Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 29.10.2020

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Hahn Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt Hahn Airport  en bent u op zoek naar parkeren Luchthaven Frankfurt Hahn? In dit artikel vertellen wij u alles over de meest voordelige parkeermogelijkheden!

Let op: de officiële parkeerplaats van de luchthaven zijn niet via onze website te reserveren. Uvindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Hahn Airport al voor u geselecteerd.

 

Goedkoop Parkeren bij Frankfurt Hahn Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Hotel Zur Morschbach€ 26,50€ 3,31Shuttle10 Min-
CC Car Check€ 40,00€ 5,00Loopafstand2 Min-
P3 Frankfurt Hahn€ 49,50€ 6,19Loopafstand5 - 8 Min
P2 Frankfurt Hahn€ 99,00€ 12,38Loopafstand2 - 5 Min
P1 Frankfurt Hahn€ 138,60€ 17,33Loopafstand2 Min

 

Frankfurt Hahn is voor Duitse begrippen een kleine luchthaven, toch kan het zeer interessant zijn uw reis vanaf deze luchthaven te starten. De tarieven van de vijf meest voordelige parkeeraanbieders zijn zoals u in dit artikel kunt zien super voordelig! Er zijn namelijk veel parkeermogelijkheden waar u aan de hand van verschillende parkeervormen kunt parkeren. Voor we de vijf meest voordelige parkeeraanbieders gaan beschrijven is het wellicht goed twee dingen te vermelden. Deze luchthaven is niet verwarren met Frankfurt Am Main Airport. Dit zijn dus niet de aanbieders van Frankfurt Airport. Frankfurt Hahn Airport ligt op meer dan 100 kilometer afstand van Frankfurt. Tot slot zijn de P-parkeerplaatsen de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven en deze zijn niet te reserveren via onze website.

 

Hotel Zur Morschbach Frankfurt Hahn Airport1. Hotel Zur Morschbach, € 26,50 - 8 dagen

De nummer 1 in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Hahn Airport is Hotel Zur Morschbach. Hier parkeert u tijdens het hoogseizoen voor net iets meer dan € 3 per dag! Het parkeren gebeurt in de vorm van shuttle parking, u bent ongeveer 10 minuten onderweg en de parking is geopend van 04:00 tot 00:00

 

CC Car Check Frankfurt Hahn Airport2. CC Car Check, € 32,00 - 8 dagen

Nummer drie in de lijst van Frankfurt Hahn Airport goedkoop parkeren is CC Car Check. Deze parking is direct via onze website te reserveren. U betaalt in het hoogseizoen slechts € 4 per dag en u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

 

P3 Frankfurt Hahn Airport3. P3 Frankfurt Hahn, € 49,50 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Ondanks dat P3 Frankfurt Hahn een officiële parking is bent u nog steeds verzekerd van Frankfurt Hahn goedkoop parkeren. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 

P2 Frankfurt Hahn Airport4. P2 Frankfurt Hahn, € 79,00 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Bij P2 Frankfurt Hahn parkeert u op slecht 500 meter afstand van de luchthaven en hier bent u minder verzekerd van goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt hahn. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 

P1 Frankfurt Hahn Airport5. P1 Frankfurt Hahn, € 158,00 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. P1 Frankfurt Hahn is de duurste optie wanneer u lang wilt parkeren, en hier is dus weinig sprake van een cheap parking Frankfurt Hahn. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 

Vergelijk & reserveer een parkeerplaats

U kunt ons beschikbare parkeeraanbod eenvoudig vinden. Selecteer de juiste luchthaven, uw reisdata en klik op zoeken. Wij tonen vervolgens ons beschikbare aanbod. Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct uw gewenste parking reserveren. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van te voren in de periode november 2020
  • De tarieven van de officiële producten zijn berekend op basis van het parkeren zonder online reservering
  • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker