#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Wilt u zeker zijn dat uw auto in goede handen is? Dan kunt u kiezen voor Vliegveldparkeren, zij zijn de specialist op het gebied van parkeren nabij Schiphol. De voordelen naast goedkoop en lang parkeren is dat Vliegveld parkeren Schiphol u de mogelijkheid biedt om achteraf contant te betalen. De specialisten van aanbieder van langparkeren bij Schiphol is een 24/7 shuttleservice. Hiermee hoeft u niet extra te lopen en wordt u voor de deur afgezet. In combinatie met de bagage hulpservice worden uw zorgen tot het minimum beperkt en komt uw ontspanning maximaal tot zijn recht.

Beveiligd parkeren

Misschien wel even belangrijk als de prijs is dat uw auto veilig geparkeerd staat, deze combinatie van veiligheid voor een goede prijs wordt u aangeboden door Vliegveldparkeren.

Bij Vliegveldparkeren staat uw auto op een afgesloten en beveiligd parkeerterrein vlakbij Schiphol. U kunt tegen een kleine meerprijs van maar € 7,50 kiezen om uw auto overdekt te parkeren, onafhankelijk van hoe lang u parkeert. U bent niet verplicht uw autosleutels af te geven.

Bent u een zakelijke reiziger dan is het parkeren op factuur ook goed mogelijk bij Vliegveldparkeren.

Shuttle parkeren Schiphol

Alle prijzen van deze aanbieder zijn inclusief de shuttleservice. Ongeacht welke tijden u vliegt staat de shuttle service voor u klaar. Wanneer er een wijziging optreedt betreft uw vlucht dan kunt u dit gemakkelijk via telefoonbericht doorgeven.  Ook wanneer u een dagje langer op bestemming blijft is dit geen probleem.  Wanneer u uw bagage terug heeft kan u het nummer van de aanbieder bellen en zij zullen binnen een minimale tijd klaar staan.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b