Top 5 Goedkoop Parkeren Charles de Gaulle Airport

Top-5-frame3

Vliegt u vanaf Charles de Gaulle Airport, ook wel bekend als Roissy Airport? Dan komt u waarschijnlijk met de auto, daar het niet om de hoek ligt.
U kunt uw auto kwijt op één van de parkings Charles de Gaulle Airport

Wij laten u de vijf opties zien tot goedkoop parkeren Charles de Gaulle. Wilt u direct het aanbod vergelijken voor uw reisdata? Vul dan bovenaan deze pagina de data in en tijd dat u bij de parking denkt aan te komen en terug te komen bij de parking en klik op 'zoeken'. U krijgt dan al het beschikbare aanbod te zien met de prijs die de parking hiervoor vraagt.

 

Top 5 Goedkoop parkeren Charles de Gaulle Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Hop Parking

€ 28,00 - week
€ 3,50 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

FlyPark

€ 29,00 - week
€ 3,63 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

Fast Park Roissy

€ 30,00 - week
€ 3,75 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer

France Park

€ 31,00 - week
€ 3,88 - dag

Shuttle
> 8 min

Reserveer

Parking Premier

€ 45,00 - week
€ 5,63 - dag

Shuttle
> 10 min

Reserveer


Er zijn verschillende parkeeraanbieders rondom Paris Charles de Gaulle Airport waar u uit kunt kiezen. Zowel officiële als onofficiële of alternatieve parkings zijn hier beschikbaar. 
Het grootste verschil is de prijs en de afstand tot de luchthaven. Bij officiële parkings zoals P1 Charles de Gaulle kunt u op loopafstand van de terminal parkeren. Bent u benieuwd naar alle prijzen? Bekijk dan de Parkeertarieven Charles de Gaulle Airport.

Wilt u zeker zijn van een goedkope parking Charles de Gaulle? Zorg er dan voor dat u op tijd vooraf uw parkeerplaats reserveert. Dit kan veel geld schelen en daarbij bent u zeker van een parkeerplaats en hoeft u niet ter plaatse nog te zoeken naar een beschikbare parking. Zoals u hierboven in het overzicht ziet zijn er twee parkeervormen beschikbaar bij Roissy Airport, namelijk shuttle- en valetservice. De meest voordelige manier van parkeren is met shuttleservice. Hierbij wordt u na het zelf parkeren van uw auto, met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht. Hoelang deze rit duurt is afhankelijk van de locatie van de parking, maar bij deze luchthaven is dit tussen de 7 en 15 minuten. 

Wanneer u kiest voor valetservice, dan rijdt u naar de luchthaven toe. Een half uur voor aankomst neemt u telefonisch contact op met de parking. Aangekomen bij de luchthaven wordt uw auto overgenomen door een ervaren chauffeur en wordt uw auto voor u geparkeerd. U kunt gewoon de terminal inlopen met uw bagage. Dit is een snelle en ontspannen manier om op reis te gaan. Voor meer informatie over de verschillende parkings kunt u op de naam klikken of hieronder verder lezen.

1. Hop Parking

Logo Hop Parking Charles de Gaulle Airport€ 28,00 per week / € 3,50 per dag

U kunt bij Hop Parking zeker zijn dat u bij een betrouwbare parking staat. De shuttlebus is 24/7 beschikbaar en brengt u in 10 minuten naar de luchthaven toe. Het afgesloten terrein wordt 24 uur per dag bewaakt met behulp van bewakingscamera's en waakhonden. U wordt netjes geholpen met uw bagage en er is een wachtruimte aanwezig met toilet.

  •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
  •  Extra service: Start- en bagagehulp

Boek nu →

 

 

2. FlyPark

Logo FlyPark Charles de Gaulle Airport€ 29,00 per week / € 3,63 per dag

U kunt zeer goed goedkoop parkeren Roissy Airport bij FlyPark. De parking is iedere dag 24 uur per dag geopend en biedt een goede shuttleservice. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht in ongeveer 10 minuten. U mag uw eigen autosleutel meenemen op reis. Het parkeerterrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag gecontroleerd wordt.

  •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
  •  Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

 

3. Fast Park Roissy

Logo Fast Park Roissy Charles de Gaulle Airport€ 30,00 per week / € 3,75 per dag

Als u op zoek bent naar een goedkope shuttle parking, dan kunt u bij Fast Park Roissy terecht. De transfertijd van de parking naar de luchthaven is slechts 10 minuten en u kunt 24 uur per dag gebruik maken van deze shuttleservice. Het parkeerterrein is afgesloten, voorzien van camerabewaking en wordt uitstekend beoordeeld door onze klanten.

  •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
  •  Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

4. France Park

Logo France Park Charles de Gaulle Airport€ 31,00 per week / € 3,88 per dag

Goedkoop parkeren doet u bij France Park. U parkeert op een goed beveiligd terrein, welke in de gaten gehouden wordt door camerabewaking. U kunt hier dagelijks tussen 03:00 en 00:30 terecht om uw auto te parkeren en gebruik te maken van de shuttleservice. Deze shuttle brengt u in 8 minuten naar de luchthaven toe.

  •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
  •  Extra service: Sleute;behoud

Boek nu →

 

 

5. Parking Premier

€ 45,00 per week / € 5,63 per dag

Logo Parking Premier Charles de Gaulle AirportHet grootste voordeel van Parking Premier is dat u uw eigen autosleutel mee mag nemen op reis. Verder kunt u hier 24 uur per dag terecht en na het parkeren wordt u in 10 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus. Het is tevens mogelijk om tegen meerprijs uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

  •  Service: Onoverdekt met shuttleservice
  •  Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

 

Eenvoudig vergelijken en reserveren Roissy parkings

U heeft nu alle vijf de goedkoopste parkings Roissy Airport kunnen bekijken. Het is nu aan u voor welke parking u wilt kiezen. Wilt u een parking met shuttleservice of toch de snellere valetservice? U kunt op onze website alle aanbieders met elkaar vergelijken, door bovenaan deze pagina uw reisdata in te vullen en de luchthaven vanaf waar u vertrekt. U krijgt dan al het beschikbare aanbod te zien voor uw reisdata met de bijbehorende prijs die de parkeeraanbieder vraagt.

*  De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode december 2022.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving