#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.3
Bekijk beoordelingen

Flight parking Schiphol

Vertrouwd uw auto parkeren tegen een scherp tarief. Dat kan, bij Flight parking Schiphol Airport. Zij beschikken over vele interessante faciliteiten, zoals de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. Bovendien beschikt het terrein over een gesloten omheining en is er 24 uur per dag bewaking aanwezig. Wilt u graag uw auto overdekt parkeren Schiphol airport? Ook deze mogelijkheid wordt u aangeboden door Flight Parking Airport Schiphol. Een ander voordeel op het gebied van betrouwbaarheid is de voertuig inspectie. Hierbij wordt uw voertuig voor het parkeren geïnspecteerd en de kilometerstand wordt opgeschreven. Zo weet u zeker dat uw voertuig in dezelfde staat terugkeert! Schiphol Airport Flight Parking is 24/7 geopend, zodat u dag en nacht terecht kunt. Tijdens het parkeren ontvangt u netjes hulp met uw bagage en op de parkeerplaats zijn zelfs elektrische laadpunten aanwezig.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Plesmanlaan 2, Badhoevedorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Flight Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Flight Parking
Flight Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
natasja de jong- 06-11-2019 "Prettige eerste kennismaking, afspraken zijn keuring nagekomen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het parkeerproces bij Flight parking Schiphol

Flight parking Amsterdam maakt gebruik van een zeer confortabele vorm van parkeren met minimaal tijdverleis; valet parkeren. Hierbij rijd u zelf direct naar de luchthaven, waar de professionele chauffeur van Flight parking op u te wachten staat. Deze zal na de genoemde inspectie uw voertuig overnemen en voor u parkeren. Intussen zit u reeds aan de koffie binnen Schiphol Airport. U hoeft enkel ongeveer 30 minuten voor aankomst bij de parking even telefonisch contact op te nemen met Flight Parking, zodat zij weten dat u eraan komt. Bij terugkomst herhaalt het proces zich en neemt u weer telefonisch contact op, zodra u geland bent.

Klantervaringen met Flight Parking

Zoals u wellicht op onze website reeds gezien heeft, zijn de reviews over de verschillende parkings voor u beschikbaar. Wij zijn een onafhankelijk vergelijkinsplatform voor verschillende parkeermogelijkheden. Daarom vinden wij uw ervaring het aller belangrijkst en krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Airport Schiphol flight parking te beoordelen. Bovendien kunt u ook de aanbieders sorteren op beoordeling, prijs of reisafstand en zo bij de allerbeste parking reserveren! Neem een kijkje tussen de reviews en laat uzelf inspireren.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b