Top 3 Goedkoop Parkeren Groningen Airport

Top-3-frame5

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Groningen Airport Eelde -

Bent u op zoek naar parkeren Groningen Airport? In dit artikel geven wij u alle informatie over de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. De tarieven zijn berekend op basis van een periode van acht dagen. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Groningen Airport al voor u geselecteerd.

 

Top 3 goedkoopste parkeerplaatsen bij Groningen Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Groningen€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Loopafstand
> 200 meter
Reserveer
P2 Groningen€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Loopafstand
> 100 meter
Reserveer 
P1 Groningen€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Loopafstand
> 50 meter
Reserveer
 

In de bovenstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat de parkeermogelijkheden rondom Groningen Airport en de bijbehorende tarieven zijn. Omdat Groningen Airport Eelde een kleine luchthaven is, zijn er ook weinig parkeermogelijkheden. Alle mogelijkheden zijn zogeheten officiële parkeerplaatsen en worden beheerd door de luchthaven zelf. 

Indien u op zoek bent naar goedkoop parkeren Groningen dan bent u aan het juiste adres. De parkeerplaatsen bij Groningen Airport staan namelijk bekend als de goedkoopste officiële parkeerplaatsen van Nederland. U vindt de beschikbaarheid en bijbehorende tarieven eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken!

 

Parkeren bij Groningen Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

1. P3 Groningen Airport

€ 43,00 - 8 dagen

Logo P3 Groningen AirportOp de eerste plek: P3 Groningen Airport. Dit parkeerterrein kost het minst, maar is ook het verst lopen naar de terminal. Wat de stappen de moeite waard maakt, is dat dit normaal gesproken de goedkoopste optie voor het goedkoop parkeren Eelde is. De prijzen lopen namelijk af van P3 Groningen tot P1 Groningen.

 • Prijs: € 43,00 (€ 5,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →2. P2 Groningen Airport

€ 60,00 - 8 dagen

Logo P2 Groningen AirportHet parkeerterrein P2 Groningen Airport ligt direct tegenover de vertrekhal, u bent dus maar een minuut onderweg na het parkeren! Omdat u zo dichtbij parkeert, betaalt u ook de hoogste parkeertarieven. Gelukkig bent u nog steeds zeker van goedkoop parkeren Groningen Airport, ook tijdens het hoogseizoen. U kunt hier net als de overige parkings 24/7 terecht en uw autosleutels op zak houden. U betreedt het parkeerterrein middels kentekenherkenning, zorg er dus voor dat u uw kenteken geheel correct invoert. 

 • Prijs: € 60,00 (€ 7,50 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

1. P1 Groningen Airport

€ 80,00 - 8 dagen

Logo P1 Groningen AirportWilt u met een heel korte afstand zeker zijn van Groningen goedkoop parkeren? Dan is P1 Groningen Airport de beste optie! Deze parkeerplaats ligt op minder dan 1 minuut lopen van de luchthaven en u parkeert onoverdekt. U kunt hier net als de overige parkings 24/7 terecht en uw autosleutels op zak houden.

 • Prijs: € 80,00 (€ 10,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Meer info over het vergelijkings- en reserveringsproces

Wilt u graag de mogelijkheden van het parkeren Eelde goedkoop vergelijken, maar dan voor uw specifieke reisperiode? Dat is eenvoudig gedaan door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod dat u eenvoudig kunt vergelijken, filteren en sorteren op basis van uw wensen! 

 

Reserveer eenvoudig online

Heeft u in uw zoektocht naar parkeren Groningen Airport goedkoop de ideale parkeerplaats gevonden? Klik dan op 'Reserveer nu', voer uw gegevens in en betaal direct online. Na het afronden van de reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging inclusief voucher waarop alle informatie omtrent het parkeren staat vermeld. 

 

Uw reserveringsbevestiging

Op uw reserveringsbevestiging vindt u informatie omtrent het parkeerproces, adresgegevens en contactgegevens voor eventuele vragen. Zo weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van vertrek én terugkomst.

 

Samenvatting van de top 3 goedkoop parkeren Groningen Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen3
🏆 Best beoordeeldP2 Groningen
💶 GoedkoopsteP3 Groningen
📍 Dichtst bij luchthavenP1 Groningen

 

Disclaimer: 

 • Klik in de Groningen Airport goedkoop parkeren tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2023, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.
 • Let op: deze parkings waren op het moment van schrijven het meest voordelig, de tarieven zijn aan verandering onderhevig
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving