#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Parkeren Vliegveld Eindhoven met Park en Fly

Eindhoven heeft een sterk groeiend vliegveld waar men tegenwoordig op steeds meer plaatsen kan parkeren bij vliegveld Eindhoven. Vliegen en Parkeren biedt voor lang parkeren vliegveld Eindhoven wel drie verschillende services aan. Op deze pagina vindt u de informatie over Park en Fly valet, Hierbij rijdt u zelf naar de luchthavenweg 67 (tegenover het vliegveld) en wordt uw auto bij terugkomst voor u voorgereden zodat u uw reis direct kunt vervolgen. Naast valet parkeren kunt u ook kiezen voor shuttle parkeren Eindhoven Airport en parkeren op loopafstand. Dit kan allemaal bij eén van de verschillende locaties en services van Park en Fly. Tevens kunt er ook voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te (laten) parkeren. U ziet het Park en Fly biedt u veel opties voor zowel kort- als lang parkeren Eindhoven Airport.

Adres parkeerplaatsJan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park en Fly Valet Binnen bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Goedkoop Parkeren bij Eindhoven Airport met Vliegen en Parkeren

Wilt u juist goedkoop parkeren Eindhoven vliegveld dan is het aan te raden om parkeeraanbieders eerst met elkaar te vergelijken. Op deze manier ziet u precies welke de goedkoopste is. Via Vliegen en Parkeren kunt u naast prijs ook nog eens vergelijken op service en andere opties zoals reistijd tot het vliegveld en bijvoorbeeld overdekt parkeren of sleutelbehoud. Er wordt automatisch weergegeven of daar eventueel een meerprijs aan zit en hoeveel deze is voor de gewenste aantal dagen parkeren. Indien u nog vragen heeft kunt u tijdens onze contacturen gratis contact met ons opnemen.

Valet Parkeren Eindhoven bij Park en Fly

Ook bij Eindhoven Airport wordt deze service geboden. Wanneer u naar het vliegveld rijdt zal er daar aangekomen iemand klaarstaan om de auto van u over te nemen en vervolgens deze voor u te parkeren. Bij de terugreis dient u na ontvangst van uw bagage de parkeeraanbieder te bellen en zij zorgen ervoor dat uw auto weer voor u klaarstaat om uw reis naar huis te vervolgen. Hierbij hoeft u niet langer te zoeken naar een geschikte parkeerplek. Zorg er wel voor dat u minimaal 24 uur vooraf uw parkeerplaats met Valet service reserveert. Hier kunt u lezen hoe het online reserveren van een parkeerplaats in zijn werk gaat. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )