#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Aeropark Charleroi Airport

Parkeren vliegveld Charleroi regelt u gemakkelijk en snel via Vliegen en Parkeren. Wij hebben een groot aanbod met veilige en betrouwbare parkeeraanbieders. Wanneer u een betrouwbare en goedkope parkeergelegenheid zoekt nabij Charleroi Airport voldoet Aeropark aan deze eisen. Naast dat u goedkoop en veilig kunt parkeren kunt u ook tijdens de openingsuren van het vliegveld gebruik maken van de gratis Shuttle service. Bij Aeropark doet u parkeren Charleroi Airport met slechts 11 minuten in de shuttlebus en wordt voor Charleroi Airport afgezet, ook wordt u geholpen met uw koffers. Bij terugkomst staat er weer een shuttlebus voor u klaar! Dit is de meest goedkope vorm van lang parkeren Charleroi.

Let op: vanwege nieuw beleid van luchthaven Charleroi zijn alle shuttleservices gedwongen een extra € 4,- door te berekenen aan hun klanten. Dit bedrag kunt u ter plaatse voldoen.

Lees meer
Adres parkeerplaats Avenue Jean Mermoz 29, Gosselies
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Aeropark
Aeropark wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Vivianne Bouckhuyt - 21-11-2019 "Alles verliept perfect , voor herhaling vat baar , heel snel terplaats en ook op de terugreis verliep alles vlotjes ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-11-2019 "Heen moesten wij lang wachten. Terug was prima, stonden al klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Verdonk- 08-11-2019 "Leveren wat ze zeggen! aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oscar Kales- 30-10-2019 "Snel en makkelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
willem theloosen- 13-10-2019 "jammer,het gebrek aan nederlands praten,hoe wel er veel nedl.klanten zijn.Beetje rommelige parking,maar voor de rest,aan te bevelen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Van het vliegveld terug naar Aeropark was de bestuurder iets vriendelijker dan de bestuurder op de heenweg naar het vliegveld. Die was ronduit onvriendelijk, tegen onbeschoft aan. Dit was niet de Noordafrikaanse gastvrijheid/vriendelijkheid die ik eerder wel heb meegemaakt. Daarnaast als een idioot door het verkeer, terwijl hij niet handsfree aan het bellen was. Nee, voor ons geen Aeropark meer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolande Mortier- 02-07-2019 "super ontvangst en snelle op en afhaling ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-06-2019 "Chauffeur reed als een gek terwijl ie was aan het bellen, zeer ontevreden over hem"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bram - 20-12-2017 "T ging wel goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Heidi - 20-12-2017 "Locatie oogt wat vervallen maar personeel en shuttle was 2x goed optijd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rianne - 19-12-2017 "Prima parkeerplaats, we mochten onze sleutels meenemen op reis dus dat was ook wel fijn."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Brussel Charleroi met Vliegenenparkeren.nl

Belangrijk om te weten is dat de benaming van het vliegveld twee vormen kent. Een met Brussel in de naam en een met Charleroi. In beide gevallen gaat het om het parkeren Airport Charleroi.  Bij Vliegen en Parkeren kunt u in ieder geval op beide luchthavens parkeren. Wij bieden u een betrouwbaar en goedkoop aanbod van parkeren bij vliegvelden, dus ook Charleroi. Lang parkeren Charleroi Airport is voor u zodoende zeer voordelig direct te reserveren. Alle aanbieders zijn aangesloten bij de Kamer van Koophandel of een dergelijke instantie in het land waar de bedrijvigheid gevoerd wordt. Zodoende parkeert u niet alleen goedkoop bij vliegveld Charleroi maar ook veilig!

Parking Charleroi bij Aeropark

Wanneer u kiest voor Parking Charleroi bij Aeropark dan wordt u afgezet en opgehaald bij vliegveld Charleroi. Dat is het voordeel van lang parkeren rondom Charleroi. U hoeft uw zware koffers niet meters mee te slepen maar wordt direct voor de juiste terminal afgezet en opgehaald! Deze service zit bij de totaalprijs inbegrepen! Om een duidelijk beeld van de parkeervormen te krijgen kunt u terecht op onze parkeervormen pagina. Parkeren Charleroi Airport doet u goedkoop en veilig via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b