#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.4
Bekijk beoordelingen

Park en Fly Valet Eindhoven

Parkeren Airport Eindhoven is niet voor iedereen even inzichtelijk. Er is met name geen zicht op de kosten van de diverse opties. Bij Vliegen en Parkeren komt u er zo achter! De parkeerkosten Eindhoven Airport verschillen al jarenlang met die van de omliggende aanbieders. Echter, biedt zeker valet parkeren een zeer aangename reis en dat in uw eigen auto! Op vliegen en Parkeren vindt u alleen parkings bij Eindhoven Airport die ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Zodoende weet u zeker dat u uw auto parkeert bij een erkend bedrijf! De parkeerplaats van EazzyPark is uitgebreid voorzien van veiligheids- en service aspecten. Uw auto staat dus altijd goed, ook bij lang parkeren vliegveld Eindhoven.

Contactlocatie Valet Freddy van Riemsdijkweg 11, 5657 EE Eindhoven
Adres parkeerplaats Jan Hilgersweg 1-3, Eindhoven
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park en Fly Valet Buiten bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Park en Fly Valet Buiten
Park en Fly Valet Buiten wordt gemiddeld beoordeeld met 9.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Werkt zeer efficient, is aan te bevelen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Eindhoven op Vliegenenparkeren.nl

Wanneer u parkeert via Vliegen en Parkeren bent u gegarandeerd voordelig uit. Ten eerste hebben wij de beschikking over een ruim én betrouwbaar aanbod en ten tweede kunt u dit aanbod gemakkelijk vergelijken en zo gemakkelijk de juiste match vinden. Na de vergelijking kunt u direct reserveren en zo heeft u het parkeren bij Eindhoven Airport gemakkelijk geregeld. Onze klanten waarderen ons met een 8,4 en hier zijn wij zeer trots op. Bekijk eens onze reviews en zie waarom wij blij zijn met jullie!

Valet parking bij Park en Fly

De meest comfortabele manier van vliegveld parkeren is zonder twijfel valet parkeren. Voor een kleine meerprijs geniet u van optimaal comfort voor aanvang van uw vakantie en na terugkomst. Valet parking Eindhoven houdt in dat u zelf naar het Eindhoven Airport rijdt en al daar uw auto overhandigt aan een medewerker van de door u gekozen parking bij Eindhoven. Na uw landing zal er een chauffeur met auto voor u klaar staan! Parkeren luchthaven Eindhoven doet u dus zeer gemakkelijk bij Park en Fly Valet.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )