#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Comfort Parking Valet Schiphol

Wilt u parkeren rondom Schiphol en dit zo comfortabel mogelijk doen? Dan kunt u, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, parkeren bij Comfort Parking Schiphol. U kunt hier onder andere parkeren in de vorm van een valet service, hierbij levert u uw auto af bij de luchthaven en heeft u dus minimaal tijdsverlies. Gaat u parkeren Amsterdam Schiphol bij Comfort Parking dan staat uw auto op een goed beveiligde parkeerplaats met meer dan voldoende servicemogelijkheden. Zo is de parkeerplaats voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s en afgesloten middels een slagboom. Verder is het terrein van Comfort Parking Schiphol Airport geasfalteerd, netjes verlicht en is het tevens mogelijk uw elektrische auto te laden. Het elektrisch laden is niet mogelijk via onze website te reserveren. De parkeerplaats en services zijn 24/7 geopend en u kunt uw autosleutels behouden.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Jadelaan 14, 2132 XW Hoofddorp
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Comfort Parking Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee BagagehulpJa Auto wassen

Valet parkeren bij Comfort Parking

Het proces van valet parkeren bij Comfort Parking Amsterdam Schiphol werkt zeer eenvoudig. U rijdt op de dag van parkeren direct naar de luchthaven, u kunt het adres Vertrekpassage 1118 Schiphol invoeren in uw navigatie. Ongeveer 30 minuten voor aankomst belt u de parking, zij zullen ervoor zorgen dat een chauffeur op u staat te wachten bij de vertrekhal. Deze chauffeur neemt uw auto over en parkeert deze op de parkeerplaats van Schiphol Comfort Parking. Bij terugkomst belt u weer en uw auto wordt weer teruggebracht naar de luchthaven. Zo kunt u vanuit hier weer snel en eenvoudig uw reis vervolgen. Deze beschrijving staat nog uitgebreider vermeld op de reserveringsbevestiging die u krijgt na het maken van een reservering.

Onze klantreviews en ervaringen

U ziet bij elke aanbieder een rapportcijfer staan. Dit cijfer is gebaseerd op de daadwerkelijke reviews van onze klanten. Wij geven namelijk iedere klant de mogelijkheid hen ervaring te delen en de parkeeraanbieder te beoordelen. Het gemiddelde van deze cijfers is dan het rapportcijfer. Zo kunt u via de reviews dus precies zien hoe Schiphol Airport Comfort Parking wordt ervaren en beoordeelt. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuzen maken voor uw reservering!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b