#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Maastricht Airport

Maastrichts Airport, ook wel Maastricht Aachen Airport genoemd, is ondanks zijn geringe grootte toch een van de grotere Nederlandse Luchthavens. Jaarlijks maken ongeveer 200.000 tot 500.000 reizigers gebruik van het vliegveld. Deze reizigers vertrekken voornamelijk naar bestemmingen rondom de Middellandse Zee en vliegen met vluchtmaatschappijen Enter Air, Corendon en Ryanair.

Het parkeren Maastricht Airport is prima geregeld. Er zijn zowel officiële parkeerplaatsen als extern gelegen alternatieven. De tarieven zijn zeer scherp te noemen, u dient echter wel rekening te houden met openingstijden van zowel de luchthaven als enkele parkeerplaatsen. Het Maastricht Airport parkeren kunt u doen op loopafstand of inclusief een shuttleservice.

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Maastricht-Aachen Airport

APS Maastricht Aachen
Adres vliegveldweg 90, 6199, Aachen, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Maastricht-Aachen Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

De Parkeeropties rondom Maastricht Airport

Zoals gezegd kan het parkeren Vliegveld Maastricht aan de hand van twee verschillende parkeervormen, er zijn geen valet parkeeraanbieders beschikbaar. Hieronder volgt een kort overzicht van de parkeermogelijkheden.

Parkeren inclusief Shuttleservice

Er is een officiele parkeerplaats die het Vliegveld Maastricht parkeren mogelijk maakt met shuttleservice. Deze parkeerplaats is uitsluitend te gebruiken door reizigers die met de vluchtmaatschappij Corendon vliegen. De parkeerplaats is eenvoudig te vinden door de route borden te volgen. 

P5 Maastricht AirportP5 Maastricht Airport ligt op iongeveer drie kilometer afstand van de luchthaven. Iedere 20 minuten vertrekt een shuttlebus waarmee u slechts een aantal minuten onderweg bent. De shuttlebussen vertrekken 2,5 uur voor de eerste vlucht en tot 1,5 uur na de laatste vlucht. 

 

Parkeren op Loopafstand

Er zijn twee on-airport parkeerplaatsen waar het parkeren Airport Maastricht gebeurt op loopafstand. Een online reservering wordt gecombineerd met kentekenherkenning ter plaatse. Op deze manier betreedt en verlaat u het parkeerterrein.

P1 Maastricht AirportP1 Maastricht Airport bestaat uit slechts 50 parkeerplaatsen waar u kort kunt parkeren. Deze parkeerplaats wordt dan ook afgeraden wanneer u lang op reis gaat. De parkeerplaats ligt op slechts 50 meter van de luchthaven.


P2 Maastricht AirportP2 Maastricht Airport Biedt plaats aan maar liefst 1.200 auto’s. Deze parkeerplaats is wel geschikt voor een langere parkeertermijn.  De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 100 – 150 meter van Vliegveld Maastricht.

 

Waarom Parkeren bij Maastricht Airport

Wanneer u in het zuiden van het land woont dan is Maastricht natuurlijk een interessante optie. Dit hoeft echter niet alleen vanwege de ligging te zijn. Er zijn namelijk tal van interessante zonnige bestemmingen te bereiken. Veel van deze bestemmingen liggen rondom de Middellandse zee, denk aan Spanje, Italië of Turkije.

Er zijn drie vluchtmaatschappijen werkzaam waarmee u zeer voordelig op reis kunt gaan. Daarnaast is het een kleine luchthaven dus u bent nooit lang aan het wachten tot de gate opent of tot u uw koffers weer in bezit heeft.

Het is stukken minder druk dan op grotere luchthavens, dit geldt ook voor het parkeren Maastricht Aachen Airport. Het zal daarom nooit hectisch worden, toch wordt het aangeraden van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Niet alleen ontneemt u zorgen, ook zijn de tarieven van uw parking Maastricht Airport voordeliger dan wanneer u geen online reservering maakt.

De luchthaven is middels het openbaar vervoer enkel met een bus te bereiken. De Arriva Bus 30 richting Sittard vertrekt iedere 30 minuten van Maastricht Centraal Station en hiermee bent u ongeveer 30 minuten onderweg. De bus is niet beschikbaar tussen 23:30 tot 07:00.

 

Extra Handige Informatie

Bent u op zoek naar Maastricht Airport parking en wilt u meer weten over onze website? Wij voorzien u natuurlijk graag van meer informatie. Daarom hebben wij het onderstaande lijstje gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Klik op de link voor onze algemene voorwaarden

Klik op de link voor een beschrijving van de parkeervormen

Klik op de link voor antwoorden op de veel gestelde vragen van onze klanten

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b