#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

Deluxe Valet Parking Dusseldorf Airport

Gaat u op reis vanaf de Luchthaven van Düsseldorf en bent u op zoek naar een parkeerplaats inclusief valetservice? Er zijn tal van mogelijkheden, waaronder Deluxe Valet Parking. Een valetservice kenmerkt zich met een snelle afhandelingstijd en is een van de, zo niet dé meest comfortabele manier van parkeren. Het parkeren Vliegveld Dusseldorf kunt u bij ons eenvoudig vergelijken en het maken van een reservering is zo gedaan.

Deluxe Valet Parking Dusseldorf is 24/7 geopend, dit geldt voor zowel de parkeerplaats als de parkeerservice. Het parkeerterrein is, zoals u kunt zien op de foto’s, afgesloten middels omheining en een slagboom en is netjes verlicht en geasfalteerd. Tijdens het parkeren wordt u netjes geholpen met uw bagage en kan uw auto tegen meerprijs zelfs gewassen worden, zo kunt u bij terugkomst uw reis vervolgen in een schone auto!

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Adres parkeerplaats Flughafenstraße 105, 40474 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Deluxe Valet Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Hoe gaat het valet parkeren in zijn werking?

Het valet parkeerproces is een zeer eenvoudig proces, bij Deluxe Valet Parking Düsseldorf is er dan ook geen uitzondering op deze regel. Bij aankomst rijdt u direct naar vertrekterminal B-C van Dusseldorf Airport, hier is het trefpunt met de chauffeur. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op met Dusseldorf Deluxe Valet Parking, zo kan men ervoor zorgen dat er bij aankomst een chauffeur klaar staat. Deze chauffeur vult een inspectieformulier van de auto in en parkeert deze vervolgens op de parkeerplaats terwijl u uw reis al kan vervolgen.

Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op, doe dit bij voorkeur na landing terwijl u op de koffers staat te wachten. Deluxe Valet Parking Dus Airport zorgt er vervolgens voor dat uw auto weer klaar staat bij de luchthaven en zodoende kunt u hier weer instappen en uw reis vervolgen. Na het maken ontvangt u een reserveringsbevestiging, hier staat het gehele proces, inclusief alle contactgegevens, netjes op vermeld.

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

U wilt natuurlijk een weloverwogen keuze maken, helemaal wanneer iemand anders in uw auto komt te rijden. Hierdoor vinden wij het belangrijk dat wij zoveel mogelijk informatie tonen en dit tevens zo transparant mogelijk doen. Daarom krijgt iedere klant van ons de mogelijkheid een review in te vullen en dus de parkeerervaring te delen. Zo kunt u precies zien wat andere reizigers ervaren hebben en zo kunt u dus met een fijn gevoel uw autosleutels en auto overhandigen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b