Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Hahn Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt Hahn Airport  en bent u op zoek naar parkeren Luchthaven Frankfurt Hahn? In dit artikel vertellen wij u alles over de meest voordelige parkeermogelijkheden!

Let op: Frankfurt Hahn Airport is niet te verwarren met Frankfurt Main Airport. U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Hahn Airport al voor u geselecteerd.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Hahn Airport
ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Hotel Zur Morschbach€ 26,50€ 3,31Shuttle10 Min
Budget Parking€ 40,00€ 6,19Loopafstand5 - 8 Min
CC Car Check€ 48,00€ 6,00Loopafstand2 MinX
Low Cost Parking Hahn€ 48,00€ 6,00Shuttle11 min
Budget Parking overdekt€ 62,00€ 12,38Loopafstand2 - 5 Min

 

Frankfurt Hahn is voor Duitse begrippen een kleine luchthaven, toch kan het zeer interessant zijn uw reis vanaf deze luchthaven te starten. De tarieven van de vijf meest voordelige parkeeraanbieders zijn zoals u in dit artikel kunt zien super voordelig! Er zijn namelijk veel parkeermogelijkheden waar u aan de hand van verschillende parkeervormen kunt parkeren.

 

Voor we de vijf meest voordelige parkeeraanbieders gaan beschrijven is het wellicht goed twee dingen te vermelden:

 1. Deze luchthaven is niet verwarren met Frankfurt Am Main Airport. Dit zijn dus niet de aanbieders van Frankfurt (Main) Airport.
 2. Frankfurt Hahn Airport ligt op meer dan 100 kilometer afstand van Frankfurt. Tot slot zijn de P-parkeerplaatsen de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven en deze zijn niet te reserveren via onze website.

 

 

1. Hotel Zur Morschbach

€ 26,50 - 8 dagenHotel Zur Morschbach Frankfurt Hahn

De nummer 1 in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Hahn Airport is Hotel Zur Morschbach. Hier parkeert u tijdens het hoogseizoen voor net iets meer dan € 3 per dag! Het parkeren gebeurt in de vorm van shuttle parking, u bent ongeveer 10 minuten onderweg en de parking is geopend van 04:00 tot 00:00

 • Prijs: € 26,50 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Budget Parking

Holiday Parking

€ 40,00 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Ondanks dat Budget Parking Frankfurt Hahn een officiële parking is bent u nog steeds verzekerd van Frankfurt Hahn goedkoop parkeren. Het benoemde tarief is inlusief online reservering, de tarieven kunnen hoger uitvallen wanneer u niet online reserveert.

 • Prijs: € 40,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op 1-3 min loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

 

 

3. CC Car Check

€ 48,00 - 8 dagenCC Car Check Frankfurt Hahn

Nummer drie in de lijst van Frankfurt Hahn Airport goedkoop parkeren is CC Car Check. Deze parking is direct via onze website te reserveren. U betaalt in het hoogseizoen slechts € 4 per dag en u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

 • Prijs: € 48,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaas op loopafstand
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

4. Low Cost Parking Hahn

€ 48,00 - 8 dagen

Low Cost Parking Hahn

Zoals de naam al doet vermoeden ben je hier zeker van een cheap parking Frankfurt Hahn. Ook bij Low Cost Parking Hahn parkeert u middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice die beschikbaar is van 04:00 tot 01:00. Het parkeerterrein ligt op 11 minuten van de luchthaven en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: € 48,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

5. Budget Parking - overdekt

€ 62,00 - 8 dagen

Holiday Parking

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Bij de overdekte parkeerplaats van Budget Parking Hahn parkeert u op een paar honderd meter afstand van de luchthaven en hier bent u minder verzekerd van goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt hahn. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 • Prijs: € 62,00 per week
 • Service: Overdekte parkeerplaats op 1-3 min loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud

 

 

Vergelijk & reserveer een parkeerplaats

U kunt ons beschikbare parkeeraanbod eenvoudig vinden. Selecteer de juiste luchthaven, uw reisdata en klik op zoeken. Wij tonen vervolgens ons beschikbare aanbod. Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct uw gewenste parking reserveren. U ontvangt een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces zodra u uw reservering heeft afgerond. Zo weet u precies wat u kunt verwachten op de van uw vlucht en zo kunt u met een voorbereid gevoel op reis gaan. 

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van te voren in de periode oktober 2021
 • De tarieven van de officiële producten zijn berekend op basis van het parkeren zonder online reservering
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker