#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • 8min reizen 8min reizen
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Drive Up Services Schiphol

Een Schiphol parking reserveren doet u gemakkelijk via Vliegen en Parkeren. Lang parkeren Schiphol doet u bij Drive Up Services altijd in de vorm van shuttle parkeren. De locatie is beveiligd met een omheining en een poort. Er is 24 uur per dag personeel aanwezig en de locatie is voorzien van camera’s die alles in de gaten houden. De shuttle brengt u altijd binnen 30 minuten naar luchthaven Schiphol, al zal dit veelal binnen 15 minuten zijn. Deze service zit altijd bij de prijs inbegrepen en wordt 24 uur per dag uitgevoerd. Goedkoop parkeren Schiphol doet u dus gemakkelijk via deze parking, altijd te reserveren zonder extra reserveringskosten. Reserveren doet u in slechts 2 minuten en op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nog een keer beschreven!

Adres parkeerplaats Aalsmeerderweg 622, Rozenburg
Reistijd shuttle: 8min
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Drive up Services bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Nee Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Drive up Services
Drive up Services wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carianne de Loijer- 19-12-2017 "Niet heel groot, wel goede service en bewaakt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ali Griffoen- 20-12-2017 "Mooie locatie, huis aan de voorkant oogt dan wel een beetje gek maar meneer was vriendelijk"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Goed"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Schiphol lang parkeren via Vliegen & Parkeren

Via VliegenenParkeren.nl kunt u gemakkelijk een keuze maken binnen het aanbod van verschillende parkeerplaatsen bij vliegvelden. Bij ons vindt u altijd de laagst mogelijke prijs, mocht u elders een lagere prijs zien tip ons dan! Parkeren Schiphol maken we niet alleen betaalbaar, we zorgen er ook voor dat u kunt kiezen uit betrouwbare aanbieders die we zelf checken! Zo kunt u gemakkelijk uw parkeerplaats reserveren binnen een transparant gepresenteerd aanbod. Klanten van Vliegen en Parkeren reserveren graag via ons omdat de website gemakkelijk en snel werkt en we onze klanten graag op weg helpen. Dit via chat, mail of telefoon!

Shuttle Parking bij Drive Up Services

Het lang parkeren Schiphol op de dag zelf werkt erg gemakkelijk. De volgende informatie vindt u tevens op uw reservering. U rijdt met uw auto naar Drive Up Services Schiphol en parkeert daar uw auto. U laat uw reservering zien die u geprint meeneemt of toont deze op uw telefoon. U wordt met de shuttlebus naar Schiphol gebracht en u krijgt een kaartje mee met het telefoonnummer van de parking. Deze vindt u ook op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst belt u het nummer nadat u de koffers in ontvangst heeft genomen en u wacht op de afgesproken plek. Hier stapt u de bus op en u wordt weer naar uw auto gebracht. Schiphol parkeren is dus echt ontzettend gemakkelijk én betrouwbaar, bekijk ook eens onze instructievideo’s.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )