#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 3min reizen 3min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.5
Bekijk beoordelingen

Park and Fly Düsseldorf Airport

Via Vliegen en Parkeren kunt u het enorme parkeeraanbod rondom Düsseldorf airport gemakkelijk vergelijken en u kunt direct een plek reserveren. U kunt eenvoudig zien wat de tarieven zijn voor de periode wanneer u gaat reizen door hier het aantal dagen in te vullen en natuurlijk het juiste vliegveld te selecteren. Een zeer aantrekkelijke geprijsde aanbieder wat betreft Parkeren Düsseldorf Airport is Park and Fly, zeker wanneer het gaat om lang parkeren Düsseldorf Airport. Zij bieden een goede shuttle service tegen zeer scherpe tarieven. De parkeerplaats is voorzien van alle service- en veiligheidsaspecten om ervoor te zorgen dat uw auto altijd veilig staat. Betrouwbaar en goedkoop parkeren Düsseldorf Airport doet u via Vliegen en Parkeren!

Lees meer
Adres parkeerplaats Parsevalstraße 21, 40468 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 3min
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Park and Fly bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Park and Fly
Park and Fly wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sylvie Vleeming- 25-09-2020 "Supersnelle shuttlebus. Geweldige locatie. Aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-09-2020 "Voor een kleine prijs de auto 8 dagen kunnen parkeren. Locatie van auto afgeven en transfer is minder dan 5 minuten van de luchthaven af. Personeel is oke. Wat ik niet wist was dat de auto door het personeel, tijdens je vakantie, naar een andere parkeerplaats gereden wordt waar alle auto's worden geparkeerd. Daardoor 11km op de teller erbij. Na confronteren vertelde het personeel mij dit netjes, dus opzich geen probleem."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-09-2020 "Alles was prima geregeld en verzorgd. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kris Moons- 07-09-2020 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Benno Smidt- 02-09-2020 "Prima verlopen wat beloofd is is waar gemaakt. Klein puntje als ik een mondkapje op moet in het busje dan moet de chauffeur het zeker. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pavlo Khardikov- 31-08-2020 "It could be a problem for people who don't speak German cause the staff doesn't speak any other language. And of course, if you leave the keys from your car it's a good practice to make a photo of your car and of the odometer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mehmet Arikan- 22-08-2020 "goede zaak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-08-2020 "Zeer goed geregeld. Keurig op tijd opgehaald koffer van de loopband en met 5 minuten waren ze er. Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Elif Uzun- 18-08-2020 "Super service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Niels Kersten- 18-08-2020 "Alles prima geregeld. Bij vertrek gelijk naar het vliegveld gebracht en bij terug komst binnen 10min weer opgehaald. Voor herhaling vatbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruth Harbers- 18-08-2020 "Super handig en goedkoop! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Wessels- 15-08-2020 "Alles zeer goed geregeld vriendelijke mensen een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-08-2020 "Ik ben zeer ontevreden over Park & FLy Düsseldorf. Bij terugkomst was mijn auto erg vies. Dit was niet alleen bij mijn auto het geval, maar ook andere auto's waren erg smerig. Aangezien ik voor een buitenparkeerplaats heb gereserveerd is het uiteraard normaal dat de auto niet spik en span is, maar de hele auto was bedekt met een dikke laag modder / stof. Nadat ik mijn autosleutels terug had heb ik gelijk de kilometerstand gecheckt. Het bleek dat er 10km met mijn auto was gereden. Aangezien er op de site en in de e-mails nergens iets vermeld staat over het verplaatsen van auto's ben ik verhaal gaan halen. De medewerker vertelde mij toen dat de auto's ergens anders (op een parkeerplaats 5km verderop) worden geparkeerd en dat deze op de dag van aankomst terug worden geplaatst. Daarom wordt er 10 tot soms wel 15 km mee gereden. Bij dezen dus alvast een waarschuwing voor iedereen die van plan is om bij Park & Fly Düsseldorf te parkeren!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-07-2020 "Alles verliep perfect, zowel administratie als shuttle bus. Zal hier zeker terugkomen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sven Dehon- 26-07-2020 "Volgend jaar reserveer ik opnieuw"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 02-03-2018 "Komen we terug, auto netjes klaar blijkt er op de terugweg schade ontstaan te zijn. Gelukkig neemt Vliegen en Parkeren dit in behandeling maar ik parkeer nooooit meer bij Park and Fly"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Personeel was erg gehaast. verder ging alles prima."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Guido Boshart- 19-12-2017 "Overdekt geparkeerd het was er wel wat donker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roel Verspaarne- 19-12-2017 "Het was druk maar toch was de structuur redelijk goed. De heenweg duurde 15 mnuten voor we op weg waren, geen stress gehad. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Düsseldorf bij Vliegen & Parkeren

In uw zoektocht naar de parkeertarieven Düsseldorf Airport bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. U heeft binnen enkele minuten de tarieven van het parkeeraanbod gevonden en u kunt direct een parkeerplaats reserveren die aan uw wensen voldoet. Om het vergelijkingsproces zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u het aanbod aanpassen aan uw eisen. Wilt u bijvoorbeeld overdekt parkeren Düsseldorf Airport, dan vinkt u simpelweg overdekt aan. U ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail zodra u heeft gereserveerd. U bespaart al snel tientallen euro’s ten opzichte van de parkeerplaatsen van het vliegveld zelf. U kunt ons binnen onze contacturen bellen, mailen of chatten middels onze gratis klantenservice. Wij staan u graag te woord!

Parkeervorm bij Park and Fly

Wanneer u maximaal ontspannen aan uw reis wilt beginnen en daarbij geen onnodige tijd kwijt wilt zijn aan het vinden van een parkeerplaats en het parkeren van uw auto. Kunt u kiezen van de luxe service van het Valet parkeren. Hierbij rijdt u direct naar de luchthaven en zal daar een chauffeur klaarstaan om uw auto van u over te nemen. U kunt direct uw reis vervolgen en ondertussen wordt uw auto voor u geparkeerd op de online gekozen parkeerplaats. Wanneer u liever kiest voor parkeren Düsseldorf vliegveld goedkoop, is het interessanter om te kiezen voor Shuttle parkeren. Dit is een vorm van parkeren waarbij u veel geld kunt besparen en indien gewenst ook nog eens uw sleutel van uw auto kunt behouden.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b