#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.1
Bekijk beoordelingen

iParking Schiphol

Er is niets fijner dan uw vakantie zorgeloos te beginnen met de wetenschap dat uw auto op een veilige en betrouwbare locatie geparkeerd staat. Bij iParking doen ze er alles aan om u met een goed gevoel op vakantie te laten gaan. Het parkeerterrein van iParking is volledig afgesloten en privé, ook is er een groot gedeelte overdekt. Of u nu kort of lang wilt parkeren Schiphol, bij iParking is het mogelijk en zorgen ze voor de best mogelijke service.
Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3 Schiphol
Adres parkeerplaats Kruisweg 633, 2132 NB Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met iParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over iParking
iParking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Decraene- 18-07-2019 "Fantastische op maat van elke reiziger. Bij mijn weten bestaat het niet in Brussel. Een extra argument als belg om te kiezen voor Amsterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Vliegen en Parkeren Schiphol

Een goede keuze maken uit zoveel verschillende opties om uw auto te parkeren is een moeilijke en tijdrovende opgave. Vliegen en Parkeren helpt u bij het kiezen van de juiste parking en zorgt ervoor dat u zonder extra kosten verzekerd bent van een betrouwbare parkeerplaats. Via de website van Vliegen en Parkeren kunt u uw eisen invoeren. Zo kunt u kiezen welke service u graag heeft, shuttle of valet parkeren, of u overdekt of buiten wilt parkeren en of u graag uw sleutel behoud. U hoeft alleen maar te bepalen wat u belangrijk vindt, waarna Vliegen en Parkeren de rest doet. Wanneer u vragen heeft kunt u ons ten alle tijden contacteren

 

Goedkoop parkeren Schiphol met de keuze voor valet

Bij iParking combineren ze die goede service met scherpe prijzen. Lang parkeren Schiphol goedkoop doet u door aanbieders met elkaar te vergelijken. Door de vele aanbieders en verschillende zoekcriteria kunt u eenvoudig de goedkoopste aanbieder reserveren. Op die manier hoeft parkeren bij Schiphol niet duur te zijn. Als u voor IParking kiest, dan kiest u automatisch voor de optie valet parkeren. Dit houdt in dat u zelf naar het vliegveld rijdt, waar een chauffeur van iParking uw auto van u overneemt om die te parkeren. U kunt dan onmiddellijk heerlijk ontspannen beginnen aan uw reis. Bij terugkomst brengt de chauffeur uw auto weer terug naar de afgesproken plaats. Hier kunt u eenvoudig parkeeraanbieders met elkaar vergelijken die de service valet parkeren aanbieden.
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )