#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 400M reizen 400M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.2
Bekijk beoordelingen

Park and Fly Mid Stay Eindhoven Airport

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport regelt u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. Op onze website vindt u alle parkeermogelijkheden en parkeertarieven bij Eindhoven Airport. U kunt direct uw reservering plaatsen, waardoor u altijd verzekerd bent van een betrouwbare aanbieder! Alle parkings rondom Eindhoven zijn ingeschreven bij de kamer van Koophandel en hun services worden regelmatig gecheckt. Park & Fly Mid Stay is een van de goedkoopste parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport. Dit maakt hen een van de meest populaire parkeerlocaties voor het lang parkeren luchthaven Eindhoven. Bovendien, hoeft u geen gebruik te maken van een shuttle serivce en kunt u lekker te voet naar het vliegveld! Dat is nog eens gemakkelijk... Comfortabel parkeren bij vliegveld Eindhoven, dat doet u bij Park & Fly Mid Stay! 

Lees meer
Adres parkeerplaats Henri Wijnmalenweg 7, 5657 EA Eindhoven
Loopafstand: 400M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Park en Fly Mid Stay bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Park en Fly Mid Stay
Park en Fly Mid Stay wordt gemiddeld beoordeeld met 9.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hubert Huis- 20-12-2017 "op loopafstand ongeveer 5 minuten lopen. Slagboom gaat met code open werkt super!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joep van Dullekom- 19-12-2017 "Dichter bij dan de P-locaties van het vliegveld zelf! Poortje door en ik was er. Inrijcode werkt overigens ook helemaal super!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Swinkels- 19-12-2017 "Dichtbij en niet te duur voor wat je krijgt"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Chris van Dalen- 19-12-2017 "Je loopt ze de vertrekhal in super dichtbij en meteen weer weg!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Lang parkeren Vliegveld Eindhoven met Vliegen en Parkeren

Op zoek naar een parking, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Op Vliegen en Parkeren hebben we voor ieder wat wils. Wat uw reis- of parkeerwensen ook zijn, op basis van uw reisdata gaan we op zoek naar uw best passende parking match! U kunt de tarieven gemakkelijk met elkaar vergelijken en het reserveren van een parking duurt slechts twee minuten, u heeft hiervoor niet eens een account nodig! Door onze jarenlange ervaring in de parkeerbranche, kennen wij onze parkeerproducten goed. Dus wilt u advies op maat? Schroom dan niet om ons te contacten! 

Parkeren bij het vliegveld op loopafstand!

Park & Fly Mid Stay beschikt over een bijzondere locatie. Het komt namelijk niet vaak voor dat particuliere parkeeraanbieders op loopafstand van de luchthaven gevestigd zijn. Dit is bij de Mid Stay wel het geval. Zij nemen het beste van twee werelden: U hoeft geen extra reistijd voor het lang parkeren Eindhoven Airport in te plannen voor de shuttle services én u kunt genieten van de spotgoedkope tarieven. Het on-airport parkeren, op de officële Eindhoven Airport parkings, wordt veel geboekt omdat men dan eenvoudig hun reis naar het inchecken te voet kan vervolgen. Echter, de parkeertarieven bij Eindhoven Airport zijn aan de hoge kant. Bij Mid Stay hoeft u slechts 400 meter te lopen en kunt u goedkoop lang parkeren bij Eindhoven Airport. Mocht u nog vragen hebben kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )