#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

Spot Park Valet Dusseldorf Airport

Er zijn tal van parkeeropties en parkeeraanbieders rondom Dusseldorf Airport. Een van deze parkeeraanbieders is Spot Park, hier kunt u parkeren aan de hand van verschillende parkeervormen. Valet parkeren is de meest prijzig maar ook veruit meest comfortabele vorm van parkeren Dusseldorf International. Uw auto wordt hierbij geparkeerd door een chauffeur van Spot Park Dusseldorf Airport. U hoeft dus niet zelf te parkeren en bent al direct bij de luchthaven! Uw auto kan tegen een kleine meerprijs overdekt geparkeerd worden, standaard staat uw auto dus onoverdekt geparkeerd. De parkeerplaats is voorzien van veiligheidsfaciliteiten als camera’s en is ontoegankelijk voor onbevoegden dankzij de afsluiting middels een slagboom en omheining.

Lees meer
Contactlocatie Valet flughafenstraße 120, 40474 düsseldorf
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 128, Dusseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Spot Park Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Spot Park Valet
Spot Park Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-12-2019 "perfect service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het proces van valet parkeren bij Spot Park

Valet parkeren is een zeer eenvoudige en snelle parkeervorm. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar het adres van de vertrekhallen van Dusseldorf Airport, deze zijn te vinden op de Flughafenstraße 120 Düsseldorf. Hierbij is het belangrijk dat u 30 minuten van tevoren telefonisch contact opneemt met Spot Park Dusseldorf. Op deze manier kunnen zij uw komst exact verwachten en ervoor zorgen dat er een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Deze chauffeur inspecteert uw auto, neemt deze over en rijdt de auto naar de parkeerplaats van Spot Park Luchthaven Dusseldorf. Bij terugkomst belt u weer op en uw auto zal weer afgeleverd worden bij de luchthaven. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en maximaal parkeercomfort. Dit gehele proces staat ook beschreven op de reserveringsbevestiging.

De klantervaringen en reviews van Spot Park

Wij geven u graag zoveel mogelijk informatie over Spot Park Dusseldorf International. Onze klanten kunnen u echter zeer accuraat een beschrijving geven over de parkeerervaring en wat u kunt verwachten. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid onze website en de parkeeraanbieder te beoordelen. Wij horen graag uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b