#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Vliegveld Eelde

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Groningen Eelde Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u uw reis starten vanaf Groningen Airport en bent u hierdoor op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? Dit is eenvoudig gevonden via Vliegen en Parkeren! Groningen Airport kent drie officiële parkeerplaatsen, namelijk P1 Groningen, P2 Groningen en P3 Groningen. Al deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de luchthaven. U kunt de parkeerplaatsen eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw criteria. Eenmaal uw keuze gemaakt kunt u deze direct reserveren, zodoende bent u binnen enkele minuten voorzien van een parkeerplaats. 

 

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Eelde-Groningen Airport

Parkeren Groningen-EeldeP2 GroningenP3 GroningenP1 Groningen
Adres Machlaan 14A, 9761 TK, Eelde, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Eelde-Groningen Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Aanbieders bij Eelde-Groningen Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.8/10, gebaseerd op 8 reviews.

De Parkeermogelijkheden bij Eelde Airport

De luchthaven van Groningen is een kleine luchthaven. Hierdoor zijn er zowel op als rondom de luchthaven weinig aanbieders te vinden die het parkeren Vliegveld Groningen mogelijk maken. Via onze website kunt u de officiële parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en direct reserveren.

 

Parkeren op loopafstand bij Groningen Eelde AirportParkeren op Loopafstand

Alle drie de on-airport parkeerplaatsen zijn direct bij de luchthaven gevestigd. U bent slechts 1 tot 4 minuten onderweg en het parkeren Eelde Airport doet u altijd op loopafstand. Hieronder volgt meer informatie over elke parkeerplaats.

P1 GroningenP1 Groningen is de meest prijzige maar ook de meest uitgebreide parkeerplaats. U bent niet eens een minuut onderweg na het parkeren en de parkeerplaats is riant uitgerust met service- en veiligheidsfaciliteiten. U kunt, net als bij de alternatieven, uw autosleutels meenemen op reis.
 

P2 GroningenP2 Groningen zit op elk aspect tussen P1 en P3 in. Je zou kunnen zeggen dat je met deze parkeerplaats de gulden middenweg kiest. Vliegveld Eelde parkeren doet u hier slechts op 1 minuut afstand van de luchthaven en u kunt uw auto 24/7 parkeren en ophalen.
 

P3 GroningenP3 Groningen is de meest voordelige parkeerplaats bij luchthaven en zeldzaam voordelig voor een officiele parkeerplaats. De parkeerplaats ligt op ongeveer 4 minuten afstand van de luchthaven en is niet geheel geasfalteerd. Ook hier kunt u 24/7 uw auto parkeren en uw autosleutels meenemen op reis.

 

Alle parkeerinfo samengevat

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 3
troffee-icoon Best beoordeeld P2 Groningen
geldicoon Meest betaalbaar P3 Groningen
afstandicoon Dichtst bij luchthaven P1 Groningen

 

Meer info over Groningen Eelde Airport

Vliegveld Eelde, ook wel bekend als Groningen Airport Eelde, is de op vier na grootste luchthaven van Nederland. De luchthaven ligt in de plaats Eelde op ongeveer 15 kilometer afstand van de stad Groningen. Deze kleine luchthaven is jaarlijks aan het groeien in aantal vliegbewegingen en aantal passagiers. In 2018 zijn er 21.694 vliegbewegingen geweest en hebben 241.737 passagiers gebruik gemaakt van de luchthaven.

In tegenstelling tot de meeste luchthavens is het (nog) niet druk en hectisch op en rondom de luchthaven. Het parkeren Vliegveld Eelde is daarnaast netjes verzorgt; er zijn drie officiële parkeerplaatsen die allen op loopafstand zijn gelokaliseerd. Ook in tegenstelling tot de meeste luchthavens zijn er weinig alternatieve parkeerbedrijven die parkeren Groningen Airport aanbieden. Wij vertellen u alles over de parkeergelegenheden rondom deze luchthaven.

 

De voordelen van het parkeren bij Groningen Eelde Airport

Groningen Eelde Airport is niet slechts een kleine luchthaven met een select aantal bestemmingen. U kunt toch liefst 9 bestemmingen bereiken, van Kopenhagen tot Gran Canaria tot Bodrum. Daarnaast vliegt u gegarandeerd met een grote luchtvaarmaatschappij. De luchthaven wordt namelijk bedient door Transavia, Corendon en Blue Islands.

Uit onderzoek is gebleken dat het parkeren Luchthaven Groningen het voordeligst is van heel Nederland! Bij geen enkele andere luchthaven zult u voordeliger parkeren dan bij deze luchthaven. U kunt al vanaf iets meer dan € 3,00 parkeren bij een on-airport parkeerplaats. Met name als u officiële parkeerplaatsen gaat vergelijken dan zult u erachter komen hoe veel voordeliger het Eelde Airport parkeren is.

Er zijn twee directe busverbindingen vanuit Groningen. Qbuzz 9 richting Eelde Airport via Martini ZKHS en Qbuzz 50 richting Eelde Airport via Haren en De Punt. De reistijden bedragen respectievelijk 40 en 34 minuten, de bushalte ligt daarentegen direct naast de luchthaven. U dient ook rekening te houden met de reistijden van de bussen, tussen 00:00 en 05:00 rijden er namelijk geen bussen. Houdt er dus rekening mee dat de infrastructuur betreft het openbaar vervoer niet optimaal geregeld is.  

Door vooraf een parkeerplaats te reserveren bent u gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats. De parkeerplaats is niet als de luchthaven niet al te groot en kan natuurlijk vol geraken. Ontneem daarom al uw zorgen door vooraf uw gehele reis vast te leggen. Daarnaast is een online reservering nog eens voordeliger dan wanneer u dit niet doet.

 

Wat u nog meer moet weten

Wilt u meer weten over parkeren Luchthaven Eelde of over het vergelijkings- en boekingsplatform Vliegen en Parkeren? Bekijk dan eens de onderstaande lijst, hier vindt u koppeling naar de belangrijkste pagina’s en informatie.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Een beschrijving van de parkeervormen vindt u hier

De veelgestelde vragen van onze klanten vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b