#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 2min reizen 2min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.5
Bekijk beoordelingen

Spot Park Dusseldorf Airport

Lekker een vakantie in het vooruitzicht? Dan wilt u daar natuurlijk zorgeloos aan beginnen. Bovendien, wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor uw parkeerplaats op het vliegveld. Dat snappen wij bij Vliegen en Parkeren heel erg goed. Samen met Spot Park en andere particuliere parking aanbieders maken we het goedkoop parkeren bij luchthaven Dusseldorf voor u mogelijk. Want op de luchthaven parkeren, is behoorlijk duur. Waarom dan niet in de buurt parkeren? Spot Park biedt hiervoor ontzettend  goede mogelijkheden, u hoeft hiervoor nauwelijks extra reistijd in te plannen en zo weet u dat u zeker bent van een parkeerplaats! Deze parking bij Dusseldorf Airport, bevindt zich op slechts 2 minuten reisafstand en beschikt over zowel een shuttle, als valet parkeervorm. Wat dit inhoudt, leest u hieronder. Verder is Spot Park 24 uur per dag geopend, tevens het overdekt parkeren is hier geen enkel probleem. De parkeerplaats van Spot Park wordt veel geboekt wegens hun uitstekende service- en veiligheidsfaciliteiten, die u hieronder kunt zien!

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, Dusseldorf
Reistijd shuttle: 2min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Spot Park Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Spot Park Shuttle
Spot Park Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yvonne Grotenhuis- 23-09-2020 "Alles netjes en snel geregeld zowel bij het afleveren en ophalen van de auto. De shuttle service werkt perfect, zou een volgende keer weer graag hier gebruik van maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Munnichs- 27-12-2019 "Prima prijs/kwaliteit"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean-Paul Creces- 13-12-2019 "Op 1 minuut vd luchthaven, auto afgeven, transfer binnen de 5min aanwezig. Bij terug komen 1 telefoontje en bij buiten komen stond de transfer al klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jeroen van der lubbe- 05-12-2019 "ZEER TEVREDEN DE OPHAALBUS WAS ER BINNEN 5 MINUTEN "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-12-2019 "Prima, paar minuutjes van vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-11-2019 "Was goed bevallen, doordat we snel weggebracht en opgehaald werden. Dus is voor herhaling!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MC van Riel- 11-11-2019 "Prima service! Binnen 5 minuten op vliegveld en in 5 minuten opgehaald . Top!????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Francois- 06-11-2019 "Service was perfect, normaal heb ik altijd gezeik met dit soort ervaringen maar het was super geregeld. Shuttleservice was super fijn, toen ik vertrok werd ik netjes afgezet en toen ik opgehaald moest worden stonden ze er binnen 3 minuten. Auto was nog helemaal netjes natuurlijk en ze hadden m netjes optijd voorgereden. Snel, effectief en degelijk. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren Dusseldorf Airport, met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren vinden we het niet alleen belangrijk dat u goedkoop kunt lang parkeren bij Dusseldorf Airport. We willen ook dat uw auto betrouwbaar en veilig geparkeerd staat gedurende de reis. Hierom selecteren wij al jarenlang de beste parkeermogelijkheden rondom luchthavens, waaronder Dusseldorf. Met behulp van ons inmiddels uitgebreide parkingportfolio, kunnen we onze Nederlandse vliegreizigers helpen bij het vinden van een goede en veilige parking! Het enige wat u hoeft te doen is uw reisdata in te voeren, hierna bent u verzekerd van een parkeerplaats en wij regelen de rest. Bovendien, hoeft u geen account aan te maken voor het maken van een reservering en wij rekenen geen reserverings- of andere extra kosten. Het parkeren bij vliegveld Dusseldorf was nog nooit zo eenvoudig! Voor het aller voordeligste aanbod rondom Dusseldorf, check onze TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport pagina voor een recente update!

Parkeren luchthaven Dusseldorf, bij Spot Park

Op zoek naar een parking bij Dusseldorf Airport, maar u weet niet wat de mogelijkheden zijn? Bij Spot Park kunt u zowel kiezen voor het shuttle parkeren als voor het valet parkeren. Het shuttle parkeren is een erg voordelige manier van parkeren, want u parkeert niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daarvan. Allereerst rijdt u naar het adres van Spot Park toe: Kieshecker Weg 128, 40468 in Dusseldorf. Na het parkeren, wordt u zo snel mogelijk naar de terminal gebracht. Bij terugkomst belt u de  chauffeur en hij/zij zal u weer z.s.m. komen ophalen. U hoeft hiervoor nauwelijks extra reistijd in de plannen, want de parking bevindt zich maar op 2 minuten reisafstand waardoor u in no-time op de luchthaven staat. Wilt u meer weten over het valet parkeren, kijk dan op de pagina parkeervormen. Of heeft u nog andere vragen, kijk dan in onze FAQ.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b