#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

VEEL GESTELDE VRAGEN, FAQ

Bij wie moet ik een wijziging doorgeven?

Wanneer u een boeking heeft gedaan bij een van onze aanbieders van lang parkeren bij vliegvelden gaat u een overeenkomst met hen aan. Wanneer u een wijziging door wilt voeren aan uw reservering moet u dan ook bij de partij zijn waar u een overeenkomst heeft gesloten.

 

Welke aanbieders beveelt vliegen en parkeren aan?

Bij al onze aanbieders kunt u uw auto met een gerust hart achter laten echter kunt u er wel van uit gaan dat de aanbieders op de eerste pagina onze voorkeur genieten. We hebben hierbij naar het volgende gekeken:

·      de prijs voor 8 dagen en 11 dagen parkeren

·      afstand tot vliegveld in tijd

·      mogelijkheid tot valet parkeren en shuttle parkeren

·      eventuele meerprijs van de shuttle service

·      ervaringen die men heeft met de parkeergelegenheid.

Mocht u zelf een voorval hebben meegemaakt waar u niet tevreden over was horen wij dit graag!

 

Hoe wordt de prijs per aanbieder weergegeven

De prijs die u ziet bij 8 en 11 dagen parkeren is de bodemprijs per aanbieder. Zoals u ziet verschilt deze per aanbieder. Dit ligt aan het feit dat u bij de een altijd buiten parkeert en bij de ander de mogelijkheid heeft om ook binnen te parkeren. Hierbij heeft binnen parkeren dan een meerprijs, de prijs die u ziet is dan de prijs de berekent wordt voor buiten parkeren. Daarnaast kunt u bij verschillende aanbieders kiezen voor een was pakket of een cadeau, dit is niet in de prijs opgenomen.

 

De prijs is fout weer gegeven

Al krijgen we wijzigingen van prijs, vestegingsplaats en andere service voorwaarden veelal zelf door van de aanbieder kunnen ook wij hier niet altijd direct op reageren. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de bij Vliegen en Parkeren opgestelde prijs.

 

Zijn alle aanbieders geregistreerd?

Alle parkeergelegenheden die u vindt op Vliegen en Parkeren zijn geregistreerd bij de KVK of anderzijds een gelijke partij in het land waar de parkeergelegenheid gevestigd is. 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b