#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Charles de Gaulle

De internationale luchthaven Parijs-Charles de Gaulle is een van de belangrijkste luchthavens van Europa en dé belangrijkste van Frankrijk. De luchthaven ligt ongeveer 25 km van Parijs en dichtbij Roissy. Hierdoor wordt de luchthaven in de volksmond ook wel Roissy- of CDG Airport genoemd. De luchthaven vervoer meer dan 200.000 passagiers per dag, u kunt dus wel nagaan dat het enorm druk is.

Bent u op zoek naar parkeren Charles de Gaulle, dan zijn er enorm veel mogelijkheden. Via onze website vindt u alle info, kunt u eenvoudig de mogelijkheden vergelijken en direct de gewenste Charles de Gaulle parking reserveren.

Open aanbiederlijst
Adres 95711 Roissy Charles de Gaulle, Roissy France, BP 20101, Roissy, Frankrijk
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Roissy Charles de Gaulle

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Roissy Charles de Gaulle worden gemiddeld beoordeeld met een 8.2 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.2/10, gebaseerd op 25 reviews.

De verschillende parkeervormen bij Charles de Gaulle Airportparkeermogelijkheden charles de gaulle airport

Rondom Charles de Gaulle Airport zijn er zowel officiële airport parkeerplaatsen als on-officiële alternatieve parkeeraanbieders te vinden. Dit parkeeraanbod voorziet u van een parkeerplaats in twee verschillende vormen, deze zijn shuttle parking en parkeren op loopafstand.

Parkeeraanbieders inclusief shuttleservice

Er zijn zowel officiële als onofficiële shuttle parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Parkeren Charles de Gaulle Airport is het meest voordelig bij de on-officiële, daarnaast verschillen de rijtijden van de shuttlebussen minimaal. Hieronder een lijst van een aantal parkings met shuttle service. 

  • Parking Roissy Tarif is 24/7 geopend, u reist ongeveer 14 minuten in de shuttlebus en deze shuttle heeft een flexibel rijschema.
  • Holiday’s Park ligt op een kleine 7 minuten reistijd en u kunt hier elk moment van de dag gebruik maken van de shuttleservice.
  • PX, PR en PW ECO dit zijn de officiële airport parkeerplaatsen. U bent hier ongeveer 5 tot 15 minuten onderweg naar de luchthaven. Er is geen duidelijke informatie of de shuttlebus volgens een vast of flexibel rijschema opereert.

Parkeeraanbieders op loopafstand

Alle parking CDG Airport aanbieders op loopafstand zijn officiële airport parkeerplaatsen en hanteren hogere tarieven vanwege het gemak van het parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

  • P1, P1 Premium en P3 RÉSA zijn de meeste prijzige opties en hierdoor minder geschikt om een lange periode te parkeren. De loopafstand bedraagt ongeveer 2 tot 5 minuten.
  • PAB, PCD, PEF zijn de meest voordelige opties voor het parkeren op loopafstand. Afhankelijk van de parkeerplaats die u kiest bent u ongeveer 2 tot 10 minuten aan de wandel.

Reserveer een parkeerplaats bij Charles de Gaulle Airport

Wanneer u op vliegreis gaat via CDG Airport dan heeft het meerdere voordelen om met de auto naar de luchthaven af te reizen. Om te beginnen bent u van niemand anders afhankelijk en heeft u de gehele reis in eigen hand.

Daarnaast zijn er ontzettend veel parkeermogelijkheden rondom de luchthaven. Hierdoor wordt er onderling op prijs geconcurreerd, betaalt u dus niet teveel en zult u altijd een parking Charles de Gaulle Airport plek hebben. U zult daarop nog geld kunnen besparen door van tevoren te reserveren, de tarieven van online reserveringen zijn lager dan wanneer u simpelweg de auto parkeert op een van de terreinen.

Voor elke terminal zijn er meerdere parkeerterreinen die het parkeren voor deze terminal zo eenvoudig en snel mogelijk maken. U bent dus nooit lang onderweg en verliest nooit veel tijd tijdens Charles de Gaulle parking.

Wilt u meer weten

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b