#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • Taxi Taxi
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.4
Bekijk beoordelingen

My Park Point Bremen Airport

Bij Bremen Airport zitten veel voordelige én betrouwbare parkeeraanbieders gevestigd. Een van deze aanbieders is My Park Point. Parkeren Bremen Airport doe u hier in de vorm van shuttle parking. De locatie is zeer gunstig gelokaliseerd, namelijk dichtbij de snelweg en op slechts 10 minuten reistijd van de luchthaven. My Park Point Bremen Airport is geopend van 04:00 tot 00:00, u kunt hier dus het grootste gedeelte van de dag én nacht uw auto parkeren. Men verzoekt u hier ongeveer 2,5 voor vertrek van uw vliegtuig aanwezig te zijn om gemiste vluchten te voorkomen. U kunt tijdens het wachten gebruik maken van een nette wachtruimte en gratis drankjes!

Lees meer
Adres parkeerplaats Dreyerstr 75D, 28844 Weyhe
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met MyParkPoint bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over MyParkPoint
MyParkPoint wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacques ten Oost- 04-07-2019 "Prima parkeerplaats en zat snel in het busje dus ik ben tevreden"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren van uw auto bij My Park Point

Zoals gezegd parkeert u uw auto bij Bremen Airport My Park Point in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Het personeel helpt u netjes met het in en uitladen van uw bagage en zal u zo spoedig mogelijk na aankomst naar de luchthaven brengen. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op en u zal direct weer opgehaald worden vanaf de luchthaven en worden terug gebracht naar de parkeerplaats. De shuttletijden zijn zeer flexibel, hierdoor bent u dus altijd weer snel op weg!

Veiligheid, Faciliteiten & Service van de Parkeerplaats

U wilt natuurlijk dat uw auto op een veilige en betrouwbare locatie staat. Bij My Park Point Airport Bremen dient u de sleutels in te leveren. Uw sleutels worden enkel bewaard om het terrein beheersbaar te houden en er worden dus geen onnodige kilometers gereden met uw auto. Uw auto staat op een onoverdekte parkeerplaats die omheind is en afgesloten. Het terrein is netjes verlicht en heeft een verharde ondergrond. U kunt dus met een gerust gevoel parkeren en op reis gaan!

Ervaringen en Reviews van My Park Point

Wij vertellen u graag alles over hoe My Park Point Bremen te werk gaat en hoe het parkeren wordt ervaren. Dit kan echter niemand beter dan onze klanten. Daarom krijgt iedere klant na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review over de parkeeraanbieder te schrijven. Zo kumt u precies te weten hoe My Park Point te werk gaat en hoe de parkeerplaats en de bijbehorende services worden ervaren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b