#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 1min reizen 1min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.3
Bekijk beoordelingen

Park Luxus Dusseldorf Airport

Park Luxus is een zeer interessante parkeeraanbieder bij Dusseldorf Airport waar u veel verschillende opties heeft. U kunt kiezen voor shuttle parkeren, valet parkeren én overdekt parkeren. De onoverdekte shuttle parkeerplaats is de meest voordelige optie, overdekt parkeren kan tegen een meerprijs van € 10. Zo kunt u parkeren Airport Dusseldorf doen met een auto die beschermd is tegen de elementen. De parkeerplaats van Luxus Park Dusseldorf ligt op slechts 1 minuut reistijd en is uitstekend beveiligd. U kunt uw autosleutels helaas niet meenemen op reis. De parking bewaart deze om het terrein beheersbaar te houden en verzekeringstechnisch gezien. Zowel de parking als de services zijn 24/7 geopend en beschikbaar.  

Lees meer
Adres parkeerplaats Kieshecker Weg 132
Reistijd shuttle: 1min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park Luxus Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park Luxus Shuttle
Park Luxus Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jan dirkx- 16-11-2019 "Gemakkelijk te vinden vlak bij het vliegveld, wegbrengen en ophalen zeer goed geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-11-2019 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
frederika van der laan- 08-11-2019 "Top!alleen wat krappe parkeerplaatsen "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Hoogewerf- 27-10-2019 "Prima en snelle service. Adres is wat onlogisch te vinden en er staat geen bord bij de weg. Maar los daarvan was alles prima in orde en waren we binnen 5 minuten bij de terminal. Terugreis even bellen dat je bij de bagageband staat zodat ze weten dat je er bent (en ze je auto alvast kunnen klaarzetten) Vervolgens bellen als je bij de deur staat zodat ze zeker weten dat je de koffers hebt. Dit lijkt wat omslachtig maar ze mogen maar max 10 min gratis op de ophaalplaats zijn. We hebben daar hooguit 5 min gewacht en werden weer naar de auto gebracht die al klaar stond. Kortom prima geregeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Yvan Bollen- 03-10-2019 "Top , zeer kort aan de luchthaven, op 5 minuten terplaatsen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
mireille manders- 02-10-2019 "goede locatie, dichtbij het vliegveld . klasse"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Wouters- 29-09-2019 "Hele fijne parkeerplaats. Hele aardige mensen die zeer behulpzaam zijn. Bij terugkomst even gebeld en binnen 10 minuten stonden ze op het vliegveld. Zeker een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ben Romijn- 26-09-2019 "Ik vlieg vaak vanaf Düsseldorf maar heb nu de 1e keer gebruik gemaakt van Parx Luxus Shuttle, het was even zoeken omdat het niet direct aan de weg zit en het chinese restaurant ervoor leidt wat af waardoor je t niet direct ziet. Eenmaal binnen gekomen moesten we even wachten tot de medewerker uit bed was. (4:00 in de ochtend) en bracht ons keurig weg. Vriendelijke medewerkers, maar hier en daar wat slecht te verstaan. Bij terugkomst stond de auto keurig klaar en konden we direct vertrekken. Goede ervaring, ik ga deze partij de volgende keer weer gebruiken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arjan Benjamins- 24-09-2019 "Bij aankomst was het heel even onduidelijk waar de ingang naar het terrein was en waar we ons moesten melden. Toch weten te vinden. Erg vriendelijk personeel. Ze hadden de papieren allemaal klaar liggen, hielpen ons de koffers van onze auto in hun busje te laden en brachten ons vrijwel direct naar het vliegveld wat nog geen 5 minuten rijden was. Dankzij de instructies (op papier en visitekaartje) wisten we bij terugkomst waar we moesten staan. 1 belletje en met 5 minuten waren ze er weer om ons naar de auto te brengen. Ze hadden de autosleutel van ons al bij zich en we konden dus uitstappen en gelijk naar onze auto om vervolgens richting huis te gaan. Prima geregeld allemaal dus! Zeker een aanrader en ga er de volgende keer zeker weer heen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-09-2019 "Goed geregeld, auto werd klaargezet op moment dat ze ons ophaalden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carina Custers - 21-09-2019 "Zeer goede service "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martin Koops- 20-09-2019 "Geweldig om de auto zo dicht bij het vliegveld te hebben staan. Krap aan 2 minuten. Vlak voor de deur van het vliegveld kunnen uitstappen. Bij terugkomst gebeld en binnen no-time zaten we al in de auto. Echt een aanrader."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
houdda haddadi- 19-09-2019 "top : snel, zeer dichtbij de luchthaven, correct en vriendelijk! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Hartman- 19-09-2019 "Zeer correct en konden snel weg ware het niet dat er net nieuwe mensen aan kwamen en nog mee moesten waardoor het al met al een kwartier later werd. Bij de terugkomst zijn we zeer snel weer opgehaald."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H Vinken vinken- 12-09-2019 " Vriendelijke mensen en alles keurig op tijd. Alleen de plek vinden was een beetje onduidelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "In 5 minuten opgehaald en erg dichtbij vliegveld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-09-2019 "Erg goed en eenvoudig. Dus voor herhaling vatbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Oliver OLSON- 11-09-2019 "Everything was exactly as promised. Very close to the airport. Entrance a bit hard to find... it is behind the Chinese Restaurant. Use the entrance to the right of the restaurant under the fancy Chinese gate."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Herlie Boezewinkel- 10-09-2019 "Wij arriveerden s'nachts in Dusseldorf, en vonden het een beetje onduidelijk aangegeven. Maar eenmaal gevonden liep alles gesmeerd. De dag dat wij onze auto weer kwamen ophalen, stond de parkeeraanbieder al op het vliegveld. We waren dus letterlijk binnen 2 minuten weer terug bij onze auto. Prima parkeeraanbieder, zou er zo weer boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-09-2019 "Perfect! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
marja bergman- 30-08-2019 "Ontzettende goede ervaring gehad. Vriendelijk, stipt. Als wij in de toekomst vanuit Düsseldorf vliegen, maken wij zeker weer gebruik van hun diensten ????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Springel- 29-08-2019 "Jammer genoeg 5 maal moeten bellen om ons terug af te halen op de luchthaven, maar geen gehoor gekregen. Uiteindelijk zelf een taxi moeten nemen om terug om parking te geraken na 1 uur wachten.... Mensen ( 3 mannen) hadden telefoon niet gehoord en zaten nochtans met 3 op het terras..... Dit kan voor ons absoluut niet. Ontvangst bij aankomst door een dame was wel degelijk goed en zeer correct. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Petrus (Peter) van de Ven- 29-08-2019 "makkelijk te vinden en zeer netjes behandeld. bij terugkomst 1 telefoontje en binnen 5 minuten op de afgespoken plek opgehaald (uitstekend) volgende keer weer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kim Verbruggen- 29-08-2019 "Bij aankomst auto geparkeerd.. gebeld en binnen een paar minuten stond er een shuttlebus die van het vliegveld kwam. Bij terugkomst nog geen 5 minuten hoeven wachten. Gastvrije en aardige mensen! Voordat we id auto stapten nog even vh toilet gebruik gemaakt, kregen nog wat te drinken aangeboden van de chauffeur. Volgende keer doe ik het weer zo! Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edwin Ruitenberg- 22-08-2019 "Prima plek voor de auto."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michel Goossens- 18-08-2019 "Top geregeld. Snel op het vliegveld en snel weer opgehaald!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
henca de vilder- asci- 18-08-2019 "Het was erg goed geregeld zowel het brengen en halen ging heel snel. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robbert Woltering- 16-08-2019 "Really good and fast service, perfect shuttle and indeed just a minute away!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-08-2019 "Uitstekend "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn M- 26-07-2019 "Super dicht bij de luchthaven 1 minuutjes!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij Park Luxus

Wanneer u de shuttle parkeerplaats bij Dusseldorf Airport Park Luxus reserveert dan wordt u bedient middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. U ontvangt een gehele beschrijving van het parkeerproces op een reserveringsbevestiging na het maken van de reservering. Het proces zal hier kort worden toegelicht. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de parkeerplaats, hier toont u uw reserveringsbevestiging en u kunt uw auto parkeren. U wordt vervolgens binnen 30 minuten, veelal 1 tot 15 minuten, naar de luchthaven gebracht met een shuttlebusje. Bij terugkomst neemt u telefonisch contact op en u zal weer opgehaald worden vanaf de luchthaven. Zo eenvoudig kan het zijn!

De Reviews en Ervaringen van het parkeren

Wij vinden uw mening ontzettend belangrijk, daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid ons én de parking te beoordelen. Na het maken van een reservering ontvangt u een uitnodiging onze website te beoordelen. Na afloop van het parkeren ontvangt u een extra e-mail om de parking te beoordelen. Zo weten wij precies wat we aanbieden en u kunt u ons en andere klanten informeren!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )