#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Roissy Charles de Gaulle

Vliegveld Charles de Gaulle, ook wel vliegveld Roissy genoemd, is de belangrijkste internationale luchthaven van Frankrijk en een van de belangrijkste van Europa. Door de enorme omvang en drukte kan het vinden van een parkeerplek lastig zijn. Met behulp van Vliegen en parkeren heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplek gevonden en gereserveerd. Parkeren bij Charles de Gaulle boekt u gemakkelijk en snel via Vliegen en Parkeren!

 

Open aanbiederlijst
Adres 95711 Roissy Charles de Gaulle, Roissy France, BP 20101, Roissy, Frankrijk
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Roissy Charles de Gaulle

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Parkeren Roissy Charles de Gaulle via Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u het beschikbare parkeeraanbod rondom Charles de Gaulle Airport gemakkelijk vergelijken en kunt u direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Ons aanbod bestaat enkel uit gecertificeerde parkeeraanbieders, zo weet u dat u altijd betrouwbaar en veilig parkeert. Parkeren Charles de Gaulle werkt zeer eenvoudig. U vult het juiste vliegveld en de juiste data in en wij tonen vervolgens direct ons beschikbare aanbod van parkeren Roissy. U kunt de vergelijking aanpassen naar uw wensen en behoeften wat betreft het parkeren. U kunt bijvoorbeeld sorteren op reistijd of parkeren in combinatie met elektrisch laden. Standaard staat de vergelijking gesorteerd op prijs, parkeren Charles bij Charles de Gaulle Airport is dus altijd voordelig. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren. U betaalt geen reserveringskosten en u ontvangt binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging via de mail. Deze dient u goed te bewaren omdat u deze met het parkeren moet vertonen, dit kan zowel geprint als op uw telefoon.

Informatie door middel van reviews

U kunt de verschillende aanbieders naast het vergelijkingsproces ook vergelijken door middel van reviews. Hier kunt u de parkeerervaringen van anderen vinden en ziet u wat voor rapportcijfer elke aanbieder krijgt. U kunt gemakkelijk door alle reviews scrollen om er zeker van te zijn dat u parking Charles de Gaulle op een veilige én betrouwbare locatie doet. U kunt alle reviews vinden en wanneer u heeft geparkeerd zelf beoordelen op basis van een cijfer, stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Zo krijgt u een nog beter beeld over de aanbieders en kunt u met alle zekerheid kiezen voor parking Roissy Airport. Ook kunt u de algemene reviews over Vliegen en Parkeren in het algemeen vinden.

Parkeervormen bij Charles de Gaulle

Het parkeeraanbod bij airport Charles de Gaulle is op te delen in twee verschillende parkeervorm. U kunt kiezen uit shuttle parking en valet parking. Beide parkeervormen vindt u bij bijna elk vliegveld terug en parkeren Roissy Charles de Gaulle werkt dus zeer eenvoudig. Shuttle parking staat bekend als de voordelige variant en valet parking als de snelle en gemakkelijke variant. Wanneer u kiest voor shuttle parking dan wordt u van de parkeerplek middels een shuttlebus vervoert naar het vliegveld. Bij terugkomst wordt u weer door een shuttlebus opgehaald en teruggebracht naar de parkeerplaats. Wanneer u kiest voor valet parking dan rijdt u direct door naar het vliegveld. Hier staat een chauffeur voor u klaar om uw auto over te nemen. Bij terugkomst staat er bij het vliegveld weer een chauffeur klaar om uw auto weer te overhandigen. U vindt een uitgebreide uitleg op onze parkeervormen pagina. Zo weet u precies het het parkeren op de dag zelf in zijn werking gaat.

Vragen of opmerkingen, wij staan u graag te woord!

Wij hebben service hoog in het vaandel staan en willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Wanneer u vragen heeft kunt u terecht op onze FAQ-pagina. Hier vindt u een overzicht van alle veel gestelde vragen door onze klanten. Wij hebben deze ingedeeld in drie categorieën en op elke vraag vindt u een passend antwoord. Hier vindt u wellicht het antwoord op uw vraag wellicht binnen een oogwenk! Mocht uw vraag er niet tussen staan dan kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice, u kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, chat en Whatsapp. Wij helpen u graag om alles over parkeren Roissy Charles de Gaulle duidelijk te krijgen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )