#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
Bekijk beoordelingen

Flight Parking Schiphol

Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa. Dit betekent enorme drukte zowel op het vliegveld als op de parkeerplaatsen. Parkeren Schiphol op de P-plekken van het vliegveld is erg prijzig, bij Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk alternatieve parkeerplekken vergelijken en u kunt direct uw parkeerplek reserveren. Goedkoop parkeren Schiphol doet u dus via Vliegen en Parkeren! Bij Flight Parking kunt u parkeren in de vorm van valet parking Schiphol. Flight Parking is al jaren actief en heeft dus de nodige ervaring om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Flight Parking benadrukt hun stiptheid en betrouwbaarheid. Tevens voeren ze voertuig controle uit en noteren altijd uw kilometerstand.

Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Plesmanlaan 2, Badhoevedorp
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Flight Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Flight Parking
Flight Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol Airport via Vliegenenparkeren.nl

Via onze website kunt u gemakkelijk het parkeeraanbod van Schiphol vergelijken en direct een plek reserveren. Of u nu kort wilt parkeren of lang parkeren Schiphol, u kunt bij ons altijd terecht. Wij tonen ons beschikbare parkeeraanbod zodra u uw parkeerdatums heeft ingevuld. Vervolgens kunt u gaan vergelijken op basis van verschillende variabelen. Wilt u bijvoorbeeld parkeren in combinatie met elektrisch laden, vink dan de optie elektrisch laden aan en wij tonen enkel parkeeraanbieders waar dit mogelijk is. Wij proberen het proces van parkeren bij Schiphol zo gemakkelijk mogelijk te maken en onze klanten waarderen dit met een 8,4 als rapportcijfer, hier zijn wij zeer trots op! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust onze veel gestelde vragen bekijken of gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking via Flight Parking

Flight Parking biedt Schiphol parking aan in de vorm van valet parking. Hierbij wordt u geholpen door een professionele chauffeur die uw auto parkeert. Op de dag zelf rijdt u naar het vliegveld, u neemt 30 minuten van tevoren telefonisch contact op om aan te geven dat u onderweg bent. Vervolgens rijdt u naar de afgesproken locatie waar een chauffeur voor u klaar staat. De chauffeur neemt uw auto over en u kunt direct door. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op, nádat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Er zal weer op de afgesproken locatie een chauffeur voor u klaar staan met uw auto en u kunt direct weer op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )