#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Lang Parkeren Schiphol

Schiphol is de grootste luchthaven van Nederland en een van de grootste van Europa. De luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van Amsterdam, gevestigd in Haarlemmermeer. Ondanks dat de luchthaven prima te bereiken is met het openbaar vervoer kiest het merendeel van de reizigers ervoor om met de auto naar het vliegveld te reizen. Dit betekent dat het enorm druk kan zijn rondom de parkeerplaatsen van Schiphol. Parkeren Schiphol regelt u echter zeer eenvoudig via onze website!

Gelukkig zijn er veel alternatieve parkings gevestigd rondom het vliegveld die lang parkeren Schiphol net zo betrouwbaar én veel voordeliger aanbieden dan de officiële on-airport parkings. Al deze parkings zijn gevestigd in de buurt van de luchthaven en bieden parkeerplaatsen aan in combinatie met shuttle- of valet service.

Adres Evert van de beekstraat 202, 1118 CP, Schiphol, Nederland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis!

Lang parkeren Schiphol airport doet u betrouwbaar én voordelig via onze website. U vindt bij ons enkel aanbieders die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Bij elke aanbieder vindt u een beschrijving van de parkeergelegenheid, kunt u foto’s en reviews bekijken en ziet u precies waarin de parking u voorziet op basis van de aspecten veiligheid, faciliteiten en service. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken en uw gewenste parking direct reserveren. Er is niks fijner dan zorgeloos aan uw reis te beginnen en daarbij nog te besparen ook!

Parkeervormen bij Schiphol Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Lang parkeren bij Schiphol kan via onze website op twee verschillende manieren. U kunt kiezen voor de parkeervormen shuttle- of valet parking Schiphol. Wanneer u kiest voor de eerstgenoemde optie dan rijdt u direct naar het adres van de door u gereserveerde parking en parkeert hier uw auto. U wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Wanneer u kiest voor de tweede genoemde optie dan rijdt u direct naar de vertrekhal, u neemt 30 minuten voor u verwacht te arriveren telefonisch contact op met de door gereserveerde parking en zij zorgen ervoor dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. De chauffeur zal uw auto parkeren en u kunt simpelweg uw reis vervolgen. U kunt shuttle parkeren tot 2 uur van tevoren reserveren en valet parkeren tot 12 uur van tevoren.

Timo

De voordelen van Vliegen en Parkeren

In 2013 werden wij het eerste Nederlandse boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden en sindsdien zijn wij fulltime bezig met het regelen van de beste parkeerdeals en het verzorgen van een zo gemakkelijk mogelijk reserveringsproces. De prijzen van Schiphol lang parkeren zult u nergens anders zo voordelig vinden! Na uw reservering ontvangt u een bevestiging via de mail, de bevestiging kunt u zowel digitaal als geprint tonen bij de parking. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze gratis klantenservice of bekijk ons FAQ-pagina.

Betrouwbaar

Wij zijn al jarenlang actief en daarom kennen wij de markt en de parkeerproducten goed. Daarnaast vragen wij aan elke klant na hun reservering een review achter te laten, zo weet u precies wat u te wachten staat. Wij kunnen u precies vertellen hoe betrouwbaar onze parking zijn maar laten dat liever over aan onze klanten!

Onafhankelijk

Wij werken onafhankelijk en zijn daarom transparant in het tonen van het parkeeraanbod. Alle informatie is dus feitelijk en op een eerlijke manier gepresenteerd. Dit wordt versterkt door de klantreviews die u kunt lezen van onze klanten en de foto’s die toegevoegd worden bij elke parking.

Laagste prijs

Wij zijn dagelijks bezig met onze missie en dat is het regelen van de beste parkeerdeals en de best mogelijk service. Door dagelijks de prijzen van alle andere websites te checken weten we precies wat u betaalt voor het parkeren en zodoende betaalt u bij ons nooit te veel. Is uw ideale parking ergens anders goedkoper? Laat het ons dan gerust weten!

Veilig reserveren

Alle reserveringen worden bij ons gedaan middels de bekende betalingsprovider Multi Safepay. Onze website is daarnaast voorzien van een SSL-certificaat, te herkennen aan het groene slotje. U kunt dus altijd veilig reserveren!

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Schiphol

Omdat wij alle informatie zo betrouwbaar en transparant mogelijk willen aanbieden krijgt elke klant na het maken van een reservering én na afloop van het parkeren een uitnodiging om een review in te vullen. Wij willen namelijk zo nauw mogelijk in contact staan met onze klanten om zo goed mogelijk service te bieden. U leert namelijk het meest over een parking middels de ervaringen van anderen!

Budget Valet
Beoordeling
9.1 Top!
24/7 Valet Parking
Beoordeling
9.2 Top!
WeParc
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Drive up Services
Beoordeling
9.1 Top!
Flight Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Comfort Parking Shuttle
Beoordeling
8.7 Uitstekend
24:7 Schiphol Parking Premium
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Ontime Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
The Valet Guys
Beoordeling
9.4 Top!
Secure Parking
Beoordeling
8.3 Uitstekend
The Star Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
EasyPark2Fly Shuttle
Beoordeling
9.7 Top!
P1 Schiphol
Beoordeling
9.8 Top!
P4 Schiphol
Beoordeling
9.2 Top!
EasyPark2Fly Valet
Beoordeling
10.0 Top!
Xclusive Parking Valet
Beoordeling
1.0
P3 Schiphol
Beoordeling
9.2 Top!
The Shuttle Guys
Beoordeling
8.4 Uitstekend
Valetparking-service
Beoordeling
6.2 Prima
ParkingPoint Valet
Beoordeling
9.8 Top!
ParkFly Shuttle
Beoordeling
6.6 Prima
ParkFly Valet
Beoordeling
6.7 Prima
MOBIHUB Budget
Beoordeling
8.7 Uitstekend
EazzyPark
Beoordeling
10.0 Top!
AutoMotel
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Sky Park
Beoordeling
8.7 Uitstekend
24:7 Parking
Beoordeling
9.0 Top!
Sky Park Ibiza
Beoordeling
9.3 Top!
Central Parking Shuttle
Beoordeling
9.6 Top!
Schiphol Smart Parking
Beoordeling
8.6 Uitstekend
Autohotel Rijsenhout
Beoordeling
9.4 Top!
iParking
Beoordeling
9.8 Top!
Total Care Parking
Beoordeling
8.5 Uitstekend
ParkingPoint Shuttle
Beoordeling
9.3 Top!
Xclusive Parking Shuttle
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Budget Shuttle
Beoordeling
7.7 Goed
Move on Parking
Beoordeling
9.1 Top!
Goodparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Korting 247 Parking
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Schiphol Airport

Parkeren op Schiphol, meer over de Tarieven en Locaties

Wilt u meer weten over de tarieven van parkeren Schiphol lang? Dat kan eenvoudig door ons artikel hierover te lezen, het gehele artikel kunt u openen door op de onderstaande knop te drukken. In dit artikel vindt u alles over de officiële on-airport parkings en de bijbehorende prijzen. Daarnaast zetten wij deze prijzen tegenover de prijzen van ons aanbod, zo ziet u direct hoe gemakkelijk en veel u kunt besparen!

Omdat er zoveel mogelijkheden van parkeren Schiphol zijn staat het artikel ook in het kader van informeren, u leest dus hoe u parkeert per parkeergelegenheid en alle bijbehorende informatie. Er zijn veel verschillende mogelijkheden met verschillende kostenplaatjes, u kunt door vooraf te reserveren al snel tientallen euro’s besparen, met name wanneer u kiest voor lang parkeren op Schiphol.

Aanbieders bij Schiphol Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.0/10, gebaseerd op 701 reviews.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b