Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Nu bereikbaar!
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Goedkoop parkeren Schiphol doet u dus via ons!

Veilig, lang en goedkoop parkeren bij Schiphol doet u via Vliegen en Parkeren. Hier vindt u enkel aanbieders die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Vergelijk parkeren Schiphol doet u hier dus altijd veilig en vertrouwd. Bij elke aanbieder vindt u een beschrijving van de parkeergelegenheid. Wanneer u klikt op lees verder krijgt u de gehele beschrijving te zien van de aanbieder van lang parkeren bij Schiphol. Naast de beschrijving vindt u hier ook het tarief van deze aanbieder in een overzichtelijke tabel. In de meeste gevallen zal dit zijn tot 11 of 14 dagen, wilt u langer parkeren druk dan op bekijken. Wanneer u op bekijken drukt opent er zich een nieuw tabblad in uw browser. U bezoekt nu de website van de parkeergelegenheid. Dit is erg gemakkelijk wanneer u meerdere aanbieders wilt bekijken, Vliegen en Parkeren sluit u namelijk niet af!

Schiphol Smart Parking

Naast dat u kunt parkeren bij parkeergarages rondom Schiphol bieden wij u ook Schiphol smart parking  aan. Alle andere aanbieders vertegenwoordigen dus niet Schiphol zelf. Ook hier drukt u weer ok de knop ‘bekijken’ om de website te bezoeken. Velen denken dat het tarief parkeren Schiphol vele malen hoger ligt dan dat van de concurrenten. Echter is dit al enkele jaren niet meer het geval.

Parkeren bij Schiphol

Het voordeel van parkeren bij Schiphol is dat u niemand ‘lastig hoeft te vallen’. Daarnaast zijn de kosten van het parkeren vele male lager dan het bedrag dat u voor een taxi betaald. U kunt voor slechts 45 euro 8 dagen parkeren! Ook zit hier het vervoer naar Schiphol bij de prijs inbegrepen.  U wordt met een shuttle bus naar Schiphol vervoert en weer opgehaald. 

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook