Top 3 Goedkoop Parkeren Groningen Airport

Top-3-frame5

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Groningen Airport Eelde -

Bent u op zoek naar parkeren Groningen Airport? In dit artikel geven wij u alle informatie over de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. De tarieven zijn berekend op basis van een periode van acht dagen. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Groningen Airport al voor u geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Groningen Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Groningen€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Lopen
4 min
Reserveer
P2 Groningen€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
P1 Groningen€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).
 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat de parkeermogelijkheden rondom Groningen Airport en de bijbehorende tarieven zijn. Omdat Groningen Airport Eelde een kleine luchthaven is, zijn er ook weinig parkeermogelijkheden. Alle mogelijkheden zijn zogeheten officiële parkeerplaatsen en worden beheerd door de luchthaven zelf. 

Indien u op zoek bent naar goedkoop parkeren Groningen dan bent u aan het juiste adres. De parkeerplaatsen bij Groningen Airport staan namelijk bekend als de goedkoopste officiële parkeerplaatsen van Nederland. U vindt de beschikbaarheid en bijbehorende tarieven eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken!

1. P3 Groningen (€ 50,00 / week)

P3 Groningen

Op de eerste plek van goedkoop parkeren Eelde: P3 Groningen Airport. Dit parkeerterrein kost het minst, maar is ook het verst lopen naar de terminal, namelijk 200 meter. U parkeert uw auto op een omheind terrein welke is voorzien van camerabewaking. U hoeft na het parkeren uw autosleutel niet in te leveren, maar neemt deze zelf mee op reis. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, zodat u altijd kunt parkeren.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

2. P2 Groningen (€ 70,00 / week)

P2 Groningen

Op de tweede plaats van de goedkoop parkeren Groningen Eelde lijst is P2 Groningen Airport. Het parkeerterrein ligt direct tegenover de vertrekhal, u bent dus maar een minuut onderweg na het parkeren!  U kunt hier, net als bij de overige twee parkeerplaatsen, 24/7 terecht en uw autosleutels op zak houden. U betreedt het parkeerterrein middels kentekenherkenning, zorg er dus voor dat u uw kenteken geheel correct invoert. Verder zijn er ook elektrische laadpalen aanwezig waar u gebruik van kunt maken.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. P1 Groningen (€ 90,00 / week)

P1 Groningen

Wilt u met een heel korte afstand zeker zijn van Groningen goedkoop parkeren? Dat kan bij de nummer drie, namelijk P1 Groningen Airport. Deze parkeerplaats ligt op slechts 50 meter loopafstand van de luchthaven en u parkeert onoverdekt. U kunt hier 24 uur per dag terecht en uw autosleutels op zak houden. Verder is er ook de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking voor de veiligheid.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Meer info over het vergelijkings- en reserveringsproces

Wilt u graag de mogelijkheden van het parkeren Eelde goedkoop vergelijken, maar dan voor uw specifieke reisperiode? Dat is eenvoudig gedaan door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod dat u eenvoudig kunt vergelijken, filteren en sorteren op basis van uw wensen! 

Samenvatting van de top 3 goedkoop parkeren Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldP2 Groningen
💶 GoedkoopsteP3 Groningen
📍 Dichtst bij luchthavenP1 Groningen

 

Reserveer eenvoudig online

Heeft u in uw zoektocht naar parkeren Groningen Airport goedkoop de ideale parkeerplaats gevonden? Klik dan op 'Reserveer nu', voer uw gegevens in en betaal direct online. Na het afronden van de reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging inclusief voucher waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld. 

 

Uw reserveringsbevestiging

Op uw reserveringsbevestiging vindt u informatie omtrent het parkeerproces, adresgegevens en contactgegevens voor eventuele vragen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van vertrek én terugkomst.

 

Disclaimer: 

 • Klik in de Groningen Airport goedkoop parkeren tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juni 2024, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
 • Let op: deze parkings waren op het moment van schrijven het meest voordelig, de tarieven zijn aan verandering onderhevig
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving