#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

Queen Valet Park Dusseldorf Airport

Bent u op zoek naar een Dusseldorf Airport parking gecombineerd met een valetservice? Een van de opties is Queen Valet Park. Hier parkeert u dus inclusief een snelle en comfortabele valetservice, deze is bij de prijs inbegrepen. U levert uw auto af bij vertrekterminal B-C en vanuit hier kunt u uw reis eenvoudig vervolgen. Meer informatie betreft het parkeerproces vindt u verder op deze webpagina.

De parkeerplaats en bijbehorende services van Dusseldorf Queen Valet Park zijn 24/7 geopend. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele vertraging of nachtvluchten, u kunt hier altijd terecht. Uw auto kan op een buiten parkeerplaats of tegen meerprijs op een overdekte parkeerplaats geparkeerd worden. Wilt u een reservering maken? Dan kan direct via onze website. Na het maken van een reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail waar alle informatie netjes op staat vermeld.

Lees meer
Contactlocatie Valet Terminal Ring 1 (Abflugterminal B-C), 40474 Düsseldorf
Adres parkeerplaats Mühlenkamp 25, 40229 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Queen Valetpark bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Queen Valetpark
Queen Valetpark wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2020 "Goede service, mooi op tijd auto keurig terug ontvangen en voor een goede prijs"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het proces van parkeren bij Queen Valet Park

Valet parkeren is de snelste en meest comfortabele manier van parkeren. Op de dag van vertrek rijdt u direct naar vertrekterminal B-C, neem ongeveer 20 – 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met Queen Valet Park Dusseldorf. Zo kan men ervoor zorgen dat een chauffeur klaarstaat bij aankomst. Uw auto wordt na een inspectie overgenomen en geparkeerd door deze chauffeur.

Bij terugkomst neemt u na landing weer telefonisch contact op met Queen Valet Park Dus Airport. Uw auto wordt vervolgens weer teruggebracht naar de luchthaven en zal op de afgesproken plaats weer voor u klaar staan. U kunt dus direct bij de luchthaven weer instappen en uw reis vervolgen.

U vindt een gehele beschrijving van het parkeerproces ook terug op de reserveringsbevestiging, zodra u een reservering heeft gemaakt uiteraard.

Onze klantreviews & beoordelingen

Via onze website kunt u al sfeerimpressies krijgen van de parkeerplaats aan de hand van foto’s en beschrijvingen. U kunt ook de ervaringen van andere reizigers inlezen. Zij kunnen precies hun ervaring delen en op deze manier u van nóg meer informatie voorzien.

Ook u kunt na afloop van uw reis een review plaatsen. Allereerst ontvangt u een uitnodiging om onze service, dus het vergelijken en boeken, te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een uitnodiging om het parkeren bij Queen Valet Park Vliegveld Dusseldorf te beoordelen. We zijn meer dan benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b