#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 100M reizen 100M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Worldhotel Wings Rotterdam

Bent u op zoek naar parkeren Rotterdam Airport? Dan is parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam Airport een uitstekende optie. De parkeergarage ligt direct bij Rotterdam Airport waardoor u lekker dichtbij de de luchthaven parkeert. De parkeergarage is 24/7 geopend, zodoende kunt u uw auto elk moment van de dag of nacht parkeren. In de parkeergarage bevinden zich parkeerplaatsen voor invaliden, is er een maximale inrijhoogte van 2.05 meter en zijn er ook parkeerplaatsen met elektrische laadpunten. De parkeergarage biedt plaats voor een kleine 500 auto’s en heeft meerdere verdiepingen. Uw auto staat dus op een nette en verzorgde locatie wanneer u kiest voor parkeren Worldhotel Wings Rotterdam Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 55 3045 AP Rotterdam
Loopafstand: 100M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Worldhotel Wings bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sNee OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpJa OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Parkeren bij Worldhotel Wings Rotterdam

Wanneer u uw auto parkeer bij Worldt Hotel Wings Airport Rotterdam dan parkeert u op loopafstand. Dit houdt in dat u na het parkeren van uw auto en gemeld te hebben bij de balie u te voor door kunt naar de luchthaven. De loopafstand bedraagt ongeveer 100 meter, zo parkeert u dus lekker dichtbij en comfortabel! Bij terugkomst kunt u weer lopend terug en de parkeergarage uitreiden. Zo heeft u dus minimaal tijdsverlies en werkt het parkeren zeer eenvoudig.

Veiligheid en Faciliteiten van de Parkeerplaats

De parkeergarage van Rotterdam Airport Worldhotel Wings is uitstekend beveiligd en heeft meer dan voldoende faciliteiten. In de parkeergarage is uw auto beschermd tegen de elementen en staat dus droog en uit de wind. Tevens is de garage afgesloten, netjes verlicht en mooi geasfalteerd.  U kunt uw elektrische auto eenvoudig opladen en u kunt ook op gehandicapten parkeerplaatsen parkeren. Uw auto staat dus altijd veilig bij Worldhotel Wings Zestienhoven!

Bekijk de Reviews en Beoordelingen

Wij vinden de meningen van onze klanten ontzettend belangrijk en daarom krijgt iedere klant na het parkeren een uitnodiging tot het schrijven van een revieuw. Alle reviews en beoordelingen die u van Worldhotel Wings Luchthaven Rotterdam ziet zijn ervaringen van onze klanten. Zij kunnen u precies vertellen wat de parkeeraanbieder te bieden heeft en wat u kunt verwachten!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )