#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 9min reizen 9min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.7
Bekijk beoordelingen

ParkinDUS Düsseldorf Airport

Gaat u binnenkort op reis? Bent u op zoek naar parkeren düsseldorf Airport? Dan is ParkinDUS Vliegveld Düsseldorf een goede optie! Over de jaren heen heeft deze parking een sterke reputatie opgebouwd als een zeer betrouwbare parking waar een hoge mate van veiligheid is gegarandeerd. Een van de voordelen van deze parking is dat deze 24/7 geopend is, ook de individuele shuttledienst staat dag en nacht voor u klaar. U wordt dus op tijd en zonder medepassagiers naar het vliegveld gebracht! Hiernaast is ParkinDus Düsseldorf slechts vijf minuten verwijderd van het vliegveld, waardoor de pendeldienst bijna direct voor u klaar staat. Een echt onderscheidende factor van deze Düsseldorf airport ParkinDUS is dat zij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van schoonmaak en servicewerkzaamheden voor uw voertuig!

Lees meer
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 82, 40470 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 9min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met ParkinDus bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over ParkinDus
ParkinDus wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kelvin Scheers- 15-07-2019 "1 woord super !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henjo Wolff- 14-07-2019 "Even wennen maar alles hadden ze goed verzorgd. Ik had nog niet gebeld over dat mijn vliegtuig was aangekomen en ze stonden mij al op te wachten om 0020 uur in de morgen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Auto zat volledig onder het stof, verder bij het ophalen heb ik 1,5 uur moeten wachten op de shuttlebus! Heb ze 6x tussendoor gebeld, ze bleven volhouden dat de bus over 2 minuten kwam.. dat werd dus 1,5 uur later.. eens en nooit meer!! Betaal liever 50 euro meer voor iets fatsoenlijks, wat een ellende!! Oja engels spraken ze niet, alleen duits. Goedkoop is duurkoop."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Kuppens- 13-07-2019 "OK !!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel Lippinkhof- 12-07-2019 "Goedkoop en alles verliep naar wens"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-07-2019 "Goedkope parkeerplaats niet te ver van het vliegveld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Simone Cox- 11-07-2019 "Ik moest even zoeken om de juiste ingang te vinden naar de parkeerplaats maar na een telefoontje was ik er zo. Vriendelijk personeel en prima vervoer naar de AirPort . Voor die prijs een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Prima parkeerplek; aardige mensen. Beetje stoffig door droogte maar voor prijs kan ik echt niet klagen. Wel even van te voren goed op Google maps met foto view even de precieze plek bekijken want je rijd er zo voorbij en dan denk je bij de (concurrerende) buren te moeten zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Werner Rossou- 07-07-2019 "Goede bereikbaarheid, snelle en goede afhandeling, helaas een beetje norse chauffeur van de shuttle bus die ons 's ochtends van de parkeerplaats naar het vliegveld bracht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Zicher nicht zu empfehlen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-07-2019 "Prima service, ik kwam onverwacht een dag eerder terug, op tijd gebeld en de auto stond klaar. Volgende keer parkeer ik mijn auto hier weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arnold de Haart- 01-07-2019 "Goed geregeld, snelle shuttle busverbinding "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-06-2019 "very long waiting time for the both to and from "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joop De Mulder- 27-06-2019 "Top geregeld! Alles op tijd en voor een super goede prijs!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yolanda Hulsman- 27-06-2019 "Prima geregeld en niet duur. Ophalen bij vliegveld ook mooi op tijd (even bellen nadat je je koffer hebt en kwartiertje later word je opgehaald en naar je auto gebracht)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Goed, auto enkel een beetje stoffig bij ophalen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Bij aankomst snel naar de luchthaven gebracht. Vriendelijke mensen. Bij terugkomst moeilijk te verstaan, maar waren met een minuut of 20 ter plaatse om ons naar de auto te brengen. Stond keurig klaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Berjo Verwegen- 22-06-2019 "Super goede locatie, snelle service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul van Steenkiste- 21-06-2019 "We hebben van tevoren aangegeven dat we met een elektrische auto kwamen en dat deze opgeladen zou moeten worden, wat ook geen probleem zou zijn volgens hun, werd ook genoteerd en op de achterruit werd aangegeven dat de auto opgeladen zou moeten worden. Je begrijpt natuurlijk al dat het opladen niet gebeurd was en dat je na een reis van 24 uur eerst een oplaadstation kan gaan zoeken voordat je naar huis kunt rijden. Niet om vrolijk van te worden na zo'n lange terug reis. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Prima locatie en vervoer naar het vliegveld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tonnie Sieljes- 10-06-2019 "Perfect geregeld , keurig op tijd weer afgehaald"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Goed georganiseerd. Wegbrengen en ophalen van vliegveld ook goed en punctueel. Prijs / kwaliteit is goed. Zal een volgende keer hier zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "Lang wachten op de luchthaven voordat we opgehaald werden. Onze auto is nu een modderbad binnen door de modderplassen. Chauffeur werd constant gebeld en belt niet handsfree!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruud Pijnaker- 08-06-2019 "op afgesproken tijd opgehaald bij vliegveld, 1 belletje en dan ongeveer 15 minuten wachten was goed geregeld. locatie is in de ochtend moeilijk te bereiken, houdt rekening met veel files in Dusseldorf, wij waren ruim 1,5 uur later op de locatie, zeker rekening mee houden als je vroeg in Duusseldorf moet zijn. wel een punt is dat ik zelf de fout gemaakt dat de dag van terugkomst een dag later was dan opgegeven, moet je voor 1 dag bij betalen kost je dat 10,- euro per dag, dit staat dus niet in verhouding, hou daar dus rekening mee. verder is het zeker verantwoord om daar te parkeren en in verhouding niet duur, volgende keer gaan we weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Lamper- 08-06-2019 "Bij vertrek goed geholpen. Binnen half uur op het vliegveld. Bij terugkomst, na ontvangst bagage en belletje, stond er binnen 10 minuten een busje om ons op te halen bij het vliegveld. Auto stond vrij vooraan al klaar om in ontvangst te nemen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
HTJ Eikholt- 07-06-2019 "Ik moet zeggen dat de ervaring positief was. Ik kon gelijk bij aankomst instappen (mazzel denk ik) en de auto stond klaar. Ga het zeker nog eens doen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Hondeveld- 04-06-2019 "goed geregeld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Meurs- 03-06-2019 "Op de heenweg kwamen we aan en konden we gelijk terecht. Het liep heel erg soepel en na 10 minuten kwam er een zeer luxe Mercedes Vito die mij en 7 vrienden naar het vliegveld bracht. Toen we weer aankwamen (terugreis) belde ik meteen het nummer op het kaartje dat we meekregen (hotline) en die meneer vertelde duidelijk dat we naar departure 10 moesten. Daar moesten we een klein halfuurtje wachten, maar die wachttijd werd goed gemaakt door een hele gezellige chauffeur! De reistijd van de shuttle was 5-10 min. Parkeerplaats is onverhard, maar geen problemen mee ervaren. Ik kan wel begrijpen als mensen er wél problemen ervaren vanwege losliggende stenen. Al met al: top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Bouwens- 02-06-2019 "Recommended: cheerful, fast and reasonable in price. Good parkingplace and fast shuttle to the AirPort. They think along when problems occur. They even offered to bring us home to fetch a key ( the original we left by accident in tge car). In short: recommended!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "zeer vriendelijk en mooi op tijd bij aankomst en vertrek auto staat netjes klaar en goede parkeerplaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
arjan van oers- 02-06-2019 "heel goed vriendelijk mooi op tijd op de luchthaven bij vertrek en aankomst echt een aanrader "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michelle Desair- 02-06-2019 "Goede ervaring mee gehad. Ze maken duidelijke afspraken en handelen snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rommy Slijderink- 02-06-2019 "Op zich prima geholpen. Bij de terugweg zouden we worden opgepikt bij Arrivals deur 10 (vast afspreekpunt). De chauffeur ging helaas 30 meter verderop staan en reed weg zonder ons op te pikken. Het is daar enorm druk met allerlei busjes die af en aan rijden dus wij hadden niet in de gaten dat hij er al stond. Hierdoor stonden we 45 minuten te wachten bij Arrivals deur 10. Je verwacht toch dat zo'n chauffeur even de moeite neemt naar je toe te komen. Auto wel netjes geparkeerd en goed afgehandeld bij het kantoortje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
max Serfhos- 02-06-2019 "Gekozen obv goedkope aanbieding maar de volgende keer kiezen we zeker weer voor deze parkeerplek. Zeer gunstig gelegen vanuit Nederland en alles verliep keurig en heel snel. We hebben ook wel eens anders meegemaakt. Transfertijd naar Terminal is maar paar minuutjes."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Stephanie Henneman- 27-05-2019 "Het terrein doet wel wat armoedig aan maar verder heb ik weinig aan te merken. De transfer van en naar het vliegveld ging vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bianca Hermans- 26-05-2019 "Goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Schendelaar- 24-05-2019 "Parkeerterrein is niet verhard. Bij terugkomst auto onder de modder. Kreeg wel een kortingsbon voor de volgende keer, hadden beter een cadeaubon voor de wasstraat kunnen geven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij ParkinDUS?

Parkeren bij Düsseldorf PARKinDUS kan via de shuttle parking methode. Dit houdt in dat u direct vanuit uw vertrekpunt naar de parkeerplaats rijdt om uw auto te parkeren. Na het parkeren meldt u zich bij een van de medewerkers met de reserveringsbevestiging bij de hand. Vervolgens wordt u direct naar de luchthaven gebracht, gelegen op slechts 5 minuten reizen. Wanneer u weer terugkomt, belt u simpelweg de parking op om u weer op te komen halen. Zoals vermeld, staat de pendeldienst zowel dag en nacht voor u klaar en hoeft u dus nooit lang te wachten.

Specificaties en Faciliteiten ParkinDUS

Maakt u de keuze voor airport Düsseldorf ParkinDUS, dan bent u absoluut verzekerd van een veilige parkeerplaats. Het verharde terrein is omheind, bewaakt en tevens is er 24 uur per dag personeel aanwezig! Mocht u enkele minuten moeten wachten, dan kan dit in de aanwezige wachtkamer met internet. Zoals vermeld rijdt de pendeldienst voor u individueel, u hoeft dus niet op andere reizigers te wachten!

Reviews en beoordelingen ParkinDUS

Alle klanten die via ons een parkeerplaats reserveren bij deze parking, krijgen na afloop het verzoek om de parking een cijfer te geven. Het cijfer dat u kunt zien is dus volledig gebaseerd op reviews van echte bezoekers! Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken tussen de verschillende parkings die worden aangeboden!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )