#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

iParking Schiphol

Deze parking beschikt over alle verschillende faciliteiten op het gebied van veiligheid. iParking Schiphol Airport wordt 24 uur per dag bewaakt én is voorzien van een gesloten omheining met een slagboom. Bovendien zijn er op het terrein verschillende camera’s aanwezig. Voor het parkeren wordt uw voertuig geïnspecteerd op eventuele schade en de kilometerstand wordt opgeschreven. Dit alles maakt iParking een zeer betrouwbare Schiphol parking. Het geasfalteerde terrein van iParking Airport Schiphol is verlicht en 24/7 geopend. Tevens zijn de bijkomende services dag en nacht voor u beschikbaar. U ontvangt altijd hulp met uw bagage en indien nodig ontvangt u starthulp.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 2-3 Schiphol
Adres parkeerplaats Kruisweg 633, 2132 NB Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met iParking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over iParking
iParking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Bierman- 01-09-2020 "Keurig op tijd fijne mensen goede communicatie "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hein van der Schoot- 19-08-2020 "Bijna wekelijks maak ik al een paar jaar zakelijk gebruik van iParking. Een keer was ik niet helemaal tevreden over de stiptheid. Dit is meteen opgepakt, en het is verder altijd perfect. Aardige gasten, super betrouwbaar, ik beveel ze iedereen aan!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-03-2020 "super geregeld!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Geert Kolk- 31-12-2019 "onze vlucht kwam vroeger aan en iParking belde zelf, de auto stond keurig klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jean Jacques Jacobs- 06-12-2019 "Fantastisch mogelijkheid om je auto te parkeren. Heel erg correct en betaalbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jelle Hoekman- 25-11-2019 "Zeer netjes en professioneel! Vijf sterren waardig. Kwestie van afgeven en ophalen. Geen deuken geen kilometers geen sigaretten rook en de dure zonnebril lag gewoon op dezelfde plek. TOP!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Liesbeth Steenhuisen- 15-11-2019 "De manier om naar Schiphol te gaan en later weer naar huis. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
anne Veenstra- 31-10-2019 "Prima verzorgd "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-10-2019 "Prima bedrijf. Op tijd en vriendelijk. Goed bevallen dus voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Erik De heus- 17-10-2019 "Prima service, telefonisch contact bij vertrek en aankomst en auto wordt direct ontvangen en teruggebracht. Zorgeloos, eenvoudig en betaalbaar. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Michael Bandel- 03-09-2019 "Vriendelijk en professioneel als altijd. Stipt op tijd, afspraak is afspraak. Keurige en professionele dienstverlening. Auto keurig afgeleverd en behandeld. Wij maken al enkele jaren gebruik van hun dienstverlening en blijven dat doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Decraene- 18-07-2019 "Fantastische op maat van elke reiziger. Bij mijn weten bestaat het niet in Brussel. Een extra argument als belg om te kiezen voor Amsterdam"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mos - 20-12-2017 "Prima, terugweg 15 minuten wachten was het enige smetje. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ruddie - 20-12-2017 "Mooie parkeergarage, nette mensen en goedkoper dan Schiphol zelf ."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
A. Krein- 19-12-2017 "Verzorgde parkeerplaats, geen opmerkingen verder."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij iParking Schiphol

U parkeert middels een uitstekende valetservice bij iParking Schiphol luchthaven. Dit is een zeer gemakkelijke vorm van parkeren. U kunt direct naar de vertrekhal rijden en circa 30 minuten van te voren telefonisch contact op te nemen met de parking. Dit nummer en alle verdere informatie over het parkeerproces staan nog een keer uitgebreid uitgelegd op de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt. Aangekomen bij Schiphol zal er een gecertificeerde chauffeur van Schiphol Airport iParking klaar staan om uw voertuig over te nemen en voor u te parkeren. bij terugkomst herhaalt het proces zich weer. Zo heeft u nul minuten aan extra reistijd.

Reviews iParking Schiphol

Zoals u wellicht reeds gezien heeft, wordt iParking vliegveld Schiphol zeer goed beoordeeld. Omdat wij klanttevredenheid erg hoog in het vaandel hebben staan, krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als de parking te beoordelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van het aanbod op ons platform waarborgen en andere klanten weten zo exact wat hen te wachten staat. Neem een kijkje tussen de reviews, zo weet u zeker dat u een weloverwegen keuze maakt!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b