#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
6.9
Bekijk beoordelingen

Ideal Parken, Keulen Airport

Ideal Parken is een van onze meest geboekte parkings voor het parkeren bij Keulen Airport. Dat komt omdat zij beschikken over de optie sleutelbehoud. In principe is het zo dat uw sleutels altijd in een kluis worden bewaard. Hierdoor raken sleutels nooit kwijt. Toch vinden sommige reizigers het prettig om deze mee op reis te nemen. Heeft u diezelfde behoefte? Dan is Ideal Parkeren inderdaad ‘ideaal’ voor u! Deze aanbieder maakt het met hun shuttle service het goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen voor u mogelijk. Bovendien, deze parkeerplaats is gesitueerd op maar 8 minuten reisafstand van het airport, waardoor u snel bij het airport bent. Uw auto rondom het vliegveld van Keulen parkeren, is vaak veel voordeliger dan wanneer u dit op het airport zelf doet. Let op: De shuttlebus heeft plaats voor 4 personen, er wordt € 5 gerekend per extra persoon. Er wordt € 10 gerekend wanneer u grote bagage mee neemt, denk hierbij aan een snowboard of kattenbox. U kunt hier grote busjes en campers parkeren, hiervoor wordt 50% extra van de boeking gerekend. Al deze extra kosten dienen bij de parkeerplaats betaald te worden. 

Lees meer
Adres parkeerplaats Am Senkelsgraben 26, 53842 Troisdorf
Reistijd shuttle: 8min
Contactlocatie Valet Kennedystraße, 51147, Keulen, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Ideal Parken bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Ideal Parken
Ideal Parken wordt gemiddeld beoordeeld met 6.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Harmelink- 09-08-2019 "Omdat de vliegtijd veranderd was, En ik dit vergeten had door te geven moest ik 10 euro boete betalen. Persoonlijk vind ik dit jammer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Monique Lankheet- 07-08-2019 "Slechte ervaring, nog nooit eerder zo meegemaakt. Bij parkeren auto kon er geen vriendelijk woord af. Alleen maar roepen dichteraan parkeren. Gevraagd of ik vluchtnummers door moest geven ivm ophalen auto. Dit was niet nodig. Bij terugkonst airport Keulen netjes gebeld dat we er waren en toen werd ons telefonisch medegedeeld dat hun de taxibusje ter reperatie hebben. Kan gebeuren maar nu komt het....we konden dus met 3 personen niet opgehaald worden, alleen chauffeur van onze auto mocht mee omdát er een luxe auto in was gezet en geen zoals het zou horen een busje. Toen ik hier opheldering over vroeg ben ik niet allervriendelijkst geholpen. Uiteindelijk dus toch maar alleen mijn man meegestuurd met taxi omdat we er anders nu nog zouden staan. We boeken deze service toch niet voor niets? Erg jammer om zo je heerlijke vakantie te eindigen! Van ons een onvoldoende. Heb zelfs gisteren bij thuiskomst een mail naar hun zelf gestuurd maar helaas geen reactie op gekregen! Dus nu maar openbaar maken! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Bij aankomst was de aanbieder niet erg vriendelijk tegen kennissen van ons die daar toevallig ook waren omdat deze hadden aangeduid op hun reservatie dat ze hun autosleutel wouden bijhouden. Misschien de klanten deze mogelijkheid dan niet geven, dan is er ook geen discussie mogelijk. Bij terugkomst was hun shuttle bus in panne. Ze hebben dan voorgesteld om onze auto te brengen nar de airport. Hebben drie kwartier moeten wachten totdat ze er waren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Redelijk lang wachten op transfer naar vliegveld tijdens heenreis. Sleutel moest afgegeven worden, stond niet in de beschrijving "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lucienne schouten- 19-07-2019 "Duidelijk, stipt, snel en erg vriendelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dennis Olijnyk- 02-07-2019 "Heel slecht. Wij hebben de chauffeur meerdere keren gebeld en de chauffeur heeft ons laten weten dat wij een uur te vroeg waren en wij dus of een uur moesten wachten of extra moesten betalen. Nadat wij gezegd hebben dat we er niet mee eens zijn, zijn we toch akkoord gegaan. Nadat de chauffeur eindelijk na 45 minuten arriveerde, was onze auto te lang?? Daarvoor moest ook extra betaald worden. Echt complete onzin. Vervolgens zijn wij gewoon met onze auto naar het vliegveld en hebben wij daar gewoon de volle pond betaald. Wij gunden de chauffeur echt geen cent meer. Uiteindelijk €90,- betaald op het vliegveld zelf. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronald Gerards- 27-06-2018 "Prima, netjes optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Airport Keulen Bonn, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden wij twee dingen heel belangrijk: Prijs én betrouwbaarheid. Om de meest geschikte parking te vinden, moet u vaak meerdere websites bezoeken. Dat willen wij voorkomen. Middels ons platform ziet u gemakkelijk alle beschikbare parkeeraanbieders, gerangschikt op basis van prijzen of andere reiswensen. Bovendien, u kunt op onze website ervaringen van andere klanten lezen én alle prijzen worden dagelijks automatisch opgehaald. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor uw parking en kunt u een onafhankelijke keuze maken! Wie wij zijn en wat we verder doen, leest u op de pagina over ons.

Het shuttle parkeren bij Ideal Parken

Zoals hierboven al benoemd, bevindt deze parking zich maar op 8 minuten reisafstand van de luchthaven. Dat maakt het lang parkeren bij Keulen Airport niet alleen voordelig, maar ook gemakkelijk. U hoeft namelijk bijna geen extra reistijd in te plannen om te parkeren! Voorafgaand aan uw vlucht, rijdt u eerst zelf naar het adres van de parking toe. Deze is gevestigd op ‘Am Senkelsgraben 26 in Troisdorf’. Daarna wordt u met een van hun shuttle bussen verder naar het vliegveld vervoert. Bij terugkomst belt u de chauffeur van Ideal Parkeren weer op en wordt u op diezelfde wijze naar uw auto gebracht. Dat is nog eens handig wanneer u wilt parkeren bij vliegveld Keulen! Indien u nog vragen hebt, bel ons gerust of kijk in onze FAQ.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )