Park Sleep Fly Schiphol

park sleep fly Schiphol

- In dit artikel vertellen wij alles over park sleep fly bij Schiphol Airport -

Wij kunnen u alles vertellen over de parkeermogelijkheden bij Schiphol. Dankzij deze expertise kunnen wij u ook vermelden dat het parkeren bij Schiphol niet altijd de fijnste optie is. Mocht uw vliegtuig bijvoorbeeld op een ongunstig tijdstip vertrekken dan is sleep park fly Schiphol een bijzonder fijn alternatief. 

Middels een park, sleep & fly arrangement kunt u rustig richting het hotel rijden, genieten van de aangeboden services en de daaropvolgende dag met een heerlijk uitgerust gevoel op reis gaan. Bent u enkel op zoek naar een parkeerplaats bij Schiphol? Selecteer dan bovenaan de pagina uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en boek uw directe parkeerplaats direct online. 

 

Alles wat u moet weten over park, sleep & fly Park sleep fly icoon

De naam zegt het al; bij park sleep fly parkeert u uw auto, slaapt u een nacht in het bijbehorende hotel en u wordt de volgende dag naar de luchthaven gebracht door een shuttleservice van het hotel. Bij terugkomst wordt u uiteraard weer opgehaald en zodoende zit uw Schiphol park sleep fly service er weer op. Op deze manier kunt u heerlijk uitgerust aan uw vliegreis beginnen. Normaal gesproken bevat een park fly sleep Schiphol arrangement de volgende zaken:

Overnachting

Parkeren van uw auto

Transfer van en naar de luchthaven

Ontbijt (optioneel, verschilt per hotel)

Let hierbij op dat laatstgenoemde optie, dus het ontbijt, niet altijd in het arrangement zit. Controleer altijd de website van het betreffende hotel park sleep fly Schiphol om hier antwoord op te krijgen. Let er tevens op dat niet ieder hotel een shuttleservice heeft die 24/7 beschikbaar is, controleer dit ook altijd vooraf om nare verrassingen te voorkomen. 

Tot verschilt de termijn van het parkeren per hotel. Het parkeren is gratis voor een x aantal dagen, gaat u langer op reis dan deze termijn dan betaalt u dagelijks nog extra voor het parkeren. Doorgaans kan je minimaal 10 dagen langs ‘gratis’ parkeren, sommige hotels hanteren een termijn van 21 dagen dus stem uw reis goed af op de keuze van het park sleep en fly Schiphol arrangement. 

 

Aanbieders van park, sleep & fly

Schiphol is veruit de grootste luchthaven van Nederland. Dit betekent dat er jaarlijks tientallen miljoenen reizigers opgevangen moeten worden waarvan een deel uiteraard gebruik maakt van een Schiphol Airport park sleep fly arrangement. 

Dit grote aantal reizigers betekent ook een groot aantal hotels die een dergelijke service aanbieden. Hierdoor kan het wellicht moeilijk worden om de juiste keuze te maken. Wij hebben de mogelijkheden alvast voor u opgesomd, zo krijgt u al een goed overzicht van de mogelijkheden en de onderlinge verschillen. 

 

Park, sleep & fly exclusief shuttleservice

De onderstaande tabel toont een overzicht van hotels die een overnachting exclusief shuttleservice aanbieden. Een shuttleservice is hier echter wel mogelijk tegen een meerprijs. Met een citytax bent u zeker van een park sleep fly Schiphol 24 uur shuttle, u kunt namelijk 24/7 gebruik maken van een Citytax.

 
HotelPrijs OvernachtingShuttleservice + kosten
Amsterdam Forest HotelVanaf € 45,75Citytax € 3,00 p.p.p.n.
Best Western SchipholVanaf € 55,00Citytax € 3,00 p.p.p.n.
Bastion Hotel SchipholVanaf € 59,00Citytax € 3,00 p.p.p.n.
Blue mansion HotelVanaf € 62,00Citytax € 3,00 p.p.p.n.
Cityden The GardenVanaf € 73,00Citytax € 3,00 p.p.p.n.
 
 

Park, sleep & fly inclusief shuttleservice

De onderstaande tabel toont een overzicht van hotels die een overnachting inclusief shuttleservice aanbieden. In alle gevallen wordt deze shuttleservice aangeboden middels Citytax. Dat een park sleep fly Schiphol goedkoop kan zijn wordt bewezen door de eerste hotels, de tarieven kunnen echter ook behoorlijk oplopen. Let op: het onderstaande overzicht is niet compleet maar geeft een indicatie van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten park sleep fly Schiphol.  

 
HotelPrijs OvernachtingShuttleservice + kosten
Best Western AmsterdamVanaf € 52,97Incl. Citytax
Holiday Inn ExpressVanaf € 54,74Incl. Citytax
Steigenberger HotelVanaf € 63,85Incl. Citytax
Mercure SchipholVanaf € 68,42Incl. Citytax
Van der Valk Schiphol A4Vanaf € 77,77Incl. Citytax
Novotel SchipholVanaf € 82,60Incl. Citytax
Olympic HotelVanaf € 94,71Incl. Citytax
Park Inn by RadissonVanaf € 102,70Incl. Citytax
Renaissance SchipholVanaf € 113,00Incl. Citytax
Hilton SchipholVanaf € 168,62Incl. Citytax
Sheraton SchipholVanaf € 177,10Incl. Citytax
 

Tarieven van park, sleep & fly

In de bovenstaande tabellen is het eenvoudig te zien wat u ongeveer betaald voor een hotelovernachting inclusief parkeerplaats en shuttleservice van en naar de luchthaven. Houdt er a.u.b. rekening mee dat de genoemde tarieven de vanaf-tarieven zijn. De daadwerkelijke prijs voor een park sleep fly bij Schiphol kan uiteraard verschillen. 

 

 

Parkeert u liever zonder overnachting?

We hopen natuurlijk dat onze gids omtrent een park sleep fly Schiphol boeking u voldoende heeft geïnformeerd omtrent de service en de bijbehorende mogelijkheden. We realiseren ons dat een hotelovernachting lang niet altijd gewenst is als u een vliegreis gaat maken. 

Hierdoor bent u wellicht op zoek naar een parkeerplaats bij Schiphol inclusief shuttleservice, of wellicht een valetservice. U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres! Hieronder ziet u de vijf goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol, op het moment van schrijven uiteraard. De tarieven zijn gebaseerd op een parkeertermijn van 8 dagen in mei 2021. 

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Budget Shuttle€ 42,49€ 5,31Shuttle9 MinX
24/7 Parking€ 43,49€ 5,44Shuttle9 MinX
24/7 Parking Premium€ 45,49€ 5,69Shuttle9 Min
The Shuttle Guys€ 45,96€ 5,75Shuttle15 Min
Move On Parking€ 49,95€ 6,24Shuttle8 Min

 

Wilt u liever het gehele parkeeraanbod vergelijken of bent u meer geïnteresseerd in de valet parkeerplaatsen bij Schiphol? Selecteer simpelweg bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op ‘zoeken’. Vervolgens tonen we direct het beschikbare parkeeraanbod tijdens de gekozen reisperiode. U kunt de mogelijkheden vergelijken en de beste keuzes overwegen. De ideale parkeerplaats kan uiteindelijk direct via onze website gereserveerd worden. U ontvangt een reserveringbevestiging, inclusief beschrijving van het parkeerproces, nadat u uw reservering heeft afgerond. 

 
Disclaimer van de park, sleep & fly mogelijkheden
  • Aan de gegevens in de bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend
  • De informatie is op het moment van schrijven onderzocht en kan tijdens het moment van lezen wellicht afwijken
  • Controleer altijd de betreffende website naar waarheid van de gegevens

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving