#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!

YummyPark Valet Charles de Gaulle Airport

Let op, voor een aankomst tussen 21.00 uur en middernacht dient een toeslag van € 10 ter plaatse te worden betaald.

YummyPark voorziet u van een CDG parking in de vorm van zowel shuttle als valet parking. YummyPark Valet is hierbij de snelle maar ook prijzige variant. De parkeerplaats is gelegen op het adres 2 Bis Chemin de la Dime, 95700 te Roissy. De parkeerplaats is volledig beveiligd, biedt meer dan voldoende faciliteiten en biedt daarnaast ook meer dan adequate service. U vindt alle gegevens onder ‘details’ of door naar beneden te scrollen naar het stuk ‘Met YummyPark bent u zeker van:’. De parkeerplaats en bijbehorende service zijn geopend van 05:00 tot 00:00. Na het maken van een reserveringbevestiging via de mail met daarop alle informatie die u nodig hebt.

Lees meer
Contactlocatie Valet 95711 Roissy Charles de Gaulle, Roissy France, BP 20101, Roissy, Frankrijk
Adres parkeerplaats 2 Bis Chemin de la Dîme, 95700 Roissy
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met YummyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Het Parkeerproces bij YummyPark Valet

De valetservice bij YummyPark werkt zeer eenvoudig. U rijdt direct naar de luchthaven, onderweg neemt u telefonisch contact op, doe dit ongeveer 30 minuten van tevoren en er zal een chauffeur klaarstaan bij aankomst. De chauffeur van YummyPark Valet Roissy neemt na een korte inspectie de auto over en zal deze parkeren op de parkeerplaats. Bij terugkomst neemt u weer telefonisch contact op met YummyPark Roissy Valet en uw auto wordt weer terug gebracht naar de luchthaven. Dit gehele proces staat ook beschreven op de reserveringsbevestiging.

Reviews en Ervaringen van onze klanten

Middels onze klantreviews kunt u precies zien wat YummyPark Roissy Charles de Gaulle u te bieden heeft en hoe het parkeren ervaren wordt. Onze klanten maken dit natuurlijk zelf mee en kunnen u hiermee goed informeren en wellicht goed informeren om een goed onderbouwde keuze te maken.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b