#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.9
Bekijk beoordelingen

Flight Parking Schiphol

Schiphol is een van de grootste luchthavens van Europa. Dit betekent enorme drukte zowel op het vliegveld als op de parkeerplaatsen. Parkeren Schiphol op de P-plekken van het vliegveld is erg prijzig, bij Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk alternatieve parkeerplekken vergelijken en u kunt direct uw parkeerplek reserveren. Goedkoop parkeren Schiphol doet u dus via Vliegen en Parkeren! Bij Flight Parking kunt u parkeren in de vorm van valet parking Schiphol. Flight Parking is al jaren actief en heeft dus de nodige ervaring om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Flight Parking benadrukt hun stiptheid en betrouwbaarheid. Tevens voeren ze voertuig controle uit en noteren altijd uw kilometerstand.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Plesmanlaan 2, Badhoevedorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Flight Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Flight Parking
Flight Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Roedolf Vermeulen- 20-12-2017 "Fijn geparkeerd valet werkt voor mij altijd goed direct weer op weg. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima 1x iets later 1x optijd"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cindy van Zandvoort- 20-12-2017 "Prima 2x op tijd meneer was netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 19-12-2017 "Prima service, auto ook nog laten wassen dus fijn terugkomen van vakantie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol Airport via Vliegenenparkeren.nl

Via onze website kunt u gemakkelijk het parkeeraanbod van Schiphol vergelijken en direct een plek reserveren. Of u nu kort wilt parkeren of lang parkeren Schiphol, u kunt bij ons altijd terecht. Wij tonen ons beschikbare parkeeraanbod zodra u uw parkeerdatums heeft ingevuld. Vervolgens kunt u gaan vergelijken op basis van verschillende variabelen. Wilt u bijvoorbeeld parkeren in combinatie met elektrisch laden, vink dan de optie elektrisch laden aan en wij tonen enkel parkeeraanbieders waar dit mogelijk is. Wij proberen het proces van parkeren bij Schiphol zo gemakkelijk mogelijk te maken en onze klanten waarderen dit met een 8,4 als rapportcijfer, hier zijn wij zeer trots op! Mocht u vragen hebben, dan kunt u gerust onze veel gestelde vragen bekijken of gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking via Flight Parking

Flight Parking biedt Schiphol parking aan in de vorm van valet parking. Hierbij wordt u geholpen door een professionele chauffeur die uw auto parkeert. Op de dag zelf rijdt u naar het vliegveld, u neemt 30 minuten van tevoren telefonisch contact op om aan te geven dat u onderweg bent. Vervolgens rijdt u naar de afgesproken locatie waar een chauffeur voor u klaar staat. De chauffeur neemt uw auto over en u kunt direct door. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op, nádat u uw koffers in ontvangst heeft genomen. Er zal weer op de afgesproken locatie een chauffeur voor u klaar staan met uw auto en u kunt direct weer op weg!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )