Park, Sleep & Fly Schiphol

Vergelijk de mogelijkheden voor een park, sleep & fly arrangement bij Schiphol en boek eenvoudig een hotelovernachting inclusief parkeerplaats bij Schiphol
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal

Hoe gaat het in zijn werk?

Vergelijk park, sleep en fly arrangementen bij Schiphol en reserveer direct uw gewenste hotel inclusief parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbaar Schiphol park, sleep en fly arrangement.

Vertrekt uw volgende vlucht vanaf de luchthaven van Schiphol heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond en wilt u toch uitgerust en zonder stress aan uw reis beginnen? Dan is park sleep en fly schiphol de juiste keuze. 

Als u deze service boekt dan bent u verzekerd van een parkeerplaats voor uw voertuig, inclusief een pendeldienst naar de luchthaven én een overnachting in een hotel. Op deze manier gaat u uitgerust op reis en geniet u van de faciliteiten die hotels u bieden. 

Ontdek onze sleep park fly Schiphol arrangementen en ga zorgeloos op reis!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Hoe werkt een park, sleep en fly arrangement?

Kiezen voor een park, sleep & fly Schiphol arrangement betekent comfort en gemak. U combineert een hotelovernachting met een parkeerplaats voor uw auto gedurende uw hele reis. Wij vertellen u precies hoe een park sleep en fly arrangement in zijn werking gaat, het proces is heel eenvoudig.

  • Overnachting in een comfortabele kamer
  • Parkeerplaats voor uw auto gedurende uw reis
  • Parkeren op loopafstand of inclusief een shuttleservice
  • Ontbijt (optioneel, verschilt per hotel)

De eerste stap is het reserveren van een park fly sleep Schiphol arrangement. Geef aan op welke tijdstippen u op de parkeerplaats van het hotel aankomt en wanneer u de parkeerplaats weer verlaat. Na het reserveren ontvangt u per e-mail uw boekingsbevestiging, die u bij aankomst aan het hotel laat zien.

In de boekingsbevestiging vindt u ook alle details waarmee u rekening moet houden bij aankomst en vertrek.

Airport-Schiphol-parking

De parkeerprocedure bij een park, sleep en fly arrangement

De procedure van een park, sleep en fly arrangement werkt zeer eenvoudig. Via onze website kunt u de verschillende park, sleep & fly mogelijkheden gemakkelijk vergelijken en u kunt het gewenste hotel direct online reserveren. Zodra u een reservering hebt gemaakt ontvangt u een bevestiging waarop u een uitgebreide beschrijving van het proces vindt. 

De gehele procedure voor een park, sleep & fly Schiphol Airport arrangement is verdeeld in vier stappen. Allereerst parkeert u uw auto en checkt u in bij het hotel. Vervolgens krijgt u een kamer toegewezen waarin u één nacht kunt slapen. De eerstvolgende dag geniet u van een heerlijk ontbijt (niet altijd inbegrepen) en reist u vervolgens naar de luchthaven. Tot slot, bij terugkomst, belt u het hotel om de transfer naar het hotel te regelen. 

 

1. Parkeer uw auto en check in

Valet icoonOp de dag van aankomst rijdt u naar het hotel en parkeert u uw auto op de parkeerplaats. Mocht er een specifieke sectie voor sleep fly park Schiphol zijn dan parkeert u uw auto op een van de aangewezen plaatsen. Vervolgens loopt u door naar het hotel, checkt u daar in en krijgt u uw kamer toegewezen. U kunt één nacht tot rust komen om ontspannen aan uw vlucht te beginnen. 

 

2. Overnachting in het hotel

Park sleep fly icoonU krijgt een kamer toegewezen, standaard gaat dit om tweepersoons kamers met twee enkele bedden of een tweepersoons kingsize bed. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en zodoende kunt u uitgerust beginnen aan uw vliegreis. De volgende ochtend kunt u aanschuiven bij het ontbijt (niet inbegrepen bij ieder hotel) en vervolgens checkt u uit om richting de luchthaven te reizen.  

 

3. Transfer naar de luchthaven

Shuttlebus icoonPer luchthaven verschilt de transferservice. Dit heeft voornamelijk te maken met de ligging van het hotel. Ligt uw hotel naast of nabij de luchthaven, dan kunt u te voet door richting de terminal. Ligt uw hotel wat verder van de luchthaven, dan wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

 

4. Transfer terug naar het hotel

Shuttle icoonPer hotel kan de service verschillen, dit heeft voornamelijk met de ligging van het hotel te maken. De transfer service staat duidelijk vermeld bij ieder hotel. U gebruikt bij terugkomst dezelfde service als op de heenreis. 

 

De mogelijkheden voor een park, sleep en fly arrangement

De verschillende aanbieders van park, sleep fly schiphol bieden zowel buitenparkeerplaatsen als overdekte parkeerplaatsen aan, dit verschilt per hotel. Hieronder hebben wij de verschillende aanbieders voor u op een rij gezet die u via onze website kunt reserveren. 

 

NH Hotel – Superior Room

Prijs € 230,00 – een nacht en acht dagen parkeren

NH Hotel superior roomBij het NH Hotel kunt u kiezen voor het NH Hotel park sleep fly arrangement. U parkeert uw voertuig en u slaapt in een comfortabele superior room. Deze kamer is beschikbaar voor twee personen en is voorzien van een kingsize bed, een zitgedeelte en een ruime badkamer. 

Daarnaast is het ontbijt inbegrepen, u kunt dus voor u vertrekt nog op energie komen. Het ontbijt is beschikbaar van 05:30 tot 10:00 doordeweeks en van 05:30 tot 12:00 in de weekenden. Na het ontbijt brengt de park, sleep fly Schiphol 24 uur shuttle u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven. 

Verder biedt het hotel faciliteiten als een zwembad, een fitnessruimte en een heerlijk restaurant. U kunt ’s avonds aanschuiven bij het À-la-carterestaurant The Greenhouse. Selecteer uw reisdata voor de beschikbaarheid van het hotel en een prijsopgave. U kunt het arrangement direct online reserveren. 

Comfortabele superior room voor twee personen
24 uur shuttle van en naar de luchthaven
Ontbijt inbegrepen bij het arrangement

Boek nu →

De voordelen van park sleep & fly Schiphol

De voordelen van het boeken van Schiphol park sleep fly liggen voor de hand. U kunt de dag voor uw vlucht ontspannen aankomen en hoeft dus niet langer naar een parkeerplaats te zoeken. In plaats daarvan parkeert u uw auto op de voor u gereserveerde parkeerplaats naast het hotel en wordt u de volgende ochtend uitgerust naar de terminal gereden. 

Hotelaccommodatie is bijzonder praktisch voor zeer late vluchten, vroege ochtendvluchten of wanneer u een lange reis voor de boeg hebt richting Schiphol. Bovendien is deze luxe en comfortabele service niet zo duur als u denkt. U kunt vaak veel geld besparen op uw vakantiebudget in vergelijking met de officiële luchthavenaanbiedingen!

Als u nog vragen heeft over Sleep Park and Fly Schiphol, kunt u de veelgestelde vragen over Park Sleep and Fly lezen.

De voordelen van een Park, Sleep & Fly arrangement:

 Parkeren inclusief hotelaccommodatie

 Optimaal uitgerust op reis

 Luchthavenvervoer inbegrepen

 

Ervaringen park, sleep & fly Schiphol

Wij vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden van het park sleep fly Schiphol aanbod. Daarom vindt u op onze website echte klantbeoordelingen voor elk van onze aanbieders. Alle hotels bieden u een beveiligde parkeerplaats, een comfortabele hotelkamer en een gemakkelijke parkeerservice. 

Als u op het logo van de betreffende aanbieder klikt, kunt u de beoordelingen van de betreffende aanbieder bekijken en uw eigen mening vormen. Wij geven namelijk al onze klanten de mogelijkheid om na afloop van de reis de parkeerservice en hotelovernachting te beoordelen. Doordat zij de service ter plaatse hebben ervaren, kunnen zij een echte beoordeling geven, wat u weer kan helpen bij het nemen van een beslissing.

Als alternatief kunt u ook de zoekbalk gebruiken om al onze Schiphol Park Sleep Fly-aanbiedingen te filteren en deze vervolgens te sorteren op “Beste beoordeling”.

 

De mogelijkheden voor park, sleep en fly online vergelijken en reserveren

Wilt u zeker zijn van een comfortabel park, sleep & fly arrangement voor uw volgende vlucht? Dan is het noodzakelijk een reservering te maken. Alleen zo kan de dienstverlening soepel verlopen en weet u zeker dat u een plaats hebt.

Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op zoeken. Alle beschikbare parkeeraanbieders worden getoond, dus ook parkeren Schiphol zonder hotelovernachting. Selecteer in de legenda “Park, sleep & fly” om enkel de beschikbare opties inclusief hotelovernachting te vinden. 

Vervolgens kunt u de gewenste park, sleep & fly aanbieden direct online reserveren. Wanneer u boekt, ontvangt u een boekingsbevestiging met alle belangrijke details over het proces en ook het telefoonnummer van de aanbieder. Ontdek de voordelen van een park, sleep & fly arrangement!

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving