#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

Park Luxus Valet Dusseldorf Airport

Park Luxus is een parkeeraanbieder bij Dusseldorf Airport met ontzettend veel mogelijkheden. U kunt parkeren met een shuttleservice, valetservice en dit combineren met overdekt parkeren. De valet parking is de duurste maar ook meeste eenvoudige én comfortabele variant van parkeren Airport Dusseldorf. U hoeft namelijk niet eens zelf te parkeren! U kunt tegen een meerprijs uw auto overdekt laten parkeren, dit kost u € 10 extra. De parkeerplaats ligt dichtbij de luchthaven en is 24/7 geopend, dit geld ook voor alle bijbehorende services. Uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats met uitstekende servicemogelijkheden. Bekijk de foto’s of klik op de knop ‘details’ voor meer informatie.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park Luxus Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park Luxus Valet
Park Luxus Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
John Duin- 30-12-2019 "Kommunikation ist nicht optimal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pascal Lemmen- 26-07-2019 "Perfecte Valet, een keer 5 minuten moeten wachten"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het valet-parkeerproces bij Park Luxus

Het valet parkeren bij Dusseldorf Park Luxus gaat zeer eenvoudig in zijn werking. U rijdt op de dag van parkeren direct naar de luchthaven, u kunt het adres Flughafenstraße 120 Düsseldorf invoeren in uw navigatiesysteem. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst staat er een chauffeur klaar die uw auto na een korte inspectie overneemt en naar de parkeerplaats zal rijden. Bij terugkomst belt u de parking weer op en zijn zorgen ervoor dat uw auto weer klaar staat bij de luchthaven en zo kunt u vanuit hier weer naar huis rijden. Dit gehele proces staat uitgebreid beschreven op de bevestiging die u krijgt via de mail, na het maken van een reservering natuurlijk.

De Reviews en Ervaringen van het parkeren

Park Luxus is een uitstekend beoordeelde aanbieder, wilt u weten waarom onze klanten zo tevreden zijn? Bekijk dan eens de klantreviews. Wij geven iedere klant de mogelijkheid Dusseldorf Airport Park Luxus te beoordelen. Wij zijn zeer benieuwd naar uw parkeerervaring, zo weten wij en andere klanten precies wat u kunt verwachten.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b