport. Bij Park & Fly kunt u terecht voor Shuttle parkeren, gelegen op ongeveer vijf minuten afstand van de luchthaven. U vindt een routebeschrijving onderaan de pagina! De prijzen zijn inclusief de shuttle van en naar het vliegveld. De prijzen van parkeren Charleroi Airport zijn dus altijd zoals u deze op de website vindt. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan. Ook herkent ons systeem automatisch of er nog plaats is bij u beoogde Charleroi Airport parking.

Lees meer
Adres parkeerplaats EuroTraffic: Avenue de Heppignies 8, Fleurus/Heppignies
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park & Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park & Fly
Park & Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
JM Storij- 14-09-2019 "Prima geregeld even zoeken naar de juiste plek verder oke"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudy Mackens- 11-09-2019 "Parking goed bereikbaar. Schuttlebus was op 5 minuten daar na telefoontje om ons op te halen. Vriendelijke chauffeur. Zet je af tot op de plaats waar je wagen geparkeerd staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick De Weerdt- 10-09-2019 "Bij aankomst redelijk goed(vlug aan luchthaven, bij terugkomst bleek dat we niet op de lijst stonden, na tonen van email vlot op de parking gebracht, kortom niet ver van de luchthaven en goede dienstverlening ondanks het taal probleem."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-09-2019 "Zeer verzorgde parking. makkelijk te vinden. Zeer dicht bij de luchthaven. Alles zeer correct en vriendelijk verlopen. Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Een goede service, voor een goede prijs kwaliteit. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rabie Al Hussainy- 26-08-2019 "Aan buiten kant op jullie locatie mag wat herkenbaarder , voor de rest is prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-08-2019 "De jongeman die ons hielp sprak amper Engels en geen Nederlands maar dat was geen probleem. Alles ging goed. Alleen met drie kids naar terminal 2 lopen was best een stukje. We hadden liever iets dichterbij afgezet geworden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Verholle- 16-08-2019 "heel goed georganiseerd Super Zeker aan te raden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2019 "super oplossing. Naar vergelijking goedkoop en fijne haal- en brengservice. Aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-08-2019 "Personeel is vriendelijk, beleid rond annuleringsverzekering is oneerlijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
PAUL VER ELST- 10-08-2019 "Het was perfect in orde kon niet beter een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kristof Buysse- 05-08-2019 "Zowel bij het vertrek als bij de terugkomst werden wij onmiddellijk bediend. Wij hebben nooit moeten wachten op de shuttlebus. Zeker een aanrader. Bij een volgende reis via Charleroi gaan we daar weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan van Rhijn- 02-08-2019 "Prima service tegen een nette prijs. Minpuntje blijft de telefonist ter plaatse die heel duidelijk aangeeft niet een andere taal dan Frans te “kunnen” spreken. Dat past niet meer in deze tijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andré VANDENDRIESSCHE- 30-07-2019 "Algehele tevredenheid. Goede locatie. Vriendelijk personeel. Stipte bediening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Bij de retour langer moeten wachten dan alle andere ervaringen met zulke diensten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Voor ons de eerste keer. Top!! Shuttleservice is stipt qua tijd. Vriendelijk personeel. Ruime afgesloten parkeerplaats, netjes. Je neemt je autosleutel gewoon zelf mee. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Albert Bloem- 22-07-2019 "De locatie is niet moeilijk.... als je het weet! Op de palen staan wel bordjes samen met nog 80 bordjes en in het donker zoek je je een ongeluk... wij reden er per ongeluk langs en zagen het bord op het geopende hek. Verder top in irde alleen betere bewegwijzering dan is het geen 90 maar 100%"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik de Boer- 18-07-2019 "Het zou wel handig zijn als de mensen engels zouden kunnen spreken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2019 "Prima parkeren, personeel komt hun afspraken erg goed na. De shuttle vanaf en naar het vliegveld is ook erg goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Vis- 30-06-2019 "Prima plek om de auto een tijd te stallen tegen niet te hoge kosten. Grote en ruime parkeermogelijkheid. Gratis shuttle naar en van het vliegveld (ca. 5 minuten rijden)."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ernest Geryl- 24-06-2019 "De service was zeer goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohammed- 20-12-2017 "was goed geregeld heb t vaker gedaan. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Zeer strakke locatie!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria - 19-12-2017 "Goede service en locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Charleroi via Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren kunt u eenvoudig parkeeraanbieders vergelijken, het meest gebruiksvriendelijke online platform voor het parkeren bij vliegvelden. Omdat er zo veel aanbieders zijn kunt u flink geld besparen door deze goed met elkaar te vergelijken, dit kan eenvoudig op vliegenenparkeren.nl. Selecteer het gewenste vliegveld en vergelijk de verschillende aanbieders op prijs, afstand, shuttle of valet parkeren. Daarna kunt u gemakkelijk de gewenste parkeerplek reserveren en bij Charleroi parkeren. Als u nog onervaren bent op het gebied van parkeren bij vliegvelden verwijzen wij u graag naar de veel gestelde vragen. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Parkeren bij Park & Fly

Shuttle parkeren is de populairste vorm van parkeren nabij vliegvelden, het is een zeer ontspannen manier van reizen. Na het parkeren van uw auto wordt u doormiddel van een busje naar de gewenste terminal gebracht zodat u zonder al te veel tijd te verliezen uw reis kunt voortzetten. Goedkoop parkeren Charleroi houdt niet in dat u parkeert bij een parking die zijn zaken niet op orde heeft. Dat leest u bijvoorbeeld terug in onze beoordelingen via The Feedbackcompany! Park & Fly Parking Charleroi Airport is het ook nog eens heerlijk veilig. De parkeergelegenheid is volledig beveiligd en uitgerust met bewakingscamera’s. Daarnaast is er ook 24 uur per dag en zeven dagen in de week iemand op locatie aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Routebeschrijving naar Park & Fly Charleroi

Komend vanuit Brussel: 

1) Neem de A54 en volg vervolgens de E42 richting Luik / Namen / Charleroi en neem deel aan R3.

Komend vanuit Namen:

Neem de E42 en volg dan de R3 richting Charleroi / Beaumont / Châtelet Airport.

1) E42: verlaat Heppignies, neem de 3e afslag op de rotonde richting luchthaven Charleroi.

2) Ga rechtdoor en neem na de brug de 3e afslag op de rotonde richting "Zoning Heppignies West".

3) Ga na 200 meter rechtdoor, sla rechtsaf (vóór Auto Exclusive)

4) De parkeerplaats bevindt zich na 50 meter aan de linkerkant op de website van het bedrijf Euro-Trafic.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )