Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Nu bereikbaar!
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Parkeren Eelde Airport, hoe werkt dat nou preces?

Wanneer u vliegt vanaf vliegveld Eelde dan is het parkeren van uw erg aantrekkelijk. U hoeft geen vervoer te regelen voor de heen- en terugreis en bovendien is het erg goedkoop! Zeker wanneer we dit vergelijken met het parkeren van uw auto op de luchthaven zelf. Binnen het ‘parkeren bij Vliegvelden’ zijn er twee servicemogelijkheden namelijk: Shuttle parkeren én Valet parking. Bij shuttle parkeren vliegveld Eelde wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht én opgehaald. Deze service zit bij de prijs inbegrepen en kent een flexibel rijschema, zo hoeft u nooit lang te wachten! Valet parking is ideaal wanneer u geen tijd wilt verliezen tijdens het parkeren bij Eelde. U rijdt door tot aan de vertrekhal en draagt uw auto over aan de chauffeur. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar en kunt u direct huiswaarts keren!

Lang parkeren bij het vliegveld met Vliegen en Parkeren

Het parkeren van de auto bij het vliegveld heeft de laatste jaren een enorme toevlucht genomen. Mede door de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding parkeren mensen graag hun auto bij een externe aanbieder of op het vliegveld zelf. Wanneer u besluit om te parkeren bij vliegveld Eelde Groningen dan kunt u gebruik maken van de gratis shuttle service. Via VliegenenParkeren.nl kunt u met gemak een betrouwbare parkeerplaats bij het vliegveld reserveren. Of indien gewenst kiezen voor de officiële parking van het vliegveld. 

Goedkoop parkeren Eelde, super gemakkelijk!

De prijs van het parkeren van uw auto bij vliegvelden is de laatste jaren al sterk gedaald door de hevige concurrentie. Daarnaast bieden alle aanbieders een uitstekende service. Goedkoop parkeren bij Eelde wil dus niet zeggen dat u inlevert op kwaliteit! Uw auto wordt veilig geparkeerd en de shuttle staat al op u te wachten om u vervolgens in 2 minuten  weer bij uw auto te brengen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze altijd sturen via het contact formulier of mailen naar info@vliegenenparkeren.nl

Genieten van een sublieme service

Vliegen en Parkeren wil dat al haar klanten met een onbezorgd op vakantie gaan. Ook als zij kiezen voor parkeren vliegveld Eelde. Alle parkings zijn op betrouwbaarheid gecheckt en zijn voorzien van een omheining en slagboom. Dat maakt parkeren Eelde betrouwbaar. Voor vragen staan wij graag gratis voor u klaar via chat, mail of telefoon!

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook