#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
  • 24h 24h
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • 3min reizen 3min reizen
  • Wassen <small>( + € 39,00)</small> Wassen ( + € 39,00)
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden

Park and Fly vliegveld Düsseldorf

Een zeer aantrekkelijke geprijsde aanbieder betreft Düsseldorf parkeren is Park and Fly. Zeker wanneer het gaat om lang parkeren Düsseldorf. Zij bieden een goede shuttle service tegen zeer scherpe tarieven. U kunt eenvoudig zien wat de tarieven zijn voor de periode wanneer u gaat reizen door hier het aantal dagen in te vullen en de gewenste zoekfilter. Dit heeft te maken met de vorm van parkeren die u graag wilt hebben. In deze keuze heeft u hoofdzakelijk twee verschillende opties, namelijk Shuttle of Valet parkeren.
Adres parkeerplaats Parsevalstraße 21, Düsseldorf
Reistijd shuttle: 3min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen

Shuttle parkeren of Valet parking Düsseldorf?

Wanneer u maximaal ontspannen aan uw reis wilt beginnen en daarbij geen onnodige tijd kwijt wilt zijn aan het vinden van een parkeerplaats en het parkeren van uw auto. Kunt u kiezen van de luxe service van het Valet parkeren. Hierbij rijdt u direct naar de luchthaven en zal daar iemand klaarstaan om uw auto van u over te nemen. U kunt direct uw reis vervolgen en ondertussen wordt uw auto voor u geparkeerd op de online gekozen parkeerplaats. Wanneer u liever wilt parkeren Düsseldorf vliegveld goedkoop, is het interessanter om te kiezen voor Shuttle parkeren. Dit is een vorm van parkeren waarbij u veel geld kunt besparen en indien gewenst ook nog eens uw sleutel van uw auto kunt behouden. Hiermee kunt u veilig en vertrouwd Parkeren vliegveld Düsseldorf en weet u zeker dat er niemand in uw auto al rijden. Per aanbieder wordt weergegeven of zij deze optie tot sleutelbehoud aanbieden, dit kunt u zien middels het icoontje van een sleutel linksboven bij de aanbieder.

Parkeren bij vliegvelden altijd betrouwbaar en goedkoop via Vliegenenparkeren.nl

Wanneer u wilt parkeren rondom het vliegveld kunt u dat het beste doen via vliegenenparkeren.nl dan bent u zeker dat u in zee gaat met een betrouwbare parkeeraanbieder. In ons artikel kunt u lezen wat wij doen om de kwaliteit van het parkeeraanbod te waarborgen.
 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...