#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Aeropark Charleroi Airport

Het vinden van een betrouwbare, comfortabele én voordelige parking Charleroi Airport kan u onnodig veel tijd kosten. Zoek niet verder, Aeropark Charleroi Airport is een uitstekende keuze. Het verharde terrein beschikt over camera’s, omheining, verlichting en een slagboom. Bovendien is er een wachtruimte aanwezig waar u plaats kunt maken terwijl u wacht op de shuttlebus. Deze brengt u vervolgens in ongeveer 10 minuten naar het vliegveld. Als u parkeert bij Aeropark Airport Charleroi hoeft u zich geen zorgen te maken om een maximale doorrijhoogte en er is een toilet aanwezig op locatie. De parking wordt 24/7 bewaakt en u ontvangt tijdens het gehele parkeerproces hulp met uw koffers. Bij Aeropark luchthaven Charleroi heeft u zelfs de mogelijkheid om uw auto te laten wassen en u mag altijd uw sleutels meenemen op reis!

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Aeropark
Aeropark wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
KURT GHIELENS- 27-07-2020 "Niks op aan te merken. Zou het iedereen aanbevelen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vivianne Bouckhuyt - 21-11-2019 "Alles verliept perfect , voor herhaling vat baar , heel snel terplaats en ook op de terugreis verliep alles vlotjes ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-11-2019 "Heen moesten wij lang wachten. Terug was prima, stonden al klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Verdonk- 08-11-2019 "Leveren wat ze zeggen! aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oscar Kales- 30-10-2019 "Snel en makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
willem theloosen- 13-10-2019 "jammer,het gebrek aan nederlands praten,hoe wel er veel nedl.klanten zijn.Beetje rommelige parking,maar voor de rest,aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Van het vliegveld terug naar Aeropark was de bestuurder iets vriendelijker dan de bestuurder op de heenweg naar het vliegveld. Die was ronduit onvriendelijk, tegen onbeschoft aan. Dit was niet de Noordafrikaanse gastvrijheid/vriendelijkheid die ik eerder wel heb meegemaakt. Daarnaast als een idioot door het verkeer, terwijl hij niet handsfree aan het bellen was. Nee, voor ons geen Aeropark meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolande Mortier- 02-07-2019 "super ontvangst en snelle op en afhaling ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Chauffeur reed als een gek terwijl ie was aan het bellen, zeer ontevreden over hem"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren Aeropark Charleroi

Wanneer u kiest voor Aeropark vliegveld Charleroi wordt u afgezet en opgehaald bij de luchthaven. U hoeft uw zware koffers dus niet ver mee te slepen, maar wordt direct voor de juiste terminal afgezet en opgehaald. Na het boeken, ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop het gehele parkeerproces nogmaals beschreven staat. Bij aankomst laat u deze bevestiging zien en parkeert u uw auto bij Charleroi Airport Aeropark. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op met de parking en u er is een busje onderweg naar de terminal om u op te halen.

Beoordeel Aeropark; uw mening telt!

Als eerlijke vergelijkingswebsite hebben wij de tevredenheid van de klant hoog in het vaandel staan. Daarom geven wij iedere klant na het maken van een reservering de kans om zowel ons als de parking te beoordelen. In het teken van transparantie, zijn deze reviews beschikbaar voor u! Twijfelt u na onze informatie nog bij Airport Charleroi Aeropark? Neem een kijkje tussen de reviews en weet zeker dat u de juiste keuze maakt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b