#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 100M reizen 100M reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

Worldhotel Wings Rotterdam

Bent u op zoek naar parkeren Rotterdam Airport? Dan is parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam Airport een uitstekende optie. De parkeergarage ligt direct bij Rotterdam Airport waardoor u lekker dichtbij de de luchthaven parkeert. De parkeergarage is 24/7 geopend, zodoende kunt u uw auto elk moment van de dag of nacht parkeren. In de parkeergarage bevinden zich parkeerplaatsen voor invaliden, is er een maximale inrijhoogte van 2.05 meter en zijn er ook parkeerplaatsen met elektrische laadpunten. De parkeergarage biedt plaats voor een kleine 500 auto’s en heeft meerdere verdiepingen. Uw auto staat dus op een nette en verzorgde locatie wanneer u kiest voor parkeren Worldhotel Wings Rotterdam Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 55 3045 AP Rotterdam
Loopafstand: 100M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Worldhotel Wings bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over Worldhotel Wings
Worldhotel Wings wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
joop scholten- 15-07-2019 "was zeer goed prima geregeld zeer netjes"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bob Van der Mark- 14-07-2019 "Geweldige ervaring,niet te duur voor een week ,denk er wel aan om inrijbon en mail te bewaren want die heb je weer nodig om te kunnen uitrijden met een uitrijkaart welke je bij de desk krijgt bij ophalen auto "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-07-2019 "Prima parking en dichtbij vliegveld. Receptie in hotel zeer vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-07-2019 "alles perfect verlopen !! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolande van de Wiel- 11-07-2019 "Parkeren in overdekt terrein op paar passen vanaf vertrek/aankomt hal. Voor een prima prijs.Wij zullen hier de volgende keer zeker weer parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Alex Raats- 11-07-2019 "Super geregeld en netjes volgens afspraak"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Super locatie! Binnen een minuut ben je lopend op de luchthaven. Ideaal en zeker aan te raden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jack Beunen- 10-07-2019 "hier parkeren is gemakkelijk goedkoop en dichtbij"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-07-2019 "Zeker een volgende keer weer. Top!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H de Jong- 02-07-2019 "Na het telefoontje vooraf bij aankomst bij het vliegveld goed begeleid naar de parkeergarage. Voor deze prijs overdekt en.bewaakt gestaan, super (45€)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P.J. de Leeuw den Bouter- 01-07-2019 "Was bijzonder plezierig zoals we geholpen en te woord gestaan zijn. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rudy hermans- 30-06-2019 "Overdekt, zelf sleutel meenemen, direct naast het vliegveld. (200m) Snelle afhandeling. Herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-06-2019 "Handige en betaalbare oplossing. Bij aankomst onduidelijkheid over de reservering, zodra dit was opgelost ging de afhandeling snel. Anders dan aangegeven op de site werd de auto door medewerker vang er bedrijf geparkeerd, dus wel sleutel afgeven. Ook twijfel of de auto wel in de parkeergarage werd geparkeerd zoals aangegeven. Bij terugkomst stond de auto weer klaar voor vertrek. Ondanks wat vraagtekens wel tevreden over de service en de locatie."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
W.G VAN DEN HOORN- 28-06-2019 "na binnenrijden bij HOTEL WINGS bleek dat je een parkeerkaart moest trekken , anders kom je niet binnen , de code die ik gekregen had kon ik niet gebruiken, !!!! hoe kom ik hier volgende week uit dacht zonder de parkeerkaart te moeten betalen ???? , dus maar naar de receptie van het hotel gegaan, daar was een allervriendelijkste jonge dame die mij vertelde dat na terugkomst hier een UITRIJKAART opgehaald kon worden, aangezien wij na middernacht terug kwamen was zij zo vriendelijk om de UITRIJKAART direct aan ons mee te geven , ( geweldige service van deze dame ) DIT WAS MIJ VAN TE VOREN NIET MEDEGEDEELD DOOR MOBIAN GLOBAL. IK VIND HET EEN SLECHTE SERVICE VAN DEZE AANBIEDER DAT ZIJ GEEN VOLLEDIGE INRIJ INFORMATIE GEVEN, JE MOET HET UITEINDELIJK ZELF ALLEMAAL UITZOEKEN !!!!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jos van Pul- 26-06-2019 "prima parkeergelegenheid, naast de vertrekhal. Met de mogelijkheid om te overnachten voor de dag van vertrek."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem T.C Jansen- 26-06-2019 "Prima bevallen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Prima ervaring. Dicht bij het vliegveld. Voor mensen die moeite hebben met een stuk lopen is dit erg fijn. Alleen was niet heel duidelijk dat je een kaartje moet trekken en dan bij terug komst moet laten afstempelen bij de balie van het hotel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Perfect!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Wim van der Steen- 25-06-2019 "Goede parkeergarage. Bijna verdwalen onderin het hotel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Goed en snel!!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patricia Hopster- 24-06-2019 "Zeer praktische locatie om je auto te parkeren voor een redelijke prijs. Een minpuntje.....op de site of in de bevestiging wordt nergens vermeld dat je een uitrijkaart bij het hotel moet halen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Uitstekend. Direct naar de vertrek/aankomsthal. En niet duur"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martin ten Bokkel- 23-06-2019 "Heel makkelijk en 100 meter bande terminal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gina van Enkhuijzen- 23-06-2019 "Perfect naast het vliegveld maar een plekje vinden konden we niet ..Alles was vol !! Hebben de auto maar ergens aan de kant gezet wat geen parkeerplaats was. Konden met 4 personen ook heel moeilijk de in / uitgang vinden ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reginald van Motman- 23-06-2019 "Prima overdekte parkeerplaats voor een schappelijke prijs. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
ralph verberne- 20-06-2019 "Perfecte locatie ruime parkeerplekken, correct personeel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Arie Ketelaars- 20-06-2019 "Vriendelijke prijs, vriendelijke mensen en goede locatie. Top."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van Reede- 19-06-2019 "prima parkeer plek, lekker dichtbij de aankomst/vertrekhal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
L.J. Mol- 18-06-2019 "Bij het parkeren heb ik diverse problemen ondervonden. Nadat wat ik rondgereden had om te kijken waar ik de auto voor 2 weken kon parkeren, heb ik uiteindelijk op de C verdieping geparkeerd. De koffers uit de auto gehaald en gekeken waar de lift was. Helaas nergens een lift te bekennen. Dus via de trappen naar beneden om te vragen hoe ik de koffers naar beneden moest krijgen. Uiteindelijk iemand van het personeel gevonden die vertelde mij dat ik op verdieping D moest parkeren omdat daar een lift was. Weer naar boven, koffers in de auto en naar verdieping D gereden. Daar was ook nergens een lift te bekennen. Maar weer een verdieping hoger naar verdieping E gereden. Hoera daar was een lift. De bediening van de lift was echter in cijfers. Na diverse tussenstops waren we uiteindelijk bij de uitgang. Na 2 weken vakantie zijn we op zoek gegaan naar onze auto. Om er van verzekert ter zijn dat we op de juiste verdieping zouden komen, gevraagd aan het daar aanwezige personeel welke verdieping we moesten hebben. Het personeel vertelde dat verdieping E op de vierde verdieping was. Echter op de vierde verdieping was niet verdieping E. We besloten dan maar op elke verdieping te stoppen om te kijken of onze auto daar stond. Verdieping 5 niet. Verdieping 6 niet. Dan maar weer naar beneden. En ja hoor de tweede verdieping heet verdieping E. Koffers ingeladen en richting uitgang gereden. Uiteindelijk stonden we voor de slagboom. Het kaartje in de gleuf dan zou de slagboom omhoog gaan. Nee dus! Het kaartje op diverse manieren in de gleuf gestopt. Uiteindelijk kwam op het display te staan dat ik naar de kassa moest gaan!!!!!! Nergens een kassa te zien. Gelukkig staat er op de automaat een telefoonnummer. Maar dat bleek van een bedrijf te zijn wat iets met apps te maken had. Ze konden mij niet verder helpen. Mijn koffer weer uit de auto gehaald en de papieren van de parkeer bestelling opgezocht. En het nummer gedraaid wat daar op stond. De juffrouw vroeg mijn naam en als ik bij de slagboom was zou ze hem openmaken. Mijn suggestie aan de beheerders is dan ook geef meer duidelijk op de website om dergelijke ergernissen te voorkomen. De juffrouw"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joaquim Vaia- 17-06-2019 "God"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rijn Vogel- 17-06-2019 "Gewoon goed geregeld, parkeergarage van hotel, overdekt en bewaakt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-06-2019 "Super parkeerlocatie voor vliegen vanaf Rotterdam. Auto overdekt parkeren, nog geen 100 meter van vertrek/aankomsthal. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel van der Borden- 16-06-2019 "Bij aankomst slagbomen open ( 05.00 uur ) Geen ticket Parkeer wacht zei : hoeft niet Bij terugkomst gewoon ticket vragen aan balie Dat deed ik ; vraag was : waar is uw inrij ticket ?? Had ik dus niet Zonder verdere vragen kreeg ik uitrij kaart Wel vriendelijk , maar systeem is dus niet sluitend ; waarom geen inrij kaart Bewegwijzering naar ingang kan beter . Verder alles ok"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cheryl Abdul- 14-06-2019 "Goede locatie. Er werd direct opgenomen toen ik belde om 5.30 in de ochtend en direct doorverbonden. Aardige mevrouw die alles goed uitlegde en wenste mij een hele fijne vakantie toe. Bij het ophalen van mijn auto ging alles erg vlot en werd supernetjes behandeld. helemaal TOP! Tot de volgende keer!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 11-06-2019 "Is een prima plek om je auto veilig binnen te parkeren "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-06-2019 "Super deze service. Auto staat in afgesloten garage op loopafstand van terminal. Zeker voor herhaling vatbaar!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "Super dichtbij,goed geregeld,sleutel kun je gewoon meenemen. Echt helemaal super"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam

Wanneer u uw auto parkeert bij World Hotel Wings Airport Rotterdam dan parkeert u op loopafstand. Zodra u een kaartje heeft genomen gaat voor u de roldeur open. Voor het uitrijden/vertrek scannen wij uw kaartje uit. Onze receptiemedewerkers in het hotel helpen u hier graag mee verder. U hoeft slechts digitaal even de reserveringsbevestiging te tonen. U parkeert uw auto op Dek E of Dek F, laat de voucher onder uw voorruit. De loopafstand bedraagt ongeveer 100 meter, zo parkeert u dus lekker dichtbij en comfortabel! Bij terugkomst kunt u weer lopend terug en de parkeergarage uitreiden. Zo heeft u dus minimaal tijdsverlies en werkt het parkeren zeer eenvoudig.

Veiligheid en Faciliteiten van de Parkeerplaats

De parkeergarage van Rotterdam Airport Worldhotel Wings is uitstekend beveiligd en heeft meer dan voldoende faciliteiten. In de parkeergarage is uw auto beschermd tegen de elementen en staat dus droog en uit de wind. Tevens is de garage afgesloten, netjes verlicht en mooi geasfalteerd.  U kunt uw elektrische auto eenvoudig opladen en u kunt ook op gehandicapten parkeerplaatsen parkeren. Uw auto staat dus altijd veilig bij Worldhotel Wings Zestienhoven!

Bekijk de Reviews en Beoordelingen

Wij vinden de meningen van onze klanten ontzettend belangrijk en daarom krijgt iedere klant na het parkeren een uitnodiging tot het schrijven van een revieuw. Alle reviews en beoordelingen die u van Worldhotel Wings Luchthaven Rotterdam ziet zijn ervaringen van onze klanten. Zij kunnen u precies vertellen wat de parkeeraanbieder te bieden heeft en wat u kunt verwachten!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )