#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Parkeertarieven Weeze Airport

Weeze Airport is een kleine Duitse luchthaven, net over de Nederlandse grens bij Bergen. De luchthaven wordt vanwege zijn ligging en voordelige vluchten veelvuldig gebruikt door Nederlandse reizigers. Reizigers vanuit bijvoorbeeld Nijmegen hoeven slechts 30 kilometer te rijden. Jaarlijks gebruiken ongeveer 2 miljoen reizigers de luchthaven. Daarvan komen de meesten met de auto en zijn hierdoor op zoek naar een Weeze Airport parking.

Het is wellicht een luchthaven waar u niet zoveel vanaf weet, daarom vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en kosten parkeren Weeze. Rondom de luchthaven zijn er een drietal officiële parkeermogelijkheden die allen direct bij de luchthaven gevestigd zitten. Wij vertellen alles over de parkeermogelijkheden en de bijbehorende parkeerkosten Weeze.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1

Loopafstand

€ 88,00

€ 11,00

50M

P2

Loopafstand

€ 74,00

€ 9,25

300M

P3

Loopafstand

€ 63,00

€ 7,88

600M

Budget parkeeraanbieders

Safe & Save Parking

Shuttle

€ 52,50

€ 6,56

8 min

Safe & Save Parking

Valet

€ 99,00

€ 12,38

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* alle mogelijkheden van parkeertarieven Weeze zijn van onze eigen website

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Weeze Airport

In de bovenstaande tabel van de parkeren Weeze kosten vindt u al onze parkeerproducten bij Weeze Airport terug. Zoals u kunt zien zijn er drie officiële producten en één budget parkeeraanbieder te reserveren op het moment van schrijven. De parkeerplaatsen P1, P2 en P3 Weeze zijn allen op loopafstand gelegen van Weeze Airport. De tarieven gaan omhoog naarmate u dichterbij parkeert. Ondanks dat het officiële producten zijn kunt u alsnog tegen scherpe tarieven parkeren, zelfs tijdens het hoogseizoen. Bij budget parkeeraanbieder kunt u kiezen voor een shuttle én valetservice, hierbij is het shuttle parkeren de voordelige variant.

 

Budget parkeeraanbieders

Safe & Save Parking Weeze


Safe & Save Parking

Safe & Save Parking is de enige beschikbare budget parkeeraanbieder. Deze parkeerplaats is te reserveren met zowel shuttle- als valetservice. De parkeerplaats ligt op 8 minuten reistijd en ligt nog in Nederland. U wordt dus ook geholpen door Nederlandse werknemers.

 

 

Officiële parkeermogelijkheden

P1 Weeze Airport
P1 Weeze Airport

Zoals eerder vermeld parkeert u hier op loopafstand. De parkeerplaats ligt direct bij de luchthaven, hierdoor bedraag de loopafstand slechts 50 meter en zo bent u dus binnen een oogwenk op de luchthaven. Wanneer u reserveert kunt u de parkeerplaats betreden middels kentekenherkenning.

 

P2 Weeze Airport
P2 Weeze Airport

De tweede parkeerplaats van Weeze Airport ligt op ongeveer 300 meter afstand, zo bent u dus binnen enkele minuten bij de luchthaven. Ook hier betreedt u de parkeerplaats middels kentekenherkenning.

 

P3 Weeze Airport
P3 Weeze Airport

De derde en laatste officiële parkeerplaats ligt op ongeveer 600 meter afstand. Hierdoor bent u dus slechts enkele minuten onderweg. U kunt net als bij P1 en P2 uw autosleutels behouden bij P3 Weeze en hier betreedt u de parkeerplaats met kentekenherkenning.

 

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b