#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Frankfurt Hahn

Frankfurt Hahn Airport is een internationale luchthaven gelegen in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Ondanks de naam van de luchthaven ligt het op ongeveer 125 kilometer afstand van de stad Frankfurt Am Main. Waar alle luchthavens groeien is Frankfurt Hahn aan het dalen in zowel aantal passagiers als het aantal vliegbewegingen. Toch vliegen er jaarlijk nog meer dan 2.000.000 reizigers via het vliegveld.

Ondanks dat het een kleine luchthaven is kan het nog lastig worden een voordelige en betrouwbare parkeerplaats te vinden. Er zijn slechts drie verschillende officiële parkeerplaatsen, er is echter nog aanbod van Frankfurt Hahn Airport parking die nabij de luchthaven zijn gevestigd. Vergelijk en reserveer vooraf, zo bent u verzekerd van de beste prijs!

Open aanbiederlijst
Adres 55483, Hahn-Flughafen, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Frankfurt-Hahn Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Frankfurt-Hahn Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.2/10, gebaseerd op 8 reviews.

De verschillende parkeervormen bij Frankfurt Hahn AirportKaart parkeren Frankfurt Hahn

Categorie Beste optie
Best beoordeeld: Hotel zur Morschbach
Goedkoopste Shuttle parking: Hotel zur Morschbach
Goedkoopste Valet parking: Geen optie
Parkeren op Loopastand: CC Car-Check
Aantal Parkeermogelijkheden: 4 parkeerplaatsen

 

De parkeeraanbieders bieden parking Frankfurt Hahn aan in combinatie met verschillende services. Om te beginnen is er een onderscheid te maken tussen offciële airport parking en de alternatieve parkeeraanbieders. Daarnaast is er nog verschil in de parkeervormen. Deze zijn shuttle parking en parkeren op loopafstand, valet parking wordt helaas niet aangeboden.

Parkeeraanbieders inclusief shuttleservice

Er is een parkeeraanbieder die u voorziet van shuttle parking. Deze parkeeraanbieder is voordelig en tevens uitstekende optie wanneer u lang wilt parkeren.

  • Hotel Zur Morsbach is de meest voordelige optie. De shuttlebussen rijden met flexibele tijden en de reistijd bedraagt 10 minuten.

Parkeeraanbieders op loopafstand

Wanneer u zo dichtbij mogelijk wilt parkeren dan kunt u bij zowel de officiële als een alternatieve parkeeraanbieder terecht. Alle officiële parkeeraanbieders van Hahn Airport voorzien u van een parkeerplaats op loopafstand.

  • P1, P2 & P3 zitten alle drie direct bij de luchthaven gevestigd. De loopafstanden varriëren van 1 tot 6 minuten en zijn allen prima geschikt wanneer u lang wilt parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 
  • CC Car Check is de enige onoficiële parkeeraanbieder waar u ook parkeert op loopafstand. Ook hier bent u ongeveer 6 minuten te wandel en het is een van de meest voordelige opties.

Reserveer een parkeerplaats bij Frankfurt Hahn Airport

Parkeren bij Frankfurt Hahn is een absolute must vanwege twee redenen. De luchthaven is namelijk ver verwijderd van grotere steden dus het is lastig en tijdrovend om te reizen met het openbaar vervoer. De tweede reden is dat Frankfurt Hahn bekend staat om de vele low-budget vluchtmaatschappijen en de lage belastingtarieven. Met name tijdens de zomermaanden is de luchthaven in trek.

Frankfurt Hahn heeft slechts een terminal, bestaande uit 22 check-in desks en 12 vertrek gates. De terminal is 24/7 geopend. Zoals gezegd is luchthaven Frankfurt Hahn aan dalen in grootte. Dit komt omdat vluchtmaatschappijen zoals Ryanair naar grotere luchthavens zijn verhuisd.

In de terminal bevindt zich een service center, er is overal wifi en voor de vermoeide reizigers zelfs een ‘room of silence’. Alle parkeerplaatsen liggen direct of naast de terminal en zijn geschikt voor het opladen van uw auto.

Om meer te weten

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b