#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

iParking Schiphol

Er is niets fijner dan uw vakantie zorgeloos te beginnen met de wetenschap dat uw auto op een veilige en betrouwbare locatie geparkeerd staat. Bij iParking doen ze er alles aan om u met een goed gevoel op vakantie te laten gaan. Het parkeerterrein van iParking is volledig afgesloten en privé, ook is er een groot gedeelte overdekt. Of u nu kort of lang wilt parkeren Schiphol, bij iParking is het mogelijk en zorgen ze voor de best mogelijke service.
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met iParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over iParking
iParking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Vliegen en Parkeren Schiphol

Een goede keuze maken uit zoveel verschillende opties om uw auto te parkeren is een moeilijke en tijdrovende opgave. Vliegen en Parkeren helpt u bij het kiezen van de juiste parking en zorgt ervoor dat u zonder extra kosten verzekerd bent van een betrouwbare parkeerplaats. Via de website van Vliegen en Parkeren kunt u uw eisen invoeren. Zo kunt u kiezen welke service u graag heeft, shuttle of valet parkeren, of u overdekt of buiten wilt parkeren en of u graag uw sleutel behoud. U hoeft alleen maar te bepalen wat u belangrijk vindt, waarna Vliegen en Parkeren de rest doet. Wanneer u vragen heeft kunt u ons ten alle tijden contacteren

 

Goedkoop parkeren Schiphol met de keuze voor valet

Bij iParking combineren ze die goede service met scherpe prijzen. Lang parkeren Schiphol goedkoop doet u door aanbieders met elkaar te vergelijken. Door de vele aanbieders en verschillende zoekcriteria kunt u eenvoudig de goedkoopste aanbieder reserveren. Op die manier hoeft parkeren bij Schiphol niet duur te zijn. Als u voor IParking kiest, dan kiest u automatisch voor de optie valet parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt, waar een chauffeur van iParking uw auto van u overneemt om die te parkeren. U kunt dan onmiddellijk heerlijk ontspannen beginnen aan uw reis. Bij terugkomst brengt de chauffeur uw auto weer terug naar de afgesproken plaats. Hier kunt u eenvoudig parkeeraanbieders met elkaar vergelijken die de service valet parkeren aanbieden.
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )