Top 5 Goedkoop Parkeren Charles de Gaulle Airport

Top-5-frame3

Vliegt u vanaf Charles de Gaulle Airport, ook wel bekend als Roissy Airport? Dan komt u waarschijnlijk met de auto, daar het niet om de hoek ligt.
U kunt uw auto kwijt op één van de parkings Charles de Gaulle Airport

Wij laten u de vijf opties zien tot goedkoop parkeren Charles de Gaulle. Wilt u direct het aanbod vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina de data en tijd dat u bij de parking denkt aan te komen en terug te komen en klik op 'zoeken'. U krijgt dan al het beschikbare aanbod te zien met de prijs die de parking hiervoor vraagt.

 

Top 5 Goedkoop parkeren Charles de Gaulle Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Parking Premier

€ 40,00 - week
€ 5,00 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

Le Parking CDG

€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

Class Park

€ 49,00 - week
€ 6,13 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

Fast Park

€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

FlyPark

€ 51,00 - week
€ 6,38 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer


Er zijn verschillende parkeeraanbieders rondom Paris Charles de Gaulle Airport waar u uit kunt kiezen. Zowel officiële als onofficiële of alternatieve parkings zijn hier beschikbaar. 
Het grootste verschil is de prijs en de afstand tot de luchthaven. Bij officiële parkings zoals P1 Charles de Gaulle kunt u op loopafstand van de terminal parkeren. Bent u benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan de Parkeertarieven Charles de Gaulle Airport.

Wilt u zeker zijn van een goedkope parking Charles de Gaulle? Zorg er dan voor dat u op tijd vooraf uw parkeerplaats reserveert. Dit kan veel geld schelen en daarbij bent u zeker van een parkeerplaats en hoeft u niet ter plaatse nog te zoeken naar een beschikbare parking. Zoals u hierboven in het overzicht ziet zijn er twee parkeervormen beschikbaar bij Roissy Airport, namelijk shuttle- en valetservice. De meest voordelige manier van parkeren is met shuttleservice. Hierbij wordt u na het zelf parkeren van uw auto, met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Hoelang deze rit duurt is afhankelijk van de locatie van de parking, maar bij deze luchthaven is dit tussen de 7 en 15 minuten. 

Wanneer u kiest voor valetservice, dan rijdt u naar de luchthaven toe. Een half uur voor aankomst neemt u telefonisch contact op met de parking. Aangekomen bij de luchthaven wordt uw auto overgenomen door een ervaren chauffeur en wordt uw auto voor u geparkeerd. U kunt gewoon de terminal inlopen met uw bagage. Dit is een snelle en ontspannen manier om op reis te gaan. Voor meer informatie over de verschillende parkings kunt u op de naam klikken of hieronder verder lezen.

 

1. Parking Premier

Logo Airport Park CDG Charles de Gaulle Airport€ 40,00 per week / € 5,00 per dag

Goedkoop parkeren doet u bij Parking Premier. U parkeert op een zeer goed beveiligd terrein, welke in de gaten gehouden wordt door camerabewaking. U kunt hier 24 uur per dag terecht om uw auto te parkeren en gebruik te maken van de shuttleservice. Deze shuttle brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. U wordt geholpen met uw bagage en kunt plaatsnemen in de wachtruimte indien u moet wachten op de shuttlebus. Daarnaast is het mogelijk om de auto te laten wassen.

 •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
 •  Extra service: Wachtruimte + toilet, auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

2. Le Parking CDG

logo Parking Premier Charles de Gaulle Airport€ 48,00 per week / € 6,00 per dag

U kunt bij Le Parking CDG zeker zijn dat u bij een betrouwbare parking staat. De shuttlebus is 24/7 beschikbaar en brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Het afgesloten terrein wordt 24 uur per dag bewaakt met behulp van bewakingscamera's, alarm en beveiligers op locatie.

 •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
 •  Extra service: Wachtruimte + toilet

Boek nu →

 

3. Class Park

Logo Parking Premier Charles de Gaulle Airport€ 55,00 per week / € 6,88 per dag

Als u op zoek bent naar een goedkope shuttle parking, dan kunt u bij Class Park terecht. De transfertijd van de parking naar de luchthaven is slechts 8 minuten en u kunt 24 uur per dag met nachttoeslag gebruik maken van deze shuttleservice. Het parkeerterrein is afgesloten, voorzien van camerabewaking en u hoeft uw autosleutel niet in te leveren.

 •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
 •  Extra service: Wachtruimte + toilet, sleutelbehoud

Boek nu →

 

4. FastPark Roissy

€ 50,00 per week / € 6,35 per dag

Logo FastPark Roissy Charles de Gaulle AirportHet grootste voordeel van FastPark Roissy is de zeer goede beveiliging. Verder kunt u hier 24 uur per dag terecht en na het parkeren wordt u in 10 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus.  De prijs is inclusief 4 personen voor de shuttlebus. Indien u met 5 of meer personen komt betaalt u € 5,- per persoon extra.

 •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
 •  Extra service: Wachtruimte met toilet

Boek nu →

 

5. FlyPark

Logo FlyPark Charles de Gaulle Airport€ 51,00 per week / € 6,38 per dag

U kunt zeer goed goedkoop parkeren Roissy Airport bij FlyPark. De parking is iedere dag 24 uur per dag geopend en biedt een goede shuttleservice. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht in ongeveer 10 minuten. U mag uw eigen autosleutel meenemen op reis. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag gecontroleerd wordt.

 •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
 •  Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

 

 

Vergelijk het parkeeraanbod eenvoudig online

U heeft nu alle vijf de goedkoopste parkings Roissy Airport kunnen bekijken. Het is nu aan u voor welke parking u wilt kiezen. Wilt u een parking met shuttleservice of toch de snellere valetservice? U kunt op onze website alle aanbieders met elkaar vergelijken, door bovenaan deze pagina uw reisdata in te vullen en de luchthaven vanaf waar u vertrekt. U krijgt dan al het beschikbare aanbod te zien voor uw reisdata met de bijbehorende prijs die de parkeeraanbieder vraagt.

 

Disclaimer:

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juni 2023, maar zijn altijd aan verandering onderhevig en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving