#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

Parking Express Brussel Airport

Parkeren Vliegveld Zaventem zoals het vliegveld bij Brussel genoemd wordt kent enkele uitstekende aanbieders van lang parkeren. Ons gehele aanbod is door ons gecheckt en 100% betrouwbaar. Eén aanbieder is parking expres. Deze overdekte parkeergarage bij Brussel Airport is gelegen op enkele minuten rijden van het vliegveld. De parkeergarage is door de aanwezige veiligheidsfaciliteiten uiterst veilig en wij garanderen dat u hier met een gerust hart kunt parkeren. Een van de grote voordelen die het bedrijf zelf aankaart is dat u niet hoeft te wachten op de shuttle en dat u wordt vervoerd in een luxe shuttlebus. Daarnaast kunt u kiezen voor een car wash waarbij uw auto vanbinnen en van buiten schoon wordt gemaakt!

Lees meer
Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Parking Express bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Parking Express
Parking Express wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Verstocken- 09-09-2019 "Goede service. Vriendelijk mensen. Een dikke 10!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Van ginkel- 08-09-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "top service! je laat je voertuig met een gerust hart achter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny guggelmeyer- 04-09-2019 "goede service, propere garage, wagen netjes afgeleverd, top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anja labaere- 21-08-2019 "verliep vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "zeer tevreden. Degelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eelco van Setten- 14-08-2019 "Iets duurder dan sommige andere aanbieders, maar auto staat netjes overdekt en service is uitstekend. Transport naar en ophalen vanaf het vliegveld ging bijzonder soepel. Binnen 10min. bij de vertrekhal en na terugkomst was de shuttle al gearriveerd voordat we met de bagage buiten stonden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kor hutting- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul de Bruin- 07-08-2019 "Prima service. Erg praktisch en een veilig idee. Tip: vermeldt op het kaartje dat het ophaalpunt halte E is bij de bussen. Dit maakt het voor de klant nog makkelijker te vinden na de retourvlucht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Cools- 29-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Heel vlotte samenwerking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Vlotte service, heel duidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark R. Donkersloot- 22-07-2019 "Goede, duidelijke service, locatie is vlakbij en vervoer van en naar vliegveld Zaventen was zeer snel geregeld. Prijs/kwaliteit is hier zeker in balans. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miguel Hooft van Huijsduijnen- 18-07-2019 "Prima plek. De aanbieder was er toen wij aankwamen. Auto geparkeerd en binnen 15 minuten op het vliegveld. Bij terugkomst moesten we wel 25 minuten wachten voordat hij er was. De auto stond al klaar we konden zo weer weg. Al met al een prima ervaring maar de chauffeur was nors."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieven Deprez- 16-07-2019 "Vlotte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Heel correct, waren bij aankomst een half uur in vertraging door file aan de ring. Papieren in 2 minuten in orde en waren op tijd in de luchthaven. Bij terugkomst idem. Heel vriendelijk, niet moeten wachten, een aanrader ! Kwestie locatie: 4 sterren omdat het voor ons moeilijk was, verkeerde afrit genomen. Volgende keer 5 sterren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Jan Spits- 03-07-2019 "Dienst geleverd als geadverteerd. Het telefonisch contact vooraf was lomp en de chauffeur die ons terug bracht was ook geen Vrolijke Frans. Voor Eur 150,- mag dat wel wat beter. Het personeel maakt de indruk te lijden onder geestdodend werk. Doet vrezen voor de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Van der Aa- 30-05-2019 "Alles perfect!, alleen de toiletten waren ontzettend vies!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Brussel met Vliegen & Parkeren

U kunt via Vliegen en Parkeren gemakkelijk een vergelijking maken voor Zaventem Parkeren en kunt uw parking selecteren aan de hand van enkele criteria zoals prijs, afstand, reistijd, overdekt parkeren sleutelbehoud. Tevens kunt u ook kiezen voor valet parking of gewoon lang parkeren Zaventem. Vervolgens klikt u op reserveren en vult u uw gegevens in en vervolgens doet u de betaling. Na het betalen ontvangt u een reserveringformulier met daarop alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd! Mocht nog meer informatie willen dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice. U kunt ook terecht op onze FAQ-pagina voor onze veel gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Shuttle Parking Zaventem bij Parking Express

Parkeren luchthaven Zaventem bij Parking Express houdt in dat u middels een shuttlebus wordt vervoerd naar het vliegveld. U bent ongeveer 5 minuten onderweg naar het vliegveld in een luxe shuttlebus. Deze bus zal u ook weer ophalen wanneer u geland bent op het vliegveld. Deze dienst zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt dus altijd terecht bij Parking Express en kunt met een onbezorgd gevoel op reis. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg over onze parkeervormen en hoe het in zijn werking gaat op de dag zelf.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )