#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u uw reservering wijzigen of annuleren? Dan staan wij voor u klaar!
Stuur ons een e-mail en u ontvangt snel een reactie. info@vliegenenparkeren.nl
Een samenwerking met Vliegen en Parkeren? Word partner

Veelgestelde vragen

Parkeren
Welke parkeervormen zijn er?

We onderscheiden hierin vier vormen: shuttleparkeren, valetparkeren, parkeren op loopafstand en Park, Sleep & Fly. Ga naar de pagina parkeervormen voor een uitgebreide uitleg en de individuele kenmerken van deze services.

Wat als ik later op de parkeerplaats ben?

Dan kunt u dit het beste even doorgeven. Aan ons als u dit ruim een dag vooraf weet of op de dag zelf door de gereserveerde parkeerplaats te bellen.

Kan ik mijn sleutels meenemen op vakantie?

U kunt bij diverse parkeergelegenheden uw sleutels behouden. Dit kunt u aangeven in de filter en u ziet ook een sleutel tussen de icoontjes van de parking staan. Parkings die geen sleutels meenemen aanbieden doen dit enkel om het beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn. 

Reserveren
Ik heb geen reserveringsbevestiging ontvangen, wat nu?

Geen paniek! U neemt contact met ons op en onze snelle klantenservice zal u een nieuwe bevestiging sturen. Een kleine tip, kijkt u ook alvast in uw spambox/ongewenste e-mail.

Ik wil graag een wijziging doorvoeren.

Daar helpen wij u graag bij! Dit gaat het gemakkelijkst middels het sturen van een E-mail. Mail naar info@vliegenenparkeren.nl.

Ik wil mijn reservering annuleren, wat nu?

Annuleringen omtrent het coronavirus: zie onze pagina COVID-19: richtlijnen omtrent annuleringen

Mocht u uw reservering willen annuleren, dan kan dit tot 48 uur voor aanvang (tenzij anders beschreven op uw bevestiging) door tijdens kantooruren (ma t/m vr 09:00 - 17:00) contact met ons op te nemen. We zullen het betaalde bedrag dan aan u terugstorten. Hierbij wordt 15% van het totale bedrag ingehouden als administratiekosten.

Indien u binnen 48 uur voor aanvang uw parking wilt annuleren, vervalt uw recht op restitutie. Wel kunt u er tijdens het reserveren voor kiezen om een annuleringsverzekering bij ons af te sluiten. In dat geval kunt u tot het tijdstip van aanvang annuleren en betaalt u slechts 10% van het totaalbedrag. U kunt eventueel ook aanspraak maken op uw reisverzekering.

Let op: u kunt alleen tijdens onze kantooruren annuleren. Annuleringsverzoeken na 17:00 uur behandelen wij pas om 09:00 uur op de volgende werkdag. Houd hier rekening mee betreffende bovenstaande annuleringsvoorwaarden.

Veilig
Is parkeren betrouwbaar?

Via Vliegen en Parkeren altijd! We werken enkel samen met betrouwbare aanbieders die veel ervaring hebben. Daarnaast worden de parkeerplaatsen regelmatig bezocht. Onze betrouwbaarheid wordt ook onderstreept door onze klanten. Zij beoordelen Vliegenenparkeren.nl met een ruime 8,5!

Wat gebeurt er met mijn autosleutels bij afgifte?

Uw autosleutels worden tijdens uw afwezigheid veilig in een kluis bewaard, hiermee voorkomt u ook het risico dat u deze verliest tijdens uw reis. Daarnaast hanteren sommige aanbieders dit beleid vanwege verzekeringstechnische redenen en om het terrein beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn.  

Wordt er met mijn auto gereden?

Er wordt nooit onnodig met uw auto gereden, enkel om het terrein beheersbaar te houden. Onder het beheersbaar houden van het terrein valt het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. Onder het beheersbaar houden van het terrein wordt verstaan: het eventueel verrijden van uw auto naar een andere parkeerlocatie of buffer van de aanbieder. De kilometerstand van uw auto kan daarom bij terugkomst enkele kilometers hoger zijn. Bij valetservices wordt er met uw auto gereden om deze voor u te parkeren. 

Neem contact op

Op de dag van vertrek, neem a.u.b. contact op met het telefoonnummer op uw reserveringsbevestiging.
E-mail info@vliegenenparkeren.nl Stuur ons een bericht voor een snelle reactie. Telefoon +31 (0) 88 5700 123 Ma - vr: 09:00 - 17:00 Dit kan langer duren vanwege drukte.
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b