#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
Bekijk beoordelingen

Express Parking Brussel Airport

Parkeren Vliegveld Zaventem zoals het vliegveld bij Brussel genoemd wordt kent enkele uitstekende aanbieders van lang parkeren. Ons gehele aanbod is door ons gecheckt en 100% betrouwbaar. Eén aanbieder is Express Parking Brussel. Deze overdekte parkeergarage bij Brussel Airport is gelegen op enkele minuten rijden van het vliegveld. De parkeergarage is door de aanwezige veiligheidsfaciliteiten uiterst veilig en wij garanderen dat u hier met een gerust hart kunt parkeren. Een van de grote voordelen die het bedrijf zelf aankaart is dat u niet hoeft te wachten op de shuttle en dat u wordt vervoerd in een luxe shuttlebus. Daarnaast kunt u kiezen voor een car wash waarbij uw auto vanbinnen en van buiten schoon wordt gemaakt!

Lees meer
Adres parkeerplaats Hoogstraat 206, Zaventem
Reistijd shuttle: 5min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Express Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Express Parking
Express Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-09-2020 "Had parking slechts 2u op voorhand gereserveerd. Bij aankomst aan de parking was er niemand aanwezig. Na een telefoontje met de parkwachter werd dit heel vlot opgelost en een kwartier later konden we reeds op het busje richting luchthaven. Ook bij terugkomst vriendelijke en snelle service. Top! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Brigitte Deppe- 08-08-2020 "Perfectie betreffende stiptheid, vriendelijkheid en hulpvaardigheid."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tjark Jansen- 31-07-2020 "Even zoeken. Maar wel overdekt. Snelle service shuttle ondanks wij op een zeer vroeg tijdstip aankwamen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2020 "In juli 2020 geparkeerd in deze garage. De garage is overdekt en ligt een beetje uit de route op een industrie terrein. Een puntje van nadeel is dat je de sleutel moet inleveren, maar gezien de indeling van de garage is het logisch (de auto's worden waarschijnlijk in de loop van de parkeertijd ergens anders gestald zodat de ruimte optimaal gebruikt wordt. Onze auto stond 1 etage lager bij aankomst). De snelheid waarmee je wordt opgehaald in een herkenbare bus is prima. De chauffeurs zijn alleen niet zo communicatief, dat kan wel wat beter denk ik. Al met al een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P.T. Folmer- 13-07-2020 "Slechte ervaring. Vanwege corona documenten ging de last-minute geboekte vliegreis niet door. We kregen geen voucher en/of het betaald geld niet terug"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Crombag- 17-03-2020 "Beste Express Parking. Heel vriendelijk ontvangen, vlug gebracht en opgehaald van de luchthaven. Voor de toekomst zal ik zeker weer voor Express parking kiezen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-03-2020 "Top zeker voor herhaling vatbaar!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-02-2020 "Vriendelijke en stipte bediening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-02-2020 " "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Dijk- 23-02-2020 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pargol Azarbad- 19-01-2020 "Geweldige snelle service. Werd meteen ontvangen en gebracht. Ze stonden er ook meteen weer toen ik had gebeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Pot- 19-01-2020 "Prima service snel naar en van het vliegveld opgehaald en gebracht zeer de moeite waard"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-12-2019 "makkelijk en snel naar luchthaven, vriendelijke chauffeur, bij aankomst duurde het iets langer voor we werden opgehaald. Zeker aan te bevelen! Els."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
marcel bervoets- 11-12-2019 "Vriendelijke en vlotte chauffeur."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Zeer vriendelijke medewerkers. We hadden op het laatste moment via internet geboekt en een paar uur later al parkeren. Dit was nog niet goed doorgekomen, maar na een telefoontje was de medewerker er binnen 10 min. Auto stond overdekt en binnen 5 min in de bus naar het vliegveld. Bij terugkomst was de bus er ook binnen 10 min. Al met al een hele goede ervaring met Express Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Ewijk- 12-11-2019 "Alles perfect geregeld! een aanrader als he vanaf Brussel vliegt.☺"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronny De Winne- 10-11-2019 "Één woord top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-11-2019 "Wij kwamen in het donker aanrijden op een regenachtige avond. De locatie doet wat verlaten aan en ziet er van buiten niet zo uitnodigend uit. We werden prima geholpen en alles is zeer correct verlopen. Zeker aan te bevelen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Coen Bijkerk- 28-10-2019 "Na aankomst vrijwel direct naar de luchthaven gebracht, ook na arriveren op de terugreis binnen 10 minuten na gebeld te hebben, afgehaald en m’n auto stond klaar ! Ik ga hier zeker weer parkeren als ik vanaf Brussel vlieg."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Davida van Dijke- 28-10-2019 "Helaas hebben wij op de terug weg meer dan een uur moeten wachten op het busje. Er was iets niet in orde met de “taxi” vergunning van de bestuurder. Uitermate onproffesioneel. Er moesten andere chauffeurs uit hun bed worden gebeld. In de garage aangekomen moest ik maar een klacht indienen bij directie. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sinan Emre Kilavuzoglu- 28-10-2019 "Super parking plek, contact goed. Alles was snel geregeld echt een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Abeldina Knol- 26-10-2019 "We kwamen aan bij Express Parking in alle vroegte, de deur van de garage was dicht. Net toen we wilden bellen, kwam er een witte Express Parking bus aan. Prima, auto parkeren, sleutel afgeven en in een mum van tijd waren we op het vliegveld. De terugweg belden we, binnen 5 minuten zouden ze er zijn. We stonden te wachten op de plek waar we waren afgezet en we keken uit naar een witte Express Parking bus. Na een kwartier wachten nog eens gebeld. Bleek dat we afgehaald werden door een zwarte Express Parking bus, aan de overkant... Ze hadden me gebeld, maar mijn batterij was leeg. Al met al, nu we weten hoe het werkt, zeker voor herhaling vatbaar. Klein detail: de chauffeur op de terugweg sprak eigenlijk alleen Frans, geen Nederlands en klein beetje Engels."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marion Willemsen- 22-10-2019 "Prima service. Niks op aan te merken. Fijn dat het een overdekte, afgesloten parking is."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-10-2019 "vriendelijk ook voor de kinderen. bewaar het kaartje voor de volgende keer.ophalen snel en vriendelijk. auto's stonden vertrek klaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Daamen- 19-10-2019 "Super geregeld netjes op tijd, vlakbij t vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
claus huentemann- 18-10-2019 "Problemlos und organisiert . Bei Ankunft an der Halle nach Anruf über Mobilphone Abstellen des KFZ innerhalb 15 Minuten möglich und umgehend zum Flughafeneingang gebracht . ( Fahrzeit 7min ) Bei Rückkehr nach Landung in Zaventem und Ankunft am Busparkplatz wurden wir nach Anruf auf Mobilphone innerhalb 15-20 minuten abgeholt und zum Parkhaus gebracht , wo unser Wagen schon in der Halle zur Ausfahrt bereitgestellt war . Alles Perfekt und zufriedenstellend . CHÜ "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Opnieuw een positieve ervaring. Service zoals het hoort en de vriendelijkheid maakt extra aangenaam. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-10-2019 " Er werd niks gezegd , moest eerst valies zelf in auto plaatsen aan de luchthaven , dan toch hulp gekregen . Bij toekomen aan mijn auto in de garage werd mij de sleutel gegeven , valies op de grond geplaatst en de persoon vertrok naar zijn bureau zonder woorden . Ik heb mijn zware valies zelf in de auto moeten plaatsen met veel moeite . dus absoluut niet vriendelijk of gedienstig , hoewel ze met twee personen aanwezig waren en ik toch meer geld moest betalen dan ergens anders . Mijn factuur nog niet gekregen . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-10-2019 "Toen we aankwamen was het onduidelijk waar we de auto neer moesten zetten, was geen bel aanwezig. Na gebeld te hebben met het bedrijf ging de deur open. Locatie is prima ten opzichte van het vliegveld, namelijk op 5 minuten afstand. We werden snel bij het vliegveld afgezet en weer keurig opgehaald, niet lang hoeven wachten. De meneer die ons hielp weet niet echt wat lachen is, zeer zakelijk. Wat meer vriendelijkheid zou het bedrijf ten goede komen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Menno De Looijer- 06-10-2019 "Goede service, op tijd brengen en halen. Mooi kort bij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 01-10-2019 "Geweldige service: netjes op tijd, vriendelijk en professioneel personeel. Absoluut een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ellen Oostdam- 30-09-2019 "Super parkeerlocatie. Snelle ontvangst en perfecte parkeerplek, snelle afhandeling en in no time op de plek van bestemning. Zeer behulpzaam en beleefd personeel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Verstocken- 09-09-2019 "Goede service. Vriendelijk mensen. Een dikke 10!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Van ginkel- 08-09-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-09-2019 "top service! je laat je voertuig met een gerust hart achter!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Johnny guggelmeyer- 04-09-2019 "goede service, propere garage, wagen netjes afgeleverd, top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anja labaere- 21-08-2019 "verliep vlot"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-08-2019 "zeer tevreden. Degelijke service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eelco van Setten- 14-08-2019 "Iets duurder dan sommige andere aanbieders, maar auto staat netjes overdekt en service is uitstekend. Transport naar en ophalen vanaf het vliegveld ging bijzonder soepel. Binnen 10min. bij de vertrekhal en na terugkomst was de shuttle al gearriveerd voordat we met de bagage buiten stonden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
kor hutting- 10-08-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-08-2019 "Helemaal top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul de Bruin- 07-08-2019 "Prima service. Erg praktisch en een veilig idee. Tip: vermeldt op het kaartje dat het ophaalpunt halte E is bij de bussen. Dit maakt het voor de klant nog makkelijker te vinden na de retourvlucht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-08-2019 "Top service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Andre Cools- 29-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-07-2019 "Heel vlotte samenwerking. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-07-2019 "Vlotte service, heel duidelijk "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark R. Donkersloot- 22-07-2019 "Goede, duidelijke service, locatie is vlakbij en vervoer van en naar vliegveld Zaventen was zeer snel geregeld. Prijs/kwaliteit is hier zeker in balans. Volgende keer maken wij hier zeker weer gebruik van. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Miguel Hooft van Huijsduijnen- 18-07-2019 "Prima plek. De aanbieder was er toen wij aankwamen. Auto geparkeerd en binnen 15 minuten op het vliegveld. Bij terugkomst moesten we wel 25 minuten wachten voordat hij er was. De auto stond al klaar we konden zo weer weg. Al met al een prima ervaring maar de chauffeur was nors."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lieven Deprez- 16-07-2019 "Vlotte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Heel correct, waren bij aankomst een half uur in vertraging door file aan de ring. Papieren in 2 minuten in orde en waren op tijd in de luchthaven. Bij terugkomst idem. Heel vriendelijk, niet moeten wachten, een aanrader ! Kwestie locatie: 4 sterren omdat het voor ons moeilijk was, verkeerde afrit genomen. Volgende keer 5 sterren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Jan Spits- 03-07-2019 "Dienst geleverd als geadverteerd. Het telefonisch contact vooraf was lomp en de chauffeur die ons terug bracht was ook geen Vrolijke Frans. Voor Eur 150,- mag dat wel wat beter. Het personeel maakt de indruk te lijden onder geestdodend werk. Doet vrezen voor de toekomst."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Van der Aa- 30-05-2019 "Alles perfect!, alleen de toiletten waren ontzettend vies!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vera van Stiphout- 20-12-2017 "Was prima eerste keer maar werkte goed. ter plekke nog een kaartje meegekregen was ook fijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mies Boemels- 20-12-2017 "Mooi overdekt netjes optijd, prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Philip van Dijk- 19-12-2017 "Overdekt parkeren voor weinig geld, perfect alternatief voor de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Brussel met Vliegen & Parkeren

U kunt via Vliegen en Parkeren gemakkelijk een vergelijking maken voor Zaventem Parkeren en kunt uw parking selecteren aan de hand van enkele criteria zoals prijs, afstand, reistijd, overdekt parkeren sleutelbehoud. Tevens kunt u ook kiezen voor valet parking of gewoon lang parkeren Zaventem. Vervolgens klikt u op reserveren en vult u uw gegevens in en vervolgens doet u de betaling. Na het betalen ontvangt u een reserveringformulier met daarop alle stappen nog een keer gemakkelijk uitgelegd! Mocht nog meer informatie willen dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice. U kunt ook terecht op onze FAQ-pagina voor onze veel gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Shuttle Parking Zaventem bij Express Parking

Parkeren luchthaven Zaventem bij Express Parking Zaventem houdt in dat u middels een shuttlebus wordt vervoerd naar het vliegveld. U bent ongeveer 5 minuten onderweg naar het vliegveld in een luxe shuttlebus. Deze bus zal u ook weer ophalen wanneer u geland bent op het vliegveld. Deze dienst zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt dus altijd terecht bij Parking Express en kunt met een onbezorgd gevoel op reis. Op onze parkeervormen pagina vindt u een uitgebreide uitleg over onze parkeervormen en hoe het in zijn werking gaat op de dag zelf.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b