#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Elektrisch laden <small>( + 10,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 10,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
Bekijk beoordelingen

ParkinDUS Düsseldorf Airport

Gaat u binnenkort op reis? Bent u op zoek naar parkeren düsseldorf Airport? Dan is ParkinDUS Vliegveld Düsseldorf een goede optie! Over de jaren heen heeft deze parking een sterke reputatie opgebouwd als een zeer betrouwbare parking waar een hoge mate van veiligheid is gegarandeerd. Een van de voordelen van deze parking is dat deze 24/7 geopend is, ook de individuele shuttledienst staat dag en nacht voor u klaar. U wordt dus op tijd en zonder medepassagiers naar het vliegveld gebracht! Hiernaast is ParkinDus Düsseldorf slechts vijf minuten verwijderd van het vliegveld, waardoor de pendeldienst bijna direct voor u klaar staat. Een echt onderscheidende factor van deze Düsseldorf airport ParkinDUS is dat zij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van schoonmaak en servicewerkzaamheden voor uw voertuig!

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 82, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 9min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474, Düsseldorf, Duitsland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkinDus bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over ParkinDus
ParkinDus wordt gemiddeld beoordeeld met 7.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sevki Pinar- 16-07-2020 "Easy and fast like described!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2020 "Een uurtje op voorhand bellen. Toch nog 10 à 15 minuutjes moeten wachten voor er iemand aan kwam, ondanks dat het niet druk was. Heel vriendelijk personeel. Bij terugkomst bellen wanneer de bagage er is. Wij hadden gebeld wanneer we aan de bagageband stonden te wachten. We moesten terug bellen wanneer we onze bagage hadden. Dus dat gedaan, waardoor we opnieuw 10 à 15 minuten hebben moeten wachten. Verder heel vriendelijk en correct."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
gary de smet- 20-03-2020 "algemeen met inachtnemeing prijs/kwaliteit bevredigend. Alleen stellen we vast dat de km teller +1 km aangeeft omdat zij de wagen dienen te verplaatsen naar een ander (niet verharde parking waar veel water staat). wat indien er een ongeluk gebeurt bij de verpaatsing verzekering? Nooit duidelijk ingeval van schade"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Harmsen- 17-03-2020 "Moest de sleutel achterlaten en ze zouden met mijn auto gaan rijden. Dus maar een andere parking gezocht op het laatste moment."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter van Raalten- 16-03-2020 "Bij aankomst was er even onduidelijkheid hoe bij de parkeerplaats te komen. We hadden de auto op een terrein staan wat vol was gelopen met water en waar geen straatnummer was aangegeven. Na een belletje werden we gelukkig naar het juiste parkeerterrein verwezen pet telefoon. De bus waarmee we vervoerd werden moest nog even worden voorzien van olie maar uiteindelijk vertrokken we naar het vliegveld. Het ophalen vanaf het vliegveld verliep super. Al met al zijn wij toch tevreden dat we zowel heen als terug keurig werden vervoerd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Lamberta Verwegen - 11-03-2020 "Zoals gewoonlijk een prima service en adequate manier van werken "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hans Suntjens- 10-03-2020 "Alles goed geregeld zowel het vertrek als ook de aankomst super. Het enige min punt was het vinden van de lokatie"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-03-2020 "Zeer correcte service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Reijners- 24-02-2020 "Het parkeeradres klopte niet.ze hebben mij gebelt dag ervooren maar geen adresweiziging vertelt.geen ontvangst balie ergverwarrend allemaal"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Bruins- 17-02-2020 "Na 3 weken parkeren was de accu leeg. De beheerder heeft me uitstekend geholpen om de auto weer aan de praat te krijgen s avonds om 23 uur in de regen. Hartelijk dank."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hubertus van Velthoven- 15-02-2020 "Toen we in de morgen n het donker aan kwamen was het slecht verlicht, moeilijk te vinden en een grote blubber pool. Blijkbaar zijn ze tijdens ons verblijf verhuist want na onze vakantie stond onze auto op een keurige verharde plaats. Maar voor ons geen volgende keer meer. Het was ook nog de duurste parkeerplaats. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pierre Broeckx- 03-02-2020 "Lange wachttijd bij ophalen (25min) Zeer onvriendelijke chauffeur bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A Lanjri- 31-01-2020 "Ik vond het heel naar want werd me medegedeeld dat de parkeer plaats in weeze was maar na de betaling bleek het in Düsseldorf ben gewoon opgelicht "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Claudia van Santen- 30-12-2019 "Prima parkeren en vliegen gelegenheid. Alles op tijd en geen minpunt te noemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-12-2019 "Als je je sleutel bij je wilt houden proberen ze je op te lichten en je €20,- extra te laten betalen. De parkeerplaats is vol met kuilen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fred Ganzevles- 13-12-2019 "Prima service en vriendelijk personeel. Alleen jammer dat de parkeerplaats blank stond en modderig was ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-11-2019 "Al voor de tweede maal geparkeerd op parking vogelsangerweg. Altijd picobello verlopen. Vlot transport van en naar de luchthaven. Snelle afhandeling. Een aanrader ! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-11-2019 "Very muddy! The inside of my car was even full of mud."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Hendrikx- 22-10-2019 "Prima gegaan volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martina van Overbeek- 18-10-2019 "Aan de parkeerplaats mag wel wat worden gedaan. Grote modderpoel. Binnenkant auto is meteen vies door de modder. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-10-2019 "Alles naar wens gegaan, prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohamed Narjis- 11-10-2019 "Goed parkeeraanbieder. Aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Iedema- 02-10-2019 "Locatie was na regenval een grote watermassa auto's stonden zeker 10 cm.in het water,plus met een krijtje op mijn achterruit de gegevens en ophaaldatum geschreven, plus geen w.c mogelijkheid!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Angela Meulman- 27-09-2019 "De ontvangst door de receptionist was matig. Slecht verstaanbaar duits. Weinig uitleg. Het vervoer van en terug prima. Vriendelijke chauffeurs. Nauwelijks wachttijd. Het was onduidelijk waar de taxi op de terugweg zou staan. Dit was even zoeken. Gelukkig nam de chauffeur zelf het initiatief om ons te zoeken. De parkeerplaats mag beter geegaliseerd worden. Vol kuilen. Bij regenweer vol met water. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-09-2019 "Prima locatie, binnen 5-10 minuten sta je in de vertrekhal van het vliegveld. En ook bij terugkomst werden we binnen no time opgehaald. Enige "enge" vond ik dat ik mijn autosleutels af moest geven. Maar de km-stand was bij terugkeer nog hetzelfde, ze waren er niet mee gaan joyriden :)!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. Driessen- 27-09-2019 "Goeie en duidelijke service, geen beschadigingen aan de auto of mee gereden. Als je terugkomt wordt je netjes opgehaald, en je auto staat klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudi Wagemans- 15-09-2019 "Goede service, geen lange wachttijd tijdens terugkomst. Enige nadeel is sleutel van de auto afgeven. Had de kilomerdtand bij afgifte noteert. Er was niet meer als 100 meter mee gereden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arlette Camps- 01-09-2019 "Bij aankomst op de parking na onze vakantie was de auto geparkeerd op een andere plaats,op zich geen probleem,maar rechter raam half open.Bij thuiskomst opgemerkt dat passagierszetel vol hing met hondeharen terwijl wij geen hond hebben.Wij vinden dit niet kunnen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Myra Franck- 31-08-2019 "Vriendelijk ...prettig... betrouwbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Katrien Frenssen- 30-08-2019 "Beetje onduidelijk maar ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mohamed Bellazghari- 30-08-2019 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-08-2019 "Het was makkelijk bereikbaar en vriendelijke chauffeurs "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-08-2019 "prima optie om lang te parkeren voor vliegen vanaf Dusseldorf. Prima geholpen en prijs oke."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
lambertus wijnands- 26-08-2019 "Heb enige tijd moeten zoeken in de straat, omdat het huisnummer ontbreekt. Staat heel erg klein aangegeven. Ondanks dat het een oude industrieplek is, was de prijs ok. Schutlle service is goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Herbert Moraal- 24-08-2019 "Wat een vreselijke onbeschofte chauffeur. Maakt ruzie met klanten waar kleine kinderen bijstaan. Absoluut geen aanrader. Lange wachttijden bij het ophalen en wegbrengen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-08-2019 "Zeer tevereden!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Borsch- 22-08-2019 "Prima service en aardige mensen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willie Koenders- 20-08-2019 "lokatie doet wat armoedig aan (parkeerplaats), nog best eindje van vliegveld maar met shuttlebus die direct gaat als je aan bent gekomen ben je er zo. Ook weer snel opgehaald bij aankomst na bellen. Verder goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 18-08-2019 "Als je aankomt in de betreffende straat dan is het lastig te vinden waar je moet zijn. Er staat geen duidelijk huisnummer vermeld. Je verwacht ook geen onverhard terrein met een bouwkeet als kantoor. We wisten niet dat we de autosleutel in moesten leveren, dat was even slikken. Achteraf gezien is alles goed gegaan, geen schade en er is maar 200 meter mee gereden. We zijn op tijd weggebracht en ook weer op tijd opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mitch Pelle- 18-08-2019 "Het was allemaal een klein beetje chaotisch. Op de heenweg duurde het lang voordat we werden geholpen en werden weggebracht. Op de terugweg duurde het 45 minuten voordat we werden opgehaald. De auto stond wel netjes klaar dus konden wel gelijk wegrijden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Verena van Vilsteren- 18-08-2019 "Super goede service! Wij zijn zeer tevreden over parkindus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-08-2019 "Aardige mensen alleen de locatie is moeilijk te vinden.. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
IGNACIO DE LOS HOYOS SOTO- 17-08-2019 "Mooie en niet te duur alternatief om je auto te laten staan. Parkeerterrein zelf was een slecht terrein met zand en losse stenen. Volgende keer doen we dit weer op deze manier."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-08-2019 "Prima, snel weer op pad, vriendelijk geholpen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edward Hofstede- 16-08-2019 "Op het eerste gezicht een chaotisch geheel, maar het is van A tot Z prima geregeld. Goed meegedacht bij terugkomst, zodat we niet lang hoefden te wachten. Keurig dus! En dat voor een scherpe prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "makkelijk en snel geregeld. ook halen en brengen is okay."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-08-2019 "Op de terugweg hadden we 3 kwartier moeten wachten, terwijl ze tot 2 keer aangaven dat de wachttijd 10 minuten was. Verder was alles prima. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roy Bus- 14-08-2019 "Het ophalen verliep moeizaam, 45 minuten moeten wachten. Parkeerplek op los grind."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
andre schonewille- 14-08-2019 "Heenweg slechte service. Wij moesten een uur wachten op medereizigers die naar de airport gingen ( dus geen 24 uur service ) Chauffeur was een chagrijnig ouwe man, die geen koffer aanpakt " hij was chauffeur " werdt ons verteld. Alles behalve vriendelijk. Parkeerplaats modderbak met een kantoorunit. Wij hadden op dat moment geen andere keus, anders was ik naar een andere toegegaan. Terugweg ging wel redelijk Oke, jonge vriendelijke chauffeur. Gr Andre"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sebastiaan Van der Steen- 13-08-2019 "Ergens op een zanderig industrieterrein staan heel veel auto's door elkaar die volgens een kloppend systeem geparkeerd staan. Melden in een bouwkeet waar je papieren gereed liggen. Er worden meteen foto's gemaakt van de auto om misverstanden te voorkomen. Ze leggen duidelijk uit wat je moet doen wanneer je landt. Het is ongeveer 15 minuten van de luchthaven. Ze hebben het erg druk in de zomer. Dat gaat soms ten koste van de vriendelijkheid. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henri Bijleveld- 12-08-2019 "Afgezien van het afhalen prima!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Renske te Lindert- 12-08-2019 "Goed geregeld allemaal. Helaas is de auto niet opgeladen, ondanks meerdere verzoeken (schriftelijk en mondeling). Dit was wel de reden dat ik dit bedrijf had uitgezocht, helaas dus onnodig meer betaald voor het parkeren MET electrisch laden "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Kobussen- 11-08-2019 "Kwam op een vaag parkeerterrein, slecht aangegeven niet makkelijk te vinden. Vervolgens zonder ondertekening, km stand en schade inspectie, zomaar je sleutel achterlaten. Erg spannend en best een beetje onprofessioneel. Maar wegbrengen en ophalen naar vliegveld en terug krijgen van autosleutel ging soepel. Niks mis mee dus."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Robben- 08-08-2019 "ParkinDus is niet goed aangegeven. Wij moesten in de betreffende straat zoeken om hem te vinden. De onverharde parkeerplaats (grind) was erg rommelig en oogde onprofessioneel. De ontvangst was niet bepaald vriendelijk; een aantal geïrriteerde en snauwerige jongemannen namen onze auto's in ontvangst en dirigeerden ons naar de transferbusjes (het was blijkbaar druk). Bij terugkomst moesten we vanwege de drukte ruim een half uur wachten op de transferbusjes die ons terugbrachten naar de parkeerplaats. De chauffeurs die we op de terugweg troffen bleken een stuk klantvriendelijker! De auto's stonden bij aankomst netjes klaar, maar moesten vanwege het stof wel nodig door de wasstraat. De ligging van de parkeerplaats is goed; vlakbij het vliegveld. Ook de prijs was prima; wij betaalden voor twee weken parkeren rond de 60 euro per auto. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hessel de Bruin- 07-08-2019 "zo snel heb ik parkeren nog nooit meegemaakt, een aanrader!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Stoffig en slordig terrein. Onvriendelijke / onbeschofte ontvangst en afhandeling. Niet voor herhaling vatbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kudret Tahtabas- 07-08-2019 "Snelle service en vriendelijke personeel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joost Kampshoff- 05-08-2019 "Door medische redenen moesten wij onze reis naar Vietnam annuleren. Alle partijen gaven 100% restitutie alleen voor het parkeren 15% administratie in mindering. Had iets meer begrip verwacht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Danielle Buurmans - 04-08-2019 "Prima parkeergelegenheid "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-08-2019 "Goede en snelle service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eddy Hutten- 03-08-2019 "prima geregeld, geen gedoe. Gewoon zoals het zou moeten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-08-2019 "Goede service. Alles goed geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Jacobs- 02-08-2019 "Redelijk dicht bij de luchthaven, snel erheen maar bijna een uur moeten wachten terug. De zogenaamde hotline die he moet bellen is gewoon een onvriendelijke en half onverstaanbare zigeuner die niet meewerkt en alleen zegt over 10 minuten is er iemand, ik heb 4 keer gebeld en 50 minuten moeten wachten, niet eens een excuus en een hele norse taxichauffeur. Bij terugkomst leek onze autosleutel die je niet met een gerust hart achterlaat hier zelf bijna verdwenen, ik was blij dat ik mijn auto waar ruim 1 km mee gereden was zonder opgave van reden weer onbeschadigd mee kon nemen. Ik ga hier NOOIT meer terug in ieder geval, en betaal liever 10 of 20 euro meer voor een professionelere parking. De reviews waren goed vooraf maar hebben mij echt misleid. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "1 van de vele, je auto word op een braakliggend zandterrein gestald met een busje word op en neer gebracht...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rolf Huizingh- 02-08-2019 "De parkeerplaats was met de navigatie redelijk goed te vinden. Sleutels afgeven en vervoerd worden naar het vliegveld ging prima. Een dag voor terugkomst werden wij gebeld of de auto inderdaad morgen opgehaald gaat worden. Wel prima dat dit gebeurt alleen bellen om 23.30 uur is wat aan de late kant. Op het vliegveld moesten wij helaas wel 30 minuten wachten op het busje. Enkele andere parkeeraanbieders waren echter nog later. De auto was onbeschadigd bij afhalen en stond bij de ingang klaar. De sleutels werden naar ons gebracht. De chauffeur van het busje was aardig en heeft een zeer vlotte rijstijl. An sich voor deze goedkope aanbieder een goede prestatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima service. Korte wachttijden en duidelijke instructies"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Thomas Harent- 01-08-2019 "Locatie is goed te bereiken, groot gras/ zandveld vlakbij de snelweg en op 15 minuten van het vliegveld. Medewerkers zijn vriendelijke en helpen goed. Bij terugkomst op het vliegveld gebeld met een medewerker en binnen 15 minuten zaten we in een shuttle terug naar de auto. De auto stond bij aankomst direct voor ons klaar om mee te nemen. Al met al een prettige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia van Dok- 01-08-2019 "Het is erg ver van de luchthaven en bij aankomst moesten we nog eens extra betalen omdat we een busje bij hadden wat ik van te voren zelf gemaild had (onze groep bestond uit 10 pers waardoor we 2 auto's nodig hadden en er werd ons nog gevraagd om eerst langs de luchthaven te rijden en al personen af te zetten omdat dat makkelijker was voor de transfer naar de luchthaven), en bij jullie kun je ook niet invullen met wat voor auto je komt alleen je nummer plaat dus eigenlijk jullie probleem maar als je daar staat kun je niet anders dus ronduit schandalig!! Wij hebben dus eigenlijk voor 3 auto's betaald en oke als een bus duurder is moeten jullie dit duidelijk aangeven op jullie site!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia van Dok- 01-08-2019 "Het is erg ver van de luchthaven en bij aankomst moesten we nog eens extra betalen omdat we een busje bij hadden wat ik van te voren zelf gemaild had (onze groep bestond uit 10 pers waardoor we 2 auto's nodig hadden en er werd ons nog gevraagd om eerst langs de luchthaven te rijden en al personen af te zetten omdat dat makkelijker was voor de transfer naar de luchthaven), en bij jullie kun je ook niet invullen met wat voor auto je komt alleen je nummer plaat dus eigenlijk jullie probleem maar als je daar staat kun je niet anders dus ronduit schandalig!! Wij hebben dus eigenlijk voor 3 auto's betaald en oke als een bus duurder is moeten jullie dit duidelijk aangeven op jullie site!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "er wordt niet netjes met de autos omgegaan,ze scheuren weg met de autos. mijn auto had ik helemaal schoongemaakt voor ik die daar had geparkeerd. bij terugkomst was die bij de bestuurderskant helemaal vies. de parking zelf was van aarde. die dag regende het, waardoor het een en al modder was."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen VERHOEVEN- 27-07-2019 "Parking is een stoffig terrein. Bij terugkomst bijna een uur moeten wachten. 2x gebeld, maar het busje was zogezegd onderweg. Toen kon niet iedereen in het busje, waardooe sommigen moesten dus nog langer wachten (in 42 graden, maar dat doet er weinig toe). Volgende keer nemen we een andere parking."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ronnie Vervoort- 26-07-2019 "Waardeloze club, totaal geen goed woord voor over. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-07-2019 "Parkeerterrein prima, er was een foutje gemaakt , auto stond niet vooraan bij terugkomst maar dit eerst met man en macht zo snel mogelijk opgelost. Voor mij een 8. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
petra Loonstra- 24-07-2019 "keurig geholpen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henry Gruppen- 23-07-2019 "Super geregeld. Dicht bij het vliegveld en snel gebracht en gehaald! Alleen iets duidelijker aangeven dmv een groot bord zou handig zijn. We kwamen midden in de nacht aan en reden het voorbij."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Van den elzen- 22-07-2019 "Prima geregeld allemaal, goede prijs/kwaliteit verhouding"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
pascal thuy- 22-07-2019 "Dienden bijna een half uur te wachten op de schuttle aan de luchthaven, ter plaatse blokkeerde datzelfde busje de uitgang waardoor we in totaal meer dan een uur tijd verloren hebben, jammer dit kon beter. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Leendert Hoekstra- 21-07-2019 "Bij het ophalen duurde het 23 minuten voordat het busje er was. De chauffeur ging eerst roken en met bekende praten en hielp dus niet met onze bagage inladen. Het parkeerterrein stond propvol. Onze auto stond wel netjes rijklaar. Mijn stoel was echter veranderd en de lichtschakelaar stond in een andere stand. Ik probeer de volgende keer een ander bedrijf. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-07-2019 "Erg afgelegen “parkeerplaats”, onverhard veel zand en stenen. Administratie er ook erg amateuristisch uit, een nieuwere auto had ik er zeker niet achtergelaten. We waren met 4 auto’s en totaal 15 mensen. Toen ze ons kwamen ophalen van het vliegveld, mochten alleen de bestuurders mee en moesten we de andere reizigers zelf ophalen! Anders zou het allemaal veel te lang duren? Zeer zeker geen aanrader. Vorig jaar via vliegenenparkeren.nl wel een positieve ervaring gehad."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Trudo Vaes- 18-07-2019 "Vlot,vriendelijk en professioneel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn van 't Hof- 18-07-2019 "Perfect! Het is geen parkeergarage of parkeerdek maar, je auto wordt netjes op de foto gezet voor eventuele schade en daarna geparkeerd. Bij terugkomst bel je en wordt je snel opgehaald en staat je auto weer klaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton van der Heijden- 18-07-2019 "Toen een dreigende toon dat hij de sleutels had en we maar moesten wachten. In plaats van zich bekend te maken als personeel en dreigende toon zetten helpt niet"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kelvin Scheers- 15-07-2019 "1 woord super !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henjo Wolff- 14-07-2019 "Even wennen maar alles hadden ze goed verzorgd. Ik had nog niet gebeld over dat mijn vliegtuig was aangekomen en ze stonden mij al op te wachten om 0020 uur in de morgen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Auto zat volledig onder het stof, verder bij het ophalen heb ik 1,5 uur moeten wachten op de shuttlebus! Heb ze 6x tussendoor gebeld, ze bleven volhouden dat de bus over 2 minuten kwam.. dat werd dus 1,5 uur later.. eens en nooit meer!! Betaal liever 50 euro meer voor iets fatsoenlijks, wat een ellende!! Oja engels spraken ze niet, alleen duits. Goedkoop is duurkoop."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Kuppens- 13-07-2019 "OK !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel Lippinkhof- 12-07-2019 "Goedkoop en alles verliep naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Goedkope parkeerplaats niet te ver van het vliegveld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Cox- 11-07-2019 "Ik moest even zoeken om de juiste ingang te vinden naar de parkeerplaats maar na een telefoontje was ik er zo. Vriendelijk personeel en prima vervoer naar de AirPort . Voor die prijs een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Prima parkeerplek; aardige mensen. Beetje stoffig door droogte maar voor prijs kan ik echt niet klagen. Wel even van te voren goed op Google maps met foto view even de precieze plek bekijken want je rijd er zo voorbij en dan denk je bij de (concurrerende) buren te moeten zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Werner Rossou- 07-07-2019 "Goede bereikbaarheid, snelle en goede afhandeling, helaas een beetje norse chauffeur van de shuttle bus die ons 's ochtends van de parkeerplaats naar het vliegveld bracht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Zicher nicht zu empfehlen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Prima service, ik kwam onverwacht een dag eerder terug, op tijd gebeld en de auto stond klaar. Volgende keer parkeer ik mijn auto hier weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold de Haart- 01-07-2019 "Goed geregeld, snelle shuttle busverbinding "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "very long waiting time for the both to and from "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop De Mulder- 27-06-2019 "Top geregeld! Alles op tijd en voor een super goede prijs!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolanda Hulsman- 27-06-2019 "Prima geregeld en niet duur. Ophalen bij vliegveld ook mooi op tijd (even bellen nadat je je koffer hebt en kwartiertje later word je opgehaald en naar je auto gebracht)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Goed, auto enkel een beetje stoffig bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Bij aankomst snel naar de luchthaven gebracht. Vriendelijke mensen. Bij terugkomst moeilijk te verstaan, maar waren met een minuut of 20 ter plaatse om ons naar de auto te brengen. Stond keurig klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berjo Verwegen- 22-06-2019 "Super goede locatie, snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van Steenkiste- 21-06-2019 "We hebben van tevoren aangegeven dat we met een elektrische auto kwamen en dat deze opgeladen zou moeten worden, wat ook geen probleem zou zijn volgens hun, werd ook genoteerd en op de achterruit werd aangegeven dat de auto opgeladen zou moeten worden. Je begrijpt natuurlijk al dat het opladen niet gebeurd was en dat je na een reis van 24 uur eerst een oplaadstation kan gaan zoeken voordat je naar huis kunt rijden. Niet om vrolijk van te worden na zo'n lange terug reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima locatie en vervoer naar het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tonnie Sieljes- 10-06-2019 "Perfect geregeld , keurig op tijd weer afgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Goed georganiseerd. Wegbrengen en ophalen van vliegveld ook goed en punctueel. Prijs / kwaliteit is goed. Zal een volgende keer hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Lang wachten op de luchthaven voordat we opgehaald werden. Onze auto is nu een modderbad binnen door de modderplassen. Chauffeur werd constant gebeld en belt niet handsfree!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Pijnaker- 08-06-2019 "op afgesproken tijd opgehaald bij vliegveld, 1 belletje en dan ongeveer 15 minuten wachten was goed geregeld. locatie is in de ochtend moeilijk te bereiken, houdt rekening met veel files in Dusseldorf, wij waren ruim 1,5 uur later op de locatie, zeker rekening mee houden als je vroeg in Duusseldorf moet zijn. wel een punt is dat ik zelf de fout gemaakt dat de dag van terugkomst een dag later was dan opgegeven, moet je voor 1 dag bij betalen kost je dat 10,- euro per dag, dit staat dus niet in verhouding, hou daar dus rekening mee. verder is het zeker verantwoord om daar te parkeren en in verhouding niet duur, volgende keer gaan we weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Lamper- 08-06-2019 "Bij vertrek goed geholpen. Binnen half uur op het vliegveld. Bij terugkomst, na ontvangst bagage en belletje, stond er binnen 10 minuten een busje om ons op te halen bij het vliegveld. Auto stond vrij vooraan al klaar om in ontvangst te nemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HTJ Eikholt- 07-06-2019 "Ik moet zeggen dat de ervaring positief was. Ik kon gelijk bij aankomst instappen (mazzel denk ik) en de auto stond klaar. Ga het zeker nog eens doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Hondeveld- 04-06-2019 "goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Meurs- 03-06-2019 "Op de heenweg kwamen we aan en konden we gelijk terecht. Het liep heel erg soepel en na 10 minuten kwam er een zeer luxe Mercedes Vito die mij en 7 vrienden naar het vliegveld bracht. Toen we weer aankwamen (terugreis) belde ik meteen het nummer op het kaartje dat we meekregen (hotline) en die meneer vertelde duidelijk dat we naar departure 10 moesten. Daar moesten we een klein halfuurtje wachten, maar die wachttijd werd goed gemaakt door een hele gezellige chauffeur! De reistijd van de shuttle was 5-10 min. Parkeerplaats is onverhard, maar geen problemen mee ervaren. Ik kan wel begrijpen als mensen er wél problemen ervaren vanwege losliggende stenen. Al met al: top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Bouwens- 02-06-2019 "Recommended: cheerful, fast and reasonable in price. Good parkingplace and fast shuttle to the AirPort. They think along when problems occur. They even offered to bring us home to fetch a key ( the original we left by accident in tge car). In short: recommended!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "zeer vriendelijk en mooi op tijd bij aankomst en vertrek auto staat netjes klaar en goede parkeerplaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "heel goed vriendelijk mooi op tijd op de luchthaven bij vertrek en aankomst echt een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Desair- 02-06-2019 "Goede ervaring mee gehad. Ze maken duidelijke afspraken en handelen snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rommy Slijderink- 02-06-2019 "Op zich prima geholpen. Bij de terugweg zouden we worden opgepikt bij Arrivals deur 10 (vast afspreekpunt). De chauffeur ging helaas 30 meter verderop staan en reed weg zonder ons op te pikken. Het is daar enorm druk met allerlei busjes die af en aan rijden dus wij hadden niet in de gaten dat hij er al stond. Hierdoor stonden we 45 minuten te wachten bij Arrivals deur 10. Je verwacht toch dat zo'n chauffeur even de moeite neemt naar je toe te komen. Auto wel netjes geparkeerd en goed afgehandeld bij het kantoortje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
max Serfhos- 02-06-2019 "Gekozen obv goedkope aanbieding maar de volgende keer kiezen we zeker weer voor deze parkeerplek. Zeer gunstig gelegen vanuit Nederland en alles verliep keurig en heel snel. We hebben ook wel eens anders meegemaakt. Transfertijd naar Terminal is maar paar minuutjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie Henneman- 27-05-2019 "Het terrein doet wel wat armoedig aan maar verder heb ik weinig aan te merken. De transfer van en naar het vliegveld ging vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Hermans- 26-05-2019 "Goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Schendelaar- 24-05-2019 "Parkeerterrein is niet verhard. Bij terugkomst auto onder de modder. Kreeg wel een kortingsbon voor de volgende keer, hadden beter een cadeaubon voor de wasstraat kunnen geven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij ParkinDUS?

Parkeren bij Düsseldorf PARKinDUS kan via de shuttle parking methode. Dit houdt in dat u direct vanuit uw vertrekpunt naar de parkeerplaats rijdt om uw auto te parkeren. Na het parkeren meldt u zich bij een van de medewerkers met de reserveringsbevestiging bij de hand. Vervolgens wordt u direct naar de luchthaven gebracht, gelegen op slechts 5 minuten reizen. Wanneer u weer terugkomt, belt u simpelweg de parking op om u weer op te komen halen. Zoals vermeld, staat de pendeldienst zowel dag en nacht voor u klaar en hoeft u dus nooit lang te wachten.

Specificaties en Faciliteiten ParkinDUS

Maakt u de keuze voor airport Düsseldorf ParkinDUS, dan bent u absoluut verzekerd van een veilige parkeerplaats. Het verharde terrein is omheind, bewaakt en tevens is er 24 uur per dag personeel aanwezig! Mocht u enkele minuten moeten wachten, dan kan dit in de aanwezige wachtkamer met internet. Zoals vermeld rijdt de pendeldienst voor u individueel, u hoeft dus niet op andere reizigers te wachten!

Reviews en beoordelingen ParkinDUS

Alle klanten die via ons een parkeerplaats reserveren bij deze parking, krijgen na afloop het verzoek om de parking een cijfer te geven. Het cijfer dat u kunt zien is dus volledig gebaseerd op reviews van echte bezoekers! Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende parkings die worden aangeboden!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b